na man anksciau irgi sunku budavo prisiverst sportuot, jei namie pradedavau tai ilgiausiai savaite istempdavau paskui mesdavau, nes tiesiog budavo nuobodu daryt tuos pratimus
i sporto klubus eit nenoredavau nes gaila pinigu
bet va neseniai parsisiunciau toki video su aerobika, tai dabar kasdien sportuoju
manau svarbiausia atrast tokia sporto rusi kuri labiausiai tiktu ir patiktu, tada atsiras ir noras sportuot

QUOTE(Ievut @ 2007 08 12, 19:27)
tereikia uzsibrezti tam tikra tiksla, kuri tu turi pasiekti ik tam tikro laiko.
aš kasdien užsibrėžiu tikslą, bet jis greit dingsta, niekaip neprisiverčiu sportuot, tikriaus niekad ir nepradėsiu

sveikos, sveiki, malonu, kas susirinkote
ieškau likimo draugių, ar yra tokių, kurios sporto nekenčia
va nutiko man bėda, ta bėda vadinasi, kai buvau jauna ir graži, tai buvau kaip nendrelė su 54 kg, o dabar kaip riebus katinas su 63
(liemuo 88 cm
)
visi sako, sportuoti reikia, o aš ką, aš nuo 5 metų iki 12 taisiau stuburo bėdą ir turėdavau mankštintis kasdien, todėl sportas bet koks, netgi nekalčiausias sportelis man asocijuojasi su prievarta
kiti to nesupranta, galvoja, kad save lepinu, bandžiau tokius būdus, kurie vadinasi - abonementas, bet vis tiek neišnaudodavau, jeigu jau kažko nekenčiu, tai ir neiniu, bandžiau kinezeoterapiją - disciplinavo, kad ten nustatytas laikas, kada ateiti
metus ištvėriau, tik bėda, kad kuo daugiau sportavau, tuo labiau skaudėjo nugarą, sakė, čia nugara tiesiasi ir pratinasi prie naujos padėties, ale nu kur matyta save skaudinti... tai va...
net nežinau
nežinau
šiandien jaučiuosi ypatingai stora, dėl to ir atėjau čia
ieškau likimo draugių, ar yra tokių, kurios sporto nekenčia
va nutiko man bėda, ta bėda vadinasi, kai buvau jauna ir graži, tai buvau kaip nendrelė su 54 kg, o dabar kaip riebus katinas su 63

visi sako, sportuoti reikia, o aš ką, aš nuo 5 metų iki 12 taisiau stuburo bėdą ir turėdavau mankštintis kasdien, todėl sportas bet koks, netgi nekalčiausias sportelis man asocijuojasi su prievarta
kiti to nesupranta, galvoja, kad save lepinu, bandžiau tokius būdus, kurie vadinasi - abonementas, bet vis tiek neišnaudodavau, jeigu jau kažko nekenčiu, tai ir neiniu, bandžiau kinezeoterapiją - disciplinavo, kad ten nustatytas laikas, kada ateiti
metus ištvėriau, tik bėda, kad kuo daugiau sportavau, tuo labiau skaudėjo nugarą, sakė, čia nugara tiesiasi ir pratinasi prie naujos padėties, ale nu kur matyta save skaudinti... tai va...
net nežinau
nežinau
šiandien jaučiuosi ypatingai stora, dėl to ir atėjau čia
O gal ateik į Body flex'o klubą? Gal patiks?

Man niekad nesunku prisiversti. Kažkaip patinka, išsikraunu ir t.t. Pradėti sportuoti (prieš gal 10 metų) buvo nelengva, viskas sunkiai ėjosi. Dabar jau visada atėjus net į naują klubą žinau kas, kur ir kaip, nebūna nei nedrąsu, nei sunku. Pažįstu jau ir savo kūną, žinau, kas maloniausia ir kaip gera šiaip kasdien jaustis nergingai ir stipriai, o ne ištižusiai.
Man sportas prideda daug pasitikėjimo savimi ir energijos, todėl ne prisiversti, o nesportuoti man būtų sunku. Tik kartais laiko nebūna, tačiau bent keliskart per savaitę tikrai randu.
Man sportas prideda daug pasitikėjimo savimi ir energijos, todėl ne prisiversti, o nesportuoti man būtų sunku. Tik kartais laiko nebūna, tačiau bent keliskart per savaitę tikrai randu.
šiaip, kai lankiau kinezeoterapiją, tai sakė, treniruoklių negalima, daugumos aeurobikos irgi...
ai
ai
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2007 08 21, 08:58)
šiaip, kai lankiau kinezeoterapiją, tai sakė, treniruoklių negalima, daugumos aeurobikos irgi...
ai
ai
Kai nenori, tai ir priežasčių atsiranda

na tarkim man treneris net nesiėmė sudarinėti programos sportavimui...
tai negaliu sportuoti
negaliu net lanko sukti, va
tai negaliu sportuoti
negaliu net lanko sukti, va