Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip prisiversti sportuoti?

Man prisiverst padeda tik drauges, jei kartu eina...Viena tai niekaip neprisiverciu, nors net turiu abonementa. Negaliu, kaip pikta, kad moku pinigus, o nueinu du kartus i menesi verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elfė @ 2006 10 22, 15:46)
Va va, man lygiai tas pats- jei su manim niekas neis, aš irgi neprisiruošiu ax.gif O lašinukai be jokio gailesčio vis auga- per pusę metų +8kg doh.gif Bet dabar taip ant savęs supykau, kad jau pasiryžau sportuot fitness3.gif ir dar draugę šiaip taip prikalbinau. taigi eisim sporto klubo ieškot, nes iš sporto namie tik šnipštas išeina

o i kuri sporto kluba ruosiesi eiti? pas mane irgi tokia pati situacija ax.gif seniai reikejo eiti, bet vis neprisiruosdavau, o dabar tvirtai nusprendizau kad eisiu. tik kad klubo niekaip neissirenku blush2.gif
Atsakyti
as ir nemegau sportuot, nu jau taip tingejau, draugas sako varom i sale , tai prikalbino nueit pora kartu, sportuoju 3men kazkur ir dabar taip uzsikreciau , nes matau rezultatus, tai dabar kasdien net einu, noriu kad dar ryskene raumenuku linija butu ir t.t
svarbaisuia tai pradet o poto kai narkotikas, jei matai gerus rezultatus negali baigt:) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgaval @ 2006 11 21, 17:23)
o i kuri sporto kluba ruosiesi eiti? pas mane irgi tokia pati situacija  ax.gif seniai reikejo eiti, bet vis neprisiruosdavau, o dabar tvirtai nusprendizau kad eisiu. tik kad klubo niekaip neissirenku  blush2.gif

Na, mes su drauge abi turim stuburo problemų, tai nutarėm eit į sporto - sveikatingumo klubą, o Alytuj toks tik vienas-"Šaulė", bet tas mūsų sportavimas atidėtas kuriam laikui, nes dabar namie turiu nemažų problemų, tai apie savo planus net primiršau verysad.gif
Atsakyti
as ir turiu problemu su stubutu, visad skaudedavo , vaiksciojau ir i masazus ir i tempimus bet tik laikinai padedavo, o kai pradejau sportuot nebeskauda.
Man apacioj stuburo skaudedavo, nes slankstelis kreivas kazkaip spausdavo nervus
Atsakyti
QUOTE(elfė @ 2006 10 22, 14:46)
nes iš sporto namie tik šnipštas išeina

Kodėl šnipštas g.gif Aš kažkada ir pati taip galvojau,bet pasirodo ,jei labai nori ,tai viskas įmanoma mirksiukas.gif Taigi ,namų sąlygom ,galima numesti svorį ir puikiai sustangrinti kūną thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo estrella: 24 lapkričio 2006 - 12:00
QUOTE(estrella @ 2006 11 24, 12:03)
Kodėl šnipštas  g.gif Aš kažkada ir pati taip galvojau,bet pasirodo ,jei labai nori ,tai viskas įmanoma  mirksiukas.gif Taigi ,namų sąlygom ,galima numesti svorį ir puikiai sustangrinti kūną  thumbup.gif

Pritariu, kai nori, tai ir namie gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(besteller @ 2006 11 21, 15:22)
Man prisiverst padeda tik drauges, jei kartu eina...Viena tai niekaip neprisiverciu, nors net turiu abonementa. Negaliu, kaip pikta, kad moku pinigus, o nueinu du kartus i menesi verysad.gif  doh.gif

O man sunku nueiti į klubą tik pirmą kartą, bet jei jau sumoku pinigus, tada jaučiu lyg pareigą eiti ir tada negaliu sustoti.

O namie tai niekaip negaliu prisiverst sportuoti. Na nebent jei turėčiau kokią kasetę su pratimais tai gal dar ir prisiversčiau.
Atsakyti
QUOTE(sssaule @ 2006 11 24, 19:18)
O namie tai niekaip negaliu prisiverst sportuoti. Na nebent  jei turėčiau kokią kasetę su pratimais tai gal dar ir prisiversčiau.

Turiu aš tų įrašų, bet "pasportuoju" 15min ir nusprendžiu, kad man per sunku ax.gif
Atsakyti
O man sunku nueiti į klubą tik pirmą kartą, bet jei jau sumoku pinigus, tada jaučiu lyg pareigą eiti ir tada negaliu sustoti.

O namie tai niekaip negaliu prisiverst sportuoti. Na nebent  jei turėčiau kokią kasetę su pratimais tai gal dar ir prisiversčiau.

smile.gif manau prisiverstum gal netgi nesunkiai, taciau toks sportas greiciausiai ir nusibosta... tai viena diena, kita, o po to jau kiek valios turime biggrin.gif na man kadangi valios vis pritrunka tai nebesportuoju namie na tik kartais kai turiu laiko sokdyne, lankas arba šokiai pokiai sokiai.gif assa.gif t.y tai kas man tikrai patinka. Tai jei truksta valios aerobikai tai pvz: griebkit lanka isijunkit kokia Tv laida arba isijunget TV vadinasi sukam lanka o ne ka nors kramsnojam na ir sukit kol nusibos biggrin.gif 15-30min pilnai uztenka...
As tai lanka pradejau sukti ikvepta "scissor sisters" filthy -gorgeous vaizdo klipo tai dar kokiu ten matytu judesiuku pabandau... na ir po 30min jauciuosi neblogai pasportavus rolleyes.gif

kaip yra sakoma- kad zmogus isnaudoja tik 10% savo galimybiu, taigi viskas priklauso tik nuo jusu..nenorit rezultatu ir toliau sakykit sunku prisiverst-tingiu....jei norit tai visu pirma pagalvokyte koks sportas jum patiktu ir sekmes sportuojant!
Atsakyti
Man irgi yra tokia pati problema, kaip daugumai niekaip neprisiverciu sportuoti blush2.gif jau tikrai man reiketu nebeitelpu i senus rubus ir ringes ant pilvo matosi doh.gif ir celiulitas matosi doh.gif jezau kaip prisiversti sveikai maitintis, sportuoti. g.gif As tokia bevale blink.gif Labai pykstu ant saves bash.gif
Atsakyti

.

drinks_cheers.gif man tas pats, nuo nauju ejau, tai tik kovo vidury sugebejau nueit, nes drauge kartu nuejo, bet va tada nuejom ir dabar jau mb sako ,kad kazkokia paisdariau priklausoma nuo sporto, kai tik laisvas laikas iskart i sporto sale einu ir sitikro visada sedziu ir galvoju aga ta valanda ten tada patogu i gym'a eit ta valanda, jau dabar man ten nenuit sunku, darau per savaite viena diena pertrauka bet ir ta vazineju dviraciu , sukniausias man pirmas kartas, o kaip kazkuri minejo kad tik su drauge eina, tai man kaip tik vienai geriau, beto mano drauge tik i aerobines eina treniruotes o as ir i treniruoklius labai megstu nueit, o karta sutikau buvusia klasioke treniruokliu salei, tai toks buvimas kartu tik trugdo bent jau man , i baseinus neeinu, tai ir ten kompanijos man netruksta biggrin.gif
QUOTE(Ledi @ 2006 11 24, 23:48)
pas drauga po namu yra irengta sale namo, tai ten ir einu, zinoma ten nera tokios ivairoves kaip kokiam sustram klube:) bet pagrindines stakles, ganteliiai, ir treniruokliai yra:)

as kazkada lankiau tokia "kacialke", tikrai viskas ten yra tik ne i toki blizganti popieriuka ivyniota biggrin.gif aj na pas mane nebuvo kardio treniruokliu

o siaip del prisivertimo, jokio recepto nera, kitos ir nuejusios i kluba sumokejusios poto nevaiksto unsure.gif
Atsakyti