QUOTE(sssaule @ 2006 11 24, 19:18)
O man sunku nueiti į klubą tik pirmą kartą, bet jei jau sumoku pinigus, tada jaučiu lyg pareigą eiti ir tada negaliu sustoti.
.

man tas pats, nuo nauju ejau, tai tik kovo vidury sugebejau nueit, nes drauge kartu nuejo, bet va tada nuejom ir dabar jau mb sako ,kad kazkokia paisdariau priklausoma nuo sporto, kai tik laisvas laikas iskart i sporto sale einu ir sitikro visada sedziu ir galvoju aga ta valanda ten tada patogu i gym'a eit ta valanda, jau dabar man ten nenuit sunku, darau per savaite viena diena pertrauka bet ir ta vazineju dviraciu , sukniausias man pirmas kartas, o kaip kazkuri minejo kad tik su drauge eina, tai man kaip tik vienai geriau, beto mano drauge tik i aerobines eina treniruotes o as ir i treniruoklius labai megstu nueit, o karta sutikau buvusia klasioke treniruokliu salei, tai toks buvimas kartu tik trugdo bent jau man , i baseinus neeinu, tai ir ten kompanijos man netruksta
QUOTE(Ledi @ 2006 11 24, 23:48)
pas drauga po namu yra irengta sale namo, tai ten ir einu, zinoma ten nera tokios ivairoves kaip kokiam sustram klube:) bet pagrindines stakles, ganteliiai, ir treniruokliai yra:)
as kazkada lankiau tokia "kacialke", tikrai viskas ten yra tik ne i toki blizganti popieriuka ivyniota

aj na pas mane nebuvo kardio treniruokliu
o siaip del prisivertimo, jokio recepto nera, kitos ir nuejusios i kluba sumokejusios poto nevaiksto