QUOTE(Medinis @ 2006 09 04, 10:35)
Nieko tokio, kad jūs negirdėjote, jūsų vyras ar draugas puikiai žino šitą dalyką. Jei vyras yra su moterimi, jis jai meluoja. 100 proc atveju.
Cituoju palinkusio diedo žodžius "Nu joooo... kaip suprast?" Dar sakė paklausti - "o pats?"
Mano diedas apie santuoką nemano nieko
Aj, perleidžiu kompą jam, tai jis mano nicku parašys ką mano apie tai ko nemano nieko:
"Santuoka - dviejų labai gerų draugų sąjunga. Visur visame kame. NE VYRO IR MOTERS ! O pirmiausiai draugų, o po to jau lyčių.
Jei santuoka prasideda nuo skiedalų apie bendrą gyvenimą, palikuonis ir panašų "š", o nėra pagrįsta draugyste, ji beabejo yra pasmertka tiutiu, ką ir atsiprašant sako eilinis "melas" - statistika. Iš kitos pusės, jei jau trauka buvo yra ir bus, po to yra SUTARIMAS, KOMPROMISAI, ir panašūs dalykai. Jei ŠEIMOS nariai visada bando primesti vienetines nepriklausomas ASMENYBES, o plius įtakojami visuomenės, artimų draugų ir pan. tai tik reiškia, kad arba jie abu po vieną arba kartu neturi pakankamai proto ar nuovokos, kad sugebėtų nugyventi šitą toki trumpą gyvenimą kartu. Deja, visko būna pasitaiko, bet NE TOKIAIS MASTAIS kokie yra dabar. Nuo to niekas neapsaugotas, bet dabar toks vaizdas, kad visi per daug atsainiai į tai žiūri, arba nesupranta, kad prisitaikyti reikia, o ne visada likti kažkokia vienintele teisia asmenybe. Hau."
Čia buvo diedo žodiz.