Įkraunama...
Įkraunama...

Ką jie mano apie santuoką?

Na mes galima sakyt prasitrynem du metus,bet atsibodo vienas kitam pas kita lakstyt ir nutarem-ai davai zenijames g.gif mylejom vienas kitas wub.gif ir nebuvo jokiu pasispardymu mirksiukas.gif taip gyvenam jau 5 metai rolleyes.gif
Atsakyti
mes gyvename 1,5 metu kartu.. pirma puse metu svaigo kiekviena diena, kaip nori mane vesti ir sulaukti senatves kartu, jau bunant senukais vis dar vaikscioti susikibus uz ranku, kaip nori su manimi grazios seimos ir daug daug vaikuciu... tongue.gif kita puse metu buvo ramuma ir stilis... biggrin.gif o paskutine puse metu pradejo kalbeti, kad santuoka is viso nebutina.. "ir ka tas stampas pase pakeis??" taip pat pradejo bijoti kad nepastociau tyciukais ar netyciukais.. tongue.gif dar vakar truputi isejo kalba apie kudikelius, tai sako dar nenorek vaikucio.. sakau kodel? sako taigi busi stora.. blink.gif dar pabuk tokia kaip dabar - plona, manekene.. ko cia skubeti... unsure.gif zodziu... doh.gif ir kaip turint drauga su tokiu poziuriu sieti su juo ateiti? g.gif .... unsure.gif ... schmoll.gif ... verysad.gif
Atsakyti
Mano draugas apie santuoka nelabai ir kalba! Mes jau kartu 1.5 metu, siule gyventi, bet as dar kazkaip spardausi, eisiu gyventi tik tada kai turesiu perspektyva santykiuose 4u.gif Nors nezinai kas kada gali nutikti.
Cia tik mano nuomone
Atsakyti
WASABY, nu uzjauciu, nebuk nescia, nes busi stora, nu kaip taip galima pasakyt mylimai moteriai g.gif

Tai kai vyrai myli - santuoka OK, o kai nebera tikri antra puse - jiems ji jau nesamone??? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
O maniskis labiau zenytis nori uz mane biggrin.gif Prakalbo apie vestuves jau po menesio draugavimo blink.gif
Ir slapta labai vaiku su manim nori wub.gif
Zodziu, draugaujam tik 4 menesius, o jis jau musu seimos ateity kuria biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2006 09 05, 18:42)
O maniskis labiau zenytis nori uz mane  biggrin.gif  Prakalbo apie vestuves jau po menesio draugavimo  blink.gif 
Ir slapta labai vaiku su manim nori  wub.gif
Zodziu, draugaujam tik 4 menesius, o jis jau musu seimos ateity kuria  biggrin.gif

Va va, pas mus tokia pati situacija lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Nors mes jau beveik 4 metus kartu ir gyvenam irgi kartu, bet apie satuoką kalbos iš jo pusės buvo prasidėjusios dar iš pat pradžių lotuliukas.gif Ir su vaikais tas pats- vis rodo man leliukus, sako kad norėtų, siuntinėja visokias fotkes juokingas į darbą su leliukais lotuliukas.gif lotuliukas.gif 2.gif Aš tai jei sužinočiau kad nėščia nelabai apsidžiaugčiau, o jis tai atrodo to ir nori lotuliukas.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine kava @ 2006 09 03, 23:10)
Tik nerekit, kad as nevedus, man gerai  protest.gif, nes jau apie tai pridiskutavot  didis.gif
Ka jie galvoja apie santuoka, stai klausimas  ok.gif

na, jei jau rėkti negalima, galiu ir taip pasakyt - maniškis į santuoką žiūri abejingai, kaip, beje ir aš bigsmile.gif
Atsakyti
maniskis sako, kad santuoka meiles neprideda ir nieko nekeicia.
bet pvz kai uzeinakalba apie paskola - tai apsizenijus ja patogiau imti - tada as jam sakau - tai ka? - nekeicia nieko?
o jis - nu taip taip.
o po kurio laiko ir vel viskas is naujo:)
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2006 09 04, 10:35)
Nieko tokio, kad jūs negirdėjote, jūsų vyras ar draugas puikiai žino šitą dalyką.  Jei vyras yra su moterimi, jis jai meluoja. 100 proc atveju.

Cituoju palinkusio diedo žodžius "Nu joooo... kaip suprast?" Dar sakė paklausti - "o pats?" g.gif

Mano diedas apie santuoką nemano nieko ax.gif
Aj, perleidžiu kompą jam, tai jis mano nicku parašys ką mano apie tai ko nemano nieko:
"Santuoka - dviejų labai gerų draugų sąjunga. Visur visame kame. NE VYRO IR MOTERS ! O pirmiausiai draugų, o po to jau lyčių.
Jei santuoka prasideda nuo skiedalų apie bendrą gyvenimą, palikuonis ir panašų "š", o nėra pagrįsta draugyste, ji beabejo yra pasmertka tiutiu, ką ir atsiprašant sako eilinis "melas" - statistika. Iš kitos pusės, jei jau trauka buvo yra ir bus, po to yra SUTARIMAS, KOMPROMISAI, ir panašūs dalykai. Jei ŠEIMOS nariai visada bando primesti vienetines nepriklausomas ASMENYBES, o plius įtakojami visuomenės, artimų draugų ir pan. tai tik reiškia, kad arba jie abu po vieną arba kartu neturi pakankamai proto ar nuovokos, kad sugebėtų nugyventi šitą toki trumpą gyvenimą kartu. Deja, visko būna pasitaiko, bet NE TOKIAIS MASTAIS kokie yra dabar. Nuo to niekas neapsaugotas, bet dabar toks vaizdas, kad visi per daug atsainiai į tai žiūri, arba nesupranta, kad prisitaikyti reikia, o ne visada likti kažkokia vienintele teisia asmenybe. Hau."

Čia buvo diedo žodiz. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nakviša: 06 rugsėjo 2006 - 22:43
QUOTE(Medinis @ 2006 09 04, 11:35)
Nieko tokio, kad jūs negirdėjote, jūsų vyras ar draugas puikiai žino šitą dalyką.  Jei vyras yra su moterimi, jis jai meluoja. 100 proc atveju.

O kada vyras nemeluoja? Kai ji su vyru??? Nusisneki zmogau, oj nusisneki lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O ka MB mano apie santuoka, as net nezinau.... Tiesa pasakius as apie ja niegiamai galvoju, todel tokiu pokalbiu pas mus nebuna... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2006 09 06, 23:29)
Cituoju palinkusio diedo žodžius "Nu joooo... kaip suprast?" Dar sakė paklausti - "o pats?" g.gif

Trumpi pavyzdukai: "Kaip tau mano naujasis nagų lakas? - Nuostabus". "Kur labiau norėtum važiuoti - pas mano mamą ar prie jūros? - Gal pas tavo mamą".
Na nežinau, yra daugybė "balto melo" kuris sakomas dėl visų ramybės. Nes dažnai klausimai yra tokie, į kuriuos galima atsakyti vieninteliu būdu. - "tu mane myli? Mums gerea kartu?" ir panašiai. Sorry, dėl laiko trūkumo nesiplėsiu.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2006 09 07, 08:47)
Trumpi pavyzdukai: "Kaip tau mano naujasis nagų lakas? - Nuostabus". "Kur labiau norėtum važiuoti - pas mano mamą ar prie jūros? - Gal pas tavo mamą".
Na nežinau, yra daugybė "balto melo" kuris sakomas dėl visų ramybės. Nes dažnai klausimai yra tokie, į kuriuos galima atsakyti vieninteliu būdu. - "tu mane myli? Mums gerea kartu?" ir panašiai. Sorry, dėl laiko trūkumo nesiplėsiu.

O gal uošvė labai skaniai gamina tongue.gif Kodėl tai visada tik melas? g.gif
Atsakyti