Įkraunama...
Įkraunama...

Ką jie mano apie santuoką?

QUOTE(*Citra* @ 2006 09 05, 18:42)
O maniskis labiau zenytis nori uz mane  biggrin.gif  Prakalbo apie vestuves jau po menesio draugavimo  blink.gif 
Ir slapta labai vaiku su manim nori  wub.gif
Zodziu, draugaujam tik 4 menesius, o jis jau musu seimos ateity kuria  biggrin.gif

Mes dar tik mėnesį bendraujam, o jis jau apie šeimą kalbą, vaikučių l nori...Net nežinau ką galvoti ir sakyti...Tai nieko ir nesakau tik šypsausi...Kaip čia atrodo Jums tokia situation? doh.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Barskuole @ 2006 09 07, 09:28)
Mes dar tik mėnesį bendraujam, o jis jau apie šeimą kalbą, vaikučių l nori...Net nežinau ką galvoti ir sakyti...Tai nieko ir nesakau tik šypsausi...Kaip čia atrodo Jums tokia situation? doh.gif  bigsmile.gif

Žmonės apsvaigę nuo jausmų 4u.gif Būna geriau kai taip greit šeima nėra kuriama ir vaikučių nesilaukiama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wasaby @ 2006 09 05, 11:00)
dar vakar truputi isejo kalba apie kudikelius, tai sako dar nenorek vaikucio.. sakau kodel? sako taigi busi stora..  blink.gif  dar pabuk tokia kaip dabar - plona, manekene.. ko cia skubeti... unsure.gif  zodziu...  doh.gif  ir kaip turint drauga su tokiu poziuriu sieti su juo ateiti?  g.gif ....  unsure.gif ...  schmoll.gif ... verysad.gif

Labai panašu į vieną mano pažįstamą. Tiesa, vaikų jis nori, nu bet labai pergyveno, kad jo mylimoji po gimdymo liks baisiai stora ir negraži. Bet praėjo (berods) jam ta baimė po to, kai aš pasigimdžiau blush2.gif Kai vaikui buvo gal 4 mėnesiai buvom pas jį gimtadienį, tai jis visą vakarą mane "apžiūrinėjo" ir stebėjosi, kad vat, girdi, nesustorėjau hihihi.gif Į vakaro pabaigą pareiškė, kad viskas tvarkoj, reikia jau dabar ir jam vaiko būtinai hihihi.gif Tik vat, kad antra pusė priešinasi hihihi.gif

QUOTE(Barskuole @ 2006 09 07, 09:28)
Mes dar tik mėnesį bendraujam, o jis jau apie šeimą kalbą, vaikučių l nori...Net nežinau ką galvoti ir sakyti...Tai nieko ir nesakau tik šypsausi...Kaip čia atrodo Jums tokia situation? doh.gif  bigsmile.gif

Nu ir tegul svaigsta smile.gif Pamatysi, nusistovės santykiai, jausmai, tada racionaliau apie viską pakalbėsit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievius @ 2006 09 07, 09:25)
Labai panašu į vieną mano pažįstamą. Tiesa, vaikų jis nori, nu bet labai pergyveno, kad jo mylimoji po gimdymo liks baisiai stora ir negraži. Bet praėjo (berods) jam ta baimė po to, kai aš pasigimdžiau  blush2.gif Kai vaikui buvo gal 4 mėnesiai buvom pas jį gimtadienį, tai jis visą vakarą mane "apžiūrinėjo" ir stebėjosi, kad vat, girdi, nesustorėjau hihihi.gif Į vakaro pabaigą pareiškė, kad viskas tvarkoj, reikia jau dabar ir jam vaiko būtinai hihihi.gif Tik vat, kad antra pusė priešinasi hihihi.gif
Nu ir tegul svaigsta smile.gif Pamatysi, nusistovės santykiai, jausmai, tada racionaliau apie viską pakalbėsit  mirksiukas.gif

4u.gif Kad aš ypatingai nesvaikstu ax.gif Ne, jis nesako man tiesiai šviesiai, tuokiamės, darom, gimdom..Taip apibendrintai šneka bigsmile.gif
Atsakyti
mes tai kartu jau 6 metus, apie vedybas daznai kalbam, bet vis neprisiruosiam ir be to jis sako, kad bijo biggrin.gif ... ne pacio vedybinio gyvenimo, bet pacio vedybu proceso scare.gif
bet leliaus tai jis labai nori nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ASARe: 07 rugsėjo 2006 - 10:01
Nu kų čia daug mislyti i sava smegenus džiovinti - diedai gi yr ne bobas, anys paprasti kap trys kapeikas. Bobas tai ty mislyja: "a, va pažiūrėja ing many i atsidusa...Musėt, myli...a gal i nemyli, gal apie kitų mislyja...a da i pažiūrėja tep navadniai...ne, musėt, zlastį an many laika...ne, nepatika man tas jo žvilgsnis, aisiu pasikonsultuot pas Onutį..." A, diedai, anys gi i patys paprasti i galvoja paprastai i kankrietniai: "Kap ir laikas ženytis būtų...Va, yr Zabelė ir yr Morta. Zabelė - ui, graži merga, ale labai jau patiešna an visų, tik chi chi i cha-cha, ale blynų kept nemoka i palociai maumais apaugį, tai kokia gi iš jos gaspadinė bus? Pačiam raiks i darbi art i da vaikus augyt...A va, Morta, tegu i ne tokia zrenčna kap Zabelė, ale sprauna i razumna moteriška yr. Su Morta i pasikalbėt nuog dūšias kap su žmogum gali, i katlietus ana kepa, i namai čysti i prižiūrėti. Va su tokia mažna i gyvent i ženytis."

A tiejie diedai, kur kap išdegį ženytis nori da bobos dorai nepažinodami, anys tep iš durnuma dara - anys bija, kad ta boba nuog jųjų nepabėgtų. I čia boba pati turi gerai pamislyt - a ko anas teb bijo, kad merga nepabėgtų???A??? Matyt, pričinia kokia tai yr. Oi, raik neskubėt i žiūrėt...wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Barskuole @ 2006 09 07, 08:28)

Na kaip ir mano situation doh.gif
Dazniausiai, kiek pastebejau, is tokiu ankstyvu svaigimu nelabai kas ir gaunasi, na, bet gal pas mus isimtis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2006 09 07, 07:47)
Trumpi pavyzdukai:
1. "Kaip tau mano naujasis nagų lakas? - Nuostabus".
2. "Kur labiau norėtum važiuoti - pas mano mamą ar prie jūros? - Gal pas tavo mamą".
Na nežinau, yra daugybė "balto melo" kuris sakomas dėl visų ramybės. Nes dažnai klausimai yra tokie, į kuriuos galima atsakyti vieninteliu būdu. -
"tu mane myli? Mums gerea kartu?" ir panašiai. Sorry, dėl laiko trūkumo nesiplėsiu.

Trumpi atsakymai į tavo pavyzdukus:
1. Priklausomai nuo lako:
a) šūdas
cool.gif durna tu?
c) nuuu... tau spręsti g.gif
d) zjbs
2. Priklausomai nuo situacijos:
a) nebus ką veikti (čia apie jūra, nes diedas nemėgsta voliotis ant saulės).
cool.gif kur labiau nori?
c) gal prie ežero?
d) užvažiuojam ir varom prie jūros.

Į "tu mane myli" abiejų atsakymai teigiami (pasitikrinam karts nuo karto abu). O tokio klausimo "mums gera kartu" nėra, nes yra teigiamų teiginių krūva.Į mano kaip aš atrodau - atsako sąžiningai (baisiai, kentėti galima, fainuolė).
Medini, ne visi vyrai meluoja "vardan šventos ramybės". Nemanau, kad mūsų pora unikali ir vienintelė cool.gif
Atsakyti
mes draugaujam jau virs 1metu ,ir jis neseniai pasiule tuoktis,bet as schmoll.gif ,as jauciu ,kad tai tas zmogus su kurio noreciau but,ir isteket,taciau pirma man reikia baigt studijaa,ir tada galvot apie seima,jis vyresnis uz mane 5m.,tai jam gal jau ir atrodo pats laikas,juolab,kad jau turi savo vieta gyvenime,o as dar ieskau...o kai pasake,kad noretu kudikelio,vos nenugriuvau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo migdolė: 07 rugsėjo 2006 - 18:55
QUOTE(migdolė @ 2006 09 07, 18:54)
mes draugaujam jau virs 1metu ,ir jis neseniai pasiule tuoktis,bet as  schmoll.gif ,as jauciu ,kad tai tas zmogus su kurio noreciau but,ir isteket,taciau pirma man reikia baigt studijaa,ir tada galvot apie seima,jis vyresnis uz mane 5m.,tai jam gal jau ir atrodo pats laikas,juolab,kad jau turi savo vieta gyvenime,o as dar ieskau...o kai pasake,kad noretu kudikelio,vos nenugriuvau  blush2.gif

va cia tai santykiai, tai gal jis ne tas zmogus su kuriuo noretum but? jei praejus metams po jusu draugystes, jis vos tik pasakes kad noretu vaiku tu jau griuni? g.gif zinok ne visi vyrai nori tu vaiku mirksiukas.gif
Atsakyti
Man irgi po savaitės pasipiršo, bet aš jau kartą įbridusi nesekmingai į tokią balą dabar neskubu... Bet pasirodo labai gerai ir padariau, nes dabar tuo žmogum nusivyliau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ziza @ 2006 09 08, 08:04)
Man irgi po savaitės pasipiršo, bet aš jau kartą įbridusi nesekmingai į tokią balą dabar neskubu... Bet pasirodo labai gerai ir padariau, nes dabar tuo žmogum nusivyliau  verysad.gif

visko gyvenime pasitaiko mirksiukas.gif
Atsakyti