QUOTE(Sonatina @ 2006 09 19, 14:34)
O kiek turiu skardų?

Geras klausimas

Kokias 4 - 5 metalines ir 5 - 6 rūšių silikonines (įskaitant ir formas keksiukams

)
sonatina, mačiau čia turėjai kažkokių minčių 'atidaryt temą, neatidaryt...', tai galiu pasakyt, kad daugiau jų neturėtum
dėka tavo receptų mano virtuvėje atsirado:
- matavimo indai (2)

,
- blenderis su plaktuvu,
- torto kepimo forma (pirma, bet ne paskutinė

),
- kočėlas

,
- dideli maišymo dubenys...
neskaitant naujų produktų mano meniu, tokių kaip ryžių actas, saldus čili padažas...
neatsimenu, ar viską surašiau, bet dar laukia eilėj silikoninis kilimėlis, silikoninės formos ir dar daug visko.
taigi prekybos centrai jau turėtų tau ir procentą išspaust, nes mačiau, kad ne viena tokia esu
ne visi gaminti patiekalai man patiko, pvz. suši tortas, dešrelės su cukinijomis, keptos cukinijos su parmezanu.
bet ar tai galima sakyt nepavyko, kai šešiskart ilgesnis patiekalų sąrašas pavyko ir patiko labiau nei fantastiškai. ir kai kurie patiekalai tampa kasdieniais mūsų valgiaraštyje. sonatina, neturiu žodžių, kaip džiaugiuosi, kad esi ir stengiesi dėl mūsų
dar begalės receptų negaliu išbandyt, nes kol kas neturiu normalios orkaitės, bet jau tuoj tuoj ją turėsiu ir pirmu numeriu bandysiu morkų pyragą, jau dabar seilė tįsta, kai apie jį pagalvoju
iš tos ilgos savo kalbos norėjau, kad žinotum, mums reikia tavo triūso