Įkraunama...
Įkraunama...

Skaičiuojam kalorijas

Sveikos,
kas galėtų patarti, kur rasti, arba gal žinot gatavai, kiek kcal yra barščiuose? Liesuose, jautienos sultinio. Kmi.lt visokių mandrų sriubų prirašyta, o vat paprasčiausių barščių ir nėr... g.gif
O lietiniai su virta jautiena? Bandžiau pliusuot mėsą, blyną, 1 vnt. gaunas ~300 kcal. Ar panašu į tiesą?
Atsakyti
Barščiai- apie 60kcal./ 300ml. Pačios virti, tikrai liesi mirksiukas.gif
Lietiniai- 250- 300kcal./ vnt. drąsiai
Atsakyti
o kiek kaloriju turi 1 arbatinis saukstelis sviesto rolleyes.gif
as tik simtais gramu randu nezinau kiek jis ten sveria
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2006 11 07, 16:53)
o kiek kaloriju turi 1 arbatinis saukstelis sviesto  rolleyes.gif
as tik simtais gramu randu nezinau kiek jis ten sveria

Nubrauktas (sąžiningai) turi apie 20kcal. mirksiukas.gif
Atsakyti
Vėl skaičiuojam kaloražą, jei kur suklydau, taisykit ax.gif
QUOTE(qqte @ 2006 11 08, 10:17)
pusryciai 1,5 kiausinio su majonezo ir krienu po sauksteli, puse riekeles rugelio, arbata su 0,5 a.š. medaus
darbe juoda kava su 2 š. cukraus
pietus 0,5 l pomidorines ryziu sriubytes
pavakariai : 2 obuoliai ir hematogenas pries treniruote(labai intensyvia vakar apturejau sian pajudet sunku smile.gif
vakariene 3 saukstai tuno salotu, graikiskos namie gamintos salotos(su mazai aliejaus ir surio ir keliais riesutais)

Kiaušiniai (1,5x80kcal.)+ majonezas+ krienai- koks majonezas?(60kcal.)+ arbata (25kcal.)+ duona (40kcal.). Pusryčiai- 245 kcal.
Kava (80kcal.)
Sriuba- neaišku kas ir kaip, bet manau, kad apie 200kcal., jei netiršta labai.
Obuoliai (2x80kcal.)+ hematogenas (nevalgau tokio daikto, bet gal kokie 200- 300kcal.). Pavakariai: apie 450kcal.
Vakarienė- neaišku kiek ir ko dėta, ir kiek suvalgyta. Sakykim, 500kcal.

Kalorijų atžvilgiu bent jau 1400 gal ir surankiota, bet maisto atžvilgiu nėra gerai schmoll.gif Per menki pietūs, aš pati, pvz., vietoj hematogeno būčiau suvalgiusi varškės ir kokį vaisių, gal bananą ar nektariną (200kcal.). Pavakariai kcal. atžvilgiu gausūs, o priešpiečiams organizmas nieko vertingo negavo. Mano tokie pastebėjimai ax.gif
Atsakyti
qqte, nueik pavarlinėt į valgiaraščio temą mirksiukas.gif Pamatysi, ką ir kiek marginos valgo. Atkreipk dėmesį į Meškutės Nidos, Oles, Ineciuko valgiaraščius, man jie atrodo labiausiai subalansuoti
Atsakyti
Įdomu kiek kcal turi 4 grudų košė? g.gif
Pvz. jei aš virsiu vandeny ir sausos bus standartinis didelis puodukas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Edule @ 2006 11 09, 16:59)
Įdomu kiek kcal turi 4 grudų košė?  g.gif
Pvz. jei aš virsiu vandeny ir sausos bus standartinis didelis puodukas? g.gif

100gr. sausų kruopų turi apie 350kcal. Manau, patogiau matuoti sausas šaukštais prieš verdant g.gif O šiaip geriausia sverti mirksiukas.gif
Atsakyti
Susidomėjau kiek kcal turi džiovinti baravykai bigsmile.gif 100 g unsure.gif
Norėčiau,kad paskubėtumėt su atsakymu cool.gif
Atsakyti
Hmmm.... kmi.lt raso dziovintu ir svieziu grybu 100g 25-24kcal... g.gif hmmm... bet juk taip negali buti schmoll.gif
Kiek randu is kitu saltiniu, tai visi jie turi 375kcal/100g, isskyrus shiitake grybus kurie turi 250kcal/100g bigsmile.gif

Beieskodama radau labai faina puslapiuka apie dziovintus grybus, tik ten neradau kaloriju...
Atsakyti
Kadangi siandien nusimato vakaras prie vyno butelio, tai skaiciuoju, kiek cia man dabar nevalgyti, kad galeciau keleta tauriu vyno isgerti, ir ziurekit ka radau: vyno kalorijos

beje, 1oz yra 30ml, tai ten 120-ciai ml surasyta, tai gautusi puse taures... bigsmile.gif
Atsakyti
Noriu paklausti kaip skaiciuoti zemaiciu blynu kaloringuma?Perku uzsaldytus, jas pakepinu keptuveje su aliejumi.Ant ipakavimo parasytas kaloringumas 100 g.-204 kcal.Tai koks butu kaloringumas iskeptu blyneliu?
Atsakyti