Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo valymas

Aš, kadangi labai nemėgstu makiažo valytis su vata ir kokiu nors pieneliu ar šiaip aliejiniu makiažo nuėmėju, tai naudoju Sothys "Morning cleanser" prausiklį ax.gif Jis nesausina odos, labai gerai nuvalo makiažą. O ir naudotis labai paprasta ir greita, tiesiog nusiprausi ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
o as veida valau avokadu aliejuku...
Atsakyti
as tai naudoju pieneli ir tonika lancome thumbup.gif
Atsakyti
Aš visada nuplaunu makiažą prausikliu. Dabar pradėjau naudoti Eucerin jautriai odai, thumbup.gif makiažą nuplauna, jokių juodų paakių nelieka bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miss_Lumholdt: 01 liepos 2007 - 13:18
Dabar naudoju TBS veido prausiklį su alijošiumi, tai nieko blogo negaliu pasakyt. Labai gerai nuplauna tušą, nereikia nei trinti tai ilgiau laikyti ir odos nesausina. Kol kas labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eliza @ 2007 03 08, 16:10)
Aš, kadangi labai nemėgstu makiažo valytis su vata ir kokiu nors pieneliu ar šiaip aliejiniu makiažo nuėmėju, tai naudoju Sothys "Morning cleanser" prausiklį ax.gif Jis nesausina odos, labai gerai nuvalo makiažą. O ir naudotis labai paprasta ir greita, tiesiog nusiprausi ir viskas thumbup.gif

Ir tusa nuvalo? Man kazkaip prausikliai nepatikdavo, kiek turejau, tai tusa isteplioja, vis vien reikedavo uzbaigti su pieneliu. O is pieneliu - tai labiausiai patiko Mirra lux thumbup.gif
Atsakyti
Nebandet tu naujai atsiradusiu Lorealio pieneliu? ten yra keli, vienas pvz pienelis, kuris virsta toniku ant veido rolleyes.gif

Atsakyti
Aš jaučiuos tikrai gerai nusivalius veidą, tik tada, kai nusiplaunu su kokiu prausikliu, o po to dar nusivalau su kokiu nors losjonu ar toniku. Kažkaip valantis makiažą norisi plautis ir su vandeniu, todėl ir nenaudoju pienelių, kadangi man jaučias toks nevisai švaros pojūtis ax.gif
Atsakyti
makiažą nuvalau su pieneliu, šiuo metu turiu TBS vitE ir čistaja linija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2007 07 03, 10:59)
Nebandet tu naujai atsiradusiu Lorealio pieneliu? ten yra keli, vienas pvz pienelis, kuris virsta toniku ant veido  rolleyes.gif

Bandziau is tos serijos elixir (tiksliai nepamenu pavadinimo, bet is visu berods maziausias kiekis, gelsvos spalvos)... Tai net nzn kaip ji ivertint g.gif Nuvalo makiaza tikrai neblogai (tiek veido, tiek akiu), bet man jis toks labai jau sintetinis, palieka dirbtinumo pojuti schmoll.gif
Atsakyti
valau roziu vandeniu thumbup.gif na reikia truputi ilgiau palaikyti, kad tusas atitirptu lotuliukas.gif man tikrai tinka ir patinka, netraukia odeles ir kvepia maloniai blush2.gif o kol atradau tai isbandziau visokiu: ir pieneliu ir specialiu valikliu, erzino jie man akis ir po to griauzdavo oda doh.gif
Atsakyti
Siuo metu naudoju prausikli is CL su remunelemis, man labai gerai nuvaro, nereikia laikyta tusa iskart nuema thumbup.gif man labai nepatinka terliotis su tonikais ar pieneliais blink.gif
Atsakyti