Aš, kadangi labai nemėgstu makiažo valytis su vata ir kokiu nors pieneliu ar šiaip aliejiniu makiažo nuėmėju, tai naudoju Sothys "Morning cleanser" prausiklį
Jis nesausina odos, labai gerai nuvalo makiažą. O ir naudotis labai paprasta ir greita, tiesiog nusiprausi ir viskas
o as veida valau avokadu aliejuku...
Aš visada nuplaunu makiažą prausikliu. Dabar pradėjau naudoti Eucerin jautriai odai,
makiažą nuplauna, jokių juodų paakių nelieka
Dabar naudoju TBS veido prausiklį su alijošiumi, tai nieko blogo negaliu pasakyt. Labai gerai nuplauna tušą, nereikia nei trinti tai ilgiau laikyti ir odos nesausina. Kol kas labai
QUOTE(Eliza @ 2007 03 08, 16:10)
Aš, kadangi labai nemėgstu makiažo valytis su vata ir kokiu nors pieneliu ar šiaip aliejiniu makiažo nuėmėju, tai naudoju Sothys "Morning cleanser" prausiklį
Jis nesausina odos, labai gerai nuvalo makiažą. O ir naudotis labai paprasta ir greita, tiesiog nusiprausi ir viskas 
Ir tusa nuvalo? Man kazkaip prausikliai nepatikdavo, kiek turejau, tai tusa isteplioja, vis vien reikedavo uzbaigti su pieneliu. O is pieneliu - tai labiausiai patiko Mirra lux
Nebandet tu naujai atsiradusiu Lorealio pieneliu? ten yra keli, vienas pvz pienelis, kuris virsta toniku ant veido
Aš jaučiuos tikrai gerai nusivalius veidą, tik tada, kai nusiplaunu su kokiu prausikliu, o po to dar nusivalau su kokiu nors losjonu ar toniku. Kažkaip valantis makiažą norisi plautis ir su vandeniu, todėl ir nenaudoju pienelių, kadangi man jaučias toks nevisai švaros pojūtis
makiažą nuvalau su pieneliu, šiuo metu turiu TBS vitE ir čistaja linija
QUOTE(Mintee @ 2007 07 03, 10:59)
Nebandet tu naujai atsiradusiu Lorealio pieneliu? ten yra keli, vienas pvz pienelis, kuris virsta toniku ant veido 
Bandziau is tos serijos elixir (tiksliai nepamenu pavadinimo, bet is visu berods maziausias kiekis, gelsvos spalvos)... Tai net nzn kaip ji ivertint
Siuo metu naudoju prausikli is CL su remunelemis, man labai gerai nuvaro, nereikia laikyta tusa iskart nuema
man labai nepatinka terliotis su tonikais ar pieneliais