as tai naudoju akims Maybelline firmos valikli
prieinama kaina ir ilgam uztenka

QUOTE (Bagyra @ 2004 09 14, 18:36) |
O aš šiuo metu naudoju taipogi trejopo poveikio pienelį "Serebnaja rosa" su sidabro jonais (pigus - kaina apie 5 Lt Eurocos) 3-jopo poveikio - nes rašo, kad tinka ir veido ir akių ir lūpų valymui - hm ![]() ![]() Anksčiau esu naudojus akių makiažui valyti Nivea valiklį - bet nuo jo dirgino akis, dar Lumene bandžiau - bet irgi kažkokio labai gero efekto nuvalant - nei tarp pigių valiklių nei tarp Lumene nepastebėjau ![]() |
Tarp kitko visa si linija yra labai giriama.Koju kremas geras ir ranku.
QUOTE (Agne @ 2004 09 13, 22:29) |
Tokios konkrecios temos neradau, tad klausiu jusu ![]() |
galiu pasakyti kuo skiriasi pienelis nuo toniko .
Pienelis nuvalo visus veido nesvarumus makiaza dulkes ir t...
Tonikas yra nawdojamas po pienelio veido tonizavimui .
Akiu makiazo valikliu uztat nelabai nuvalysit krem pudra . veido poros liks uzsikimsusios.
as savo ruoztu visdelto patarciau nawdoti tos pacios firmos pieneli o po pienelio tonika . Man labai patinka lietuviski gaminiai Margarita arba Smilga .
dar noriu pamineti kad vietoj toniko galima nawdoti virinta vandeni arba gela grezinio vandeni .
O as valausi veida taip - su pieneliu valau tik akiu makiaza, o visa veida prausiu su prausikliu - nuprausia tikrai gerai, ir tik po to., ir tai ne visada - "pasitonizuoju".
Naudoju "Dior" produktus. Aisku, sakysite kokia kaina - bet kai prausikli naudoji metus laiko, o pieneli ir tonika apie 7 men - tai isdalinus kaina i menesius ne taip jau daug ir gaunasi..........
Esu senai sau "prisiekusi", kad veidui tikrai negailesiu pinigeliu, nes veidukas .......veidrodis.........
Naudoju "Dior" produktus. Aisku, sakysite kokia kaina - bet kai prausikli naudoji metus laiko, o pieneli ir tonika apie 7 men - tai isdalinus kaina i menesius ne taip jau daug ir gaunasi..........

Esu senai sau "prisiekusi", kad veidui tikrai negailesiu pinigeliu, nes veidukas .......veidrodis.........

Mano oda pati reikalauja pienelio, paskui toniko. Nes vien po pienelio proceduros jauciuosi a la issimuilinusi ir nenusipraususi.
Nelabai, tiesa pasakius, as suprantu, kam reikia gaisti tiek laiko ir pirkti tiek daug priemoniu, jei gali nusipirkti prausikli veidui ir juo viska nuvalyti.
Jei perki jautriai odai, tinka ir akims.
As naudoju Uriage prausikli jautriai odai - labai fainas ir taupus, o po jo tik kremas.
Jei perki jautriai odai, tinka ir akims.
As naudoju Uriage prausikli jautriai odai - labai fainas ir taupus, o po jo tik kremas.
Tai priklauso nuo kiekvieno asmeniskumo ir odos tipo !!!
Jeigu yra noro ir galimybiu - kodel gi "nepazaisti"??!!!!??
Reikia MYLETI" save
!!!
Jeigu yra noro ir galimybiu - kodel gi "nepazaisti"??!!!!??

Reikia MYLETI" save

QUOTE (xxxsaulyte @ 2004 09 15, 13:51) |
Naudoju "Dior" produktus. Aisku, sakysite kokia kaina - bet kai prausikli naudoji metus laiko, o pieneli ir tonika apie 7 men - tai isdalinus kaina i menesius ne taip jau daug ir gaunasi.......... ![]() Esu senai sau "prisiekusi", kad veidui tikrai negailesiu pinigeliu, nes veidukas .......veidrodis......... ![]() ![]() |
As esu lygiai tokios pacios nuomones. Laikausi nuostatos, kad veidui reikia tik geros kosmetikos, nes ji tepama ant odos, isbuna visa diena, o be to, dar ir isigeria. Todel noreciau zinoti, kad tose priemonese tik geros medziagos. Dabar naudoju Lancome valiklius, o kremas Dior.
kadangi šiuo metu dirbu "mama" išskyrus spuogelių "paslėpėją" nenaudoju nieko,tai prausiuosi su Avene prausikliu,tinkančiu mano veido odai,o jeigu pasidažau tušu,tai Nivea akių makiažo valikliu nuvalau...o jeigu kartais būnu ne namie,ir tenka pasiskolinti nuėmėjus makiažo,tai jeigu tai būna pienelis,lieku kaip su riebalų sluoksniu ant veido....fui....

QUOTE (GiedrUla @ 2004 09 15, 17:29) |
kadangi šiuo metu dirbu "mama" išskyrus spuogelių "paslėpėją" nenaudoju nieko,tai prausiuosi su Avene prausikliu,tinkančiu mano veido odai,o jeigu pasidažau tušu,tai Nivea akių makiažo valikliu nuvalau...o jeigu kartais būnu ne namie,ir tenka pasiskolinti nuėmėjus makiažo,tai jeigu tai būna pienelis,lieku kaip su riebalų sluoksniu ant veido....fui.... ![]() |
tai reikia naudoti pieneli pagal savo odos tipa. turejau kazkada eris pieneli, tai lygiai taip pat -su riebalu ant veido, nors brauk ir kepiniams naudok. dabar isigijau faberlic Q serijos, tai dziaugiuosi

O as naudoju tik prausikli. Buvau pas kosmetologe, tai rekomendavo ji, nes sako kad su visokiais pieneliais, tonikais mes labai "nesvelniai" valome ta akiu sriti, o juk akiu oda jautri - rauksles per anksti galima prisisaukti. Man is radziu keistai pasirode, nes visi uz tuos makiazo valiklius. Bet kai pabandziau prausikli - labai patiko, labai gerai nuplauna nors akis dazausi tikrai ne tik tusu

Turiu ir pieneli, bet valau tik su prausikliu. Man patogiausia ir tiek.