Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo valymas

Anksciau naudojau akiu makiazui atskirai valikli (lumene arba nivea) bei tonika veidui valyti, o dabar apsiribojau universalia priemone (pieneliu), kuri nuvalo ir akiu makiaza, ir veida.
Atsakyti
Visas tris priemones: makiazo valikli, pieneli ir tonika naudoju Lumene kosmetikos. Turiu ir Avono veido prausikli. Bet jis man nepatinka.
Atsakyti
QUOTE (Diotima @ 2004 09 15, 18:16)
O as naudoju tik prausikli. Buvau pas kosmetologe, tai rekomendavo ji, nes sako kad su visokiais pieneliais, tonikais mes labai "nesvelniai" valome ta akiu sriti, o juk akiu oda jautri - rauksles per anksti galima prisisaukti. Man is radziu keistai pasirode, nes visi uz tuos makiazo valiklius. Bet kai pabandziau prausikli - labai patiko, labai gerai nuplauna nors akis dazausi tikrai ne tik tusu smile.gif

kokios firmos naudoji?

Jus cia tiek priraset thumbup.gif Dabar eidama pirkti jau zinosiu ko noriu wink.gif
Atsakyti
Siaip tai labai teisinga minti perskaiciau Diotimos - -kad su pieneliu valant akiu odele "tamposi"!!! g.gif Tiesos yra!!!! Reikes pabandyti tik su prausikliu.
As valydama akiu zona su pieneliu - siek tiek palaikau, kad "atmirktu" wink.gif tusas, o po to valau i vidine puse. Kazkur buvau skaiciusi. g.gif wink.gif
Atsakyti
Mano apsipirkimo istorija smile.gif :
Kai paprasiau prausiklio Sarmoj, pirmiausia pasiule "Deborah"- gal jis ir fainas, bet kiekis labai didelis (250ml- as per 2 metus neisnaudociau biggrin.gif ), be to Italija- sauleta salis, o mes juk siaurietes esam, tad pamaniau kad odai nelabai bus priimtina, o dar ziema artinasi... Po to eme siulyt Loreal, bet ten buvo toks universalus- ir akims, ir veidui (sakau jai universalus produktai nera gerai, geriau tada jau atskirai pirkti akims ir veidui, o ji matesi kad nieko nera apie tai girdejusi), tada dar ibruko pora lenkisku firmu, o galiausiai apsistojau ties Aphoteker Sheler prausikliu jautriai odai su juros dumbliais ir druska (ar kazkas pan.). Vokiska kokybe man patinka thumbup.gif Tai bespalve bekvape zele, kuri putoja (talpa 125ml), dabar galvoju dar pirkt tos pacios firmos maitinamaji veido krema smile.gif Tiesa, gal zinot kiek ilgai galima laikyt praimta krema (pvz. drekinamaji), nes noreciau ji padeti iki kitos vasaros g.gif
Aciu uz viiiiiisa info! Superforumas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agne: 26 rugsėjo 2004 - 04:41
Agne, o tą Aphoteker Sheler prausiklį irgi pirkai 'Sarmoje' ? ir kiek jis kainavo?
Atsakyti
Apotheker Scheller pigiau yra Eurovaistinese. O jei dar per akcijas pirkti - tai is vis pigiau gaunasi. As taip nusipirkau serija misriai odai. Idomu ta jautriai odai serija labai riebus kremai? Ar tinka ir misriai odai? Nes pas mane oda jautri ir misri.
O praimta krema rekomenduojama sunaudot per 6 men.
Atsakyti
QUOTE (Agne @ 2004 09 16, 07:31)
kokios firmos naudoji?

Jus cia tiek priraset thumbup.gif Dabar eidama pirkti jau zinosiu ko noriu wink.gif

Naudoju "Mirra Liuks" firmos. Ji tik per platintojus arba ju mazose niekam nezinamose sunkiai randamose parduotuvese smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Bagyra @ 2004 09 26, 12:58)
Agne, o tą Aphoteker Sheler prausiklį irgi pirkai 'Sarmoje' ? ir kiek jis kainavo?

As mokejau 20.80 Sarmoj, nezinau ar permokejau, bet turejau dar 5Lt nuolaida apsiperkant daugiau kaip uz 50Lt, tai norejau ji isnaudot. Girdejau kad geriausios kosmetines priemones (sampunai, prausikliai,....) yra bespalviai ir bekvapiai.
Atsakyti
QUOTE (Diotima @ 2004 09 26, 22:22)
QUOTE (Agne @ 2004 09 16, 07:31)
kokios firmos naudoji?

Naudoju "Mirra Liuks" firmos. Ji tik per platintojus arba ju mazose niekam nezinamose sunkiai randamose parduotuvese smile.gif

Labai patiko sios firmos produkcija,tik jau nebeturiu konsultantes,is kurios pirkdavau.Noreciau dar jos isigyt.
Atsakyti
Mirra liuks- kieno cia kosmetika? g.gif
Atsakyti
Hm.. g.gif kazkaip cia man idomiai pasirode daugumos jusu visu tu pieneliu ir toniku naudojimas. Arba as pati visai ziolpai juos naudoju biggrin.gif Nu jei jau nusivalau veida su pieneliu - tai po to as dar prausiuosi prausikliu ir tik tada toniku, o jei jo neturiu - kremu tepuosi (arba ir toniku, ir kremu biggrin.gif). Nes, kaip jus dauguma sakot, jei nusivalysi tik pieneliu, oda ir lieka tokia kaip muiluota ar taukuota rolleyes.gif Nu tokia man kaip ir nevalyta. Negi jus nusivalot tuo pieneliu ir vsio? Nu kad ir toniku dar.....vis tiek man kazkaip norisi ja nuprausti vandeniu (su prausikliu). Tik tada jauciu kaip oda atsigauna. Negi as per daug jau ja "valau"?
Atsakyti