Įkraunama...
Įkraunama...

Papildomas darbas

Be pagrindinio darbo užsiėmu maketavimu 4u.gif šokie tokie pinigėliai nubyra..
Atsakyti
QUOTE(black angel @ 2008 09 06, 17:56)
Be pagrindinio darbo užsiėmu maketavimu  4u.gif šokie tokie pinigėliai nubyra..

o ka ir kam maketuojate? Gal ir as galeciau pabandyti?
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VILIMA: 09 rugsėjo 2008 - 20:53
Sveikos mamytes ir ne tik smile.gif Gyvenančias Šiauliuose, ar Šiaulių rajone ir ieškančias papildomo darbelio, siulau tapti FM Group distributorėmis. Iš tiesų, galima neblogai užsidirbti ir viskas ko reikia - turėti norą užsidirbti. Už kiekvieną parduotą gaminį lieka visai neblogi pinigėliai. Čia pardavinėjami parfumerijos gaminiai, kūno balzamai, geliai ir pan. Svarbiausia, kad jokių investicijų nereikia smile.gif Tokį gaminį nėra sunku parduoti, nes, tarkim, kvepalus naudoja kiekviena moteris ir kiekvienas vyras (neskaitant išimčių biggrin.gif ). Produktai nėra brangūs, todėl yra paklausūs. Taigi, jei domintų toks užsidirbimo būdas, rašykite, suteiksiu daugiau informacijos u.rasa@inbox.lt
Atsakyti
labai noreciau kokio papildomo darbelio kaune blush2.gif je kas ka galite pasiulyti rasykite a.z. sunglasses2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ierika: 19 rugsėjo 2008 - 20:47
Sveikos mamytės sėdinčios namie su mažais vaikiukais, bet norinčios šiek tiek užsidirbti. Aš viena iš jūsų: „dirbu“ su dukryte namie biggrin.gif . Ilgai svarsčiau kaip užsidirbti papildomų pinigėlių ir priėjau išvadą, kad turbūt vienintelis universalus, t.y. tinkantis daugumai, būdas (jeigu aš klystu, norėčiau, kad pasakytumėt) tapti produktų konsultante. Iš pradžių pabandai sau ir savo šeimai (sesei, mamai ir pan.), o vėliau įsivažiuoji ir pasiūlai platesniam ratui smile.gif . Pati ilgokai bandžiau visokias kosmetikas kol atradau Mary Kay. Tai ne pati pigiausia kosmetika, bet ji tikrai veikia (rezultatą ant savo veido mačiau iš karto, o ne po keturių savaičių). Jeigu įdomu ir norėtumėte pabandyti, klauskite krepsyte@hotmail.com
Atsakyti
Sveikos,
Labai neblogas uždarbis gaunamas platinant dar visai naują Lietuvoje kosmetiką ir parfumeriją L'ambre. Jokių minimalių užsakymo reikalavimų, nedidelės išlaidos pradedant platinti, be to, puiki galimybė pasinaudoti tinklinio marketingo privalumais. Pati neseniai pradėjau platinti, bet jau įsitikinau kosmetikos kokybe, gražiais įpakavimais, kuriuos tikrai negėda pardavinėti. O kadangi kosmetika labai nauja pas mus, tai daugelis susidomi ir perka gaminius, o ir kainos "nesikandžioja":)
Jei kas rimtai susidomėtų galimybe platinti, ar tiesiog pirkti sau gerokai pigiau šios firmos gaminius, galėčiau atsakyti į visus klausimus el. paštu lambre.panevezys@gmail.com
Atsakyti
Aš taip pat ieškau papildomo darbelio Kaune: gerai bendrauju su kompiuteriu, esu komunikabili, meniškos sielos. Jei kas ką, tai į až 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, jei kam reik nubraižyti ar perbraižyti brėžinius
AutoCad programa, prašau kreipkitės. Rašau kursinius, dalykas - inžinerinės sistemos (šildymas, vėdinimas), statybos inžinerija.
Atsakyti
Galiu pagražinti nuotraukas,.užrašyti, pridėti, nuimti akių raudonį,atsiūst galiu pavyzdžių,.taip pat galiu surinkti krikštynų laikraštį,.kainelę sutarsim,pasitarsim mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Ieškau papildomo darbo namuose: rašau kursinius ir baigiamuosius darbus vadybos ir marketingo temomis, galiu greitai surinkti tekstą arba kitus duomenis.
Siūlykite įvairius variantus.
Atsakyti
Sveikutes,
as ir dairausi papildomo darbelio namuose (nors nebutinai namuose). Galeciau surinkineti tekstus i kompiuteri, ar siaip duomenis i kokia programa, vaikucius vakarais priziureti po keleta valandeliu (myliu vakus, o jie mane)... nesudetinga teksta isversti is ar i anglu k. ir panasiai. Kas turite kokiu ideju ar pasiulymu - rasykit i a.z.
Atsakyti