QUOTE(piene78 @ 2008 10 24, 18:11)
as tai maziau klausyciau bobuciu ir mamyciu patarimu, kurios gyriasi savo patirtimi, bet jau seniai pamirsusios ka reiskia auginti vaika
taip ir dariau kai gime mazoji, nes vos nepadariau skaudzios klaidos,

uosviene spaude nebemaitint sunaus, kai jam buvo vos menuo

bet atsilaikiau, maitinau iki 2 metu, ir dabar zinau kad yra pieno krizes, maitinu mazyle iki siol, ir maitinsiu kol ji jaus poreiky, ir kol abiems tai bus malonu
kazkaip kai gime mazoji, is vis atsitveriau siena, nuo visokiu patarimu ir aiskinimu kaip auginti

jei tik pradeda kokia mociute ka sakyt, uztenka zvilgsny mestelt ir baigiasi
QUOTE(Ritutė mažutė @ 2008 10 28, 17:00)
tikrai sunkoka ta demesy padalint dviem, gal jei butu vaikuciai panasaus amziaus butu kitaip, o dabar ju poreikiai kardinaliai skiriasi, sunku, bet stengiames
QUOTE(gustema @ 2008 11 03, 23:01)
O aš paaugus pirmam vaikui, vis sakydavau: antro vaiko niekada nemigdysiu savo lovoje. Deja, gime antras, ir jis iki šiol dar miega mūsų lovoje.
nematau cia nieko bloga, ypac jei maitini pati, tai tik pliusai miegojimo kartu,

aiku kiekviena seima atsirenka, kaip jei geriau
QUOTE(DijaDeima @ 2008 12 05, 16:49)
O as kaip tik(kazkuri mamyte minejo,kad sokinetu maziau,dazniau viena paliktu)su antru vaikeliu,daugiau bunu,sokineju,lepinu ja

nes jau zinau,kaip greit praeis laikas ir nereiks mamytes tiek daug

bet tie visi oziukai ir siaip zyzimai,tik juokina mane dabar,o ne pykty kelia

labai greit bega tas laikas, jis tikrai negrys, ir reikia megautis tuo kas mums duota
Papildyta:
QUOTE(Pavasarėlis @ 2008 12 12, 01:45)
sveikos mamos,
as tai gimdyciau kitaip. Per gimdyma tokia pasimetus buvau del tos nezinios, kaip cia ir kas cia bus.
o augindama, tai gal labiau planuociau laika, kad sau ir savo pomegiams daugiau galeciau skirti.
o kiekvienas gimdymas skiriasi, kaip ir kiekvienas vaikutis, zinoma antra karta lengviau, nes zinai kas laukia, ir gali bent pati pasistenkt, kiek nuo taves priklauso, padaryt viska kuo geriau, pavyzdziui as sunelio nemokejau pagimdyt, akusere ant pilvo uzsoko, isspaude, nemokejau visai kvepuot, nors ir mokyklele nesciuju lankiau, o dukryte net per staigiai pagimdziau

bet tikrai sy karta padejo pampkeles