Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl mes dažomės?

as dazau dazniausiai tik akis, nes mano blakstienytes blyskios tokios, o kai padazau, tai taip graziai iremina akis ir visas akiu grazumas pasirodo ax.gif nors vyrukui as ir su blyskiom blakstienytem grazi blush2.gif
Atsakyti
dažausi nes darbe etiketas neleidžia būti nesusitvarkius, o tvarkingai padažytos akys, švelniai parudinti skruostai - atrodo tikrai geriau nei blyškus veidas ir užsimiegojusio akys
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2008 11 30, 15:06)
dažausi  nes darbe etiketas neleidžia būti nesusitvarkius, o tvarkingai  padažytos akys, švelniai parudinti skruostai - atrodo  tikrai geriau nei blyškus veidas ir  užsimiegojusio akys

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dazausi, kai noriu buti ryskesne... rolleyes.gif
O kalbant apie vyrus, tai tiesa tokia (vienas destytojas pasakojo):
vyrai yra patinai, kurie atskiria ryskias spalvas, tad kuo ryskiau pasidazysi, tuo greiciau pastebes lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As dazausi del saves pirmiausia, o antra - darbe turiu bendrauti su zmonemis, tai nenoreciau, kad i mane skersai ziuretu, nes veidas truputi buna isblyskes biggrin.gif o dazausi tik pudra kasdien mirksiukas.gif
Atsakyti
Dazausi- nes dare privalau atrodyti susitvarkiusi. Dar is iprocio gal...dar kad kosmetikos daug turiu - ir zinau, kur dar pirkti yra lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Siandien nesidaziau- man laisvadienis- vaziavau i SPA centra- veido odele ir kuna palepinau 4u.gif
Atsakyti
tam kad pabrėžt savo bruožus ir tapt dar gražesniems wub.gif
Atsakyti
Nes pasidaziusi jauciuosi grazesne, o kaip jauciuosi grazi labiau pasitikiu savimi blush2.gif .
Atsakyti
dazausi,nes kitaip jauciuosi nesusitvarkiusi..tas pats lyg i mokslus ar darba eiti su nuneshiotais trenigais,suristais bet kaip plaukais,nusilupusiais nagais ir pan lotuliukas.gif ir shiaip nesuprantu,kaip moterys gali nenori pasidazyti ir pasigrazinti doh.gif jei joms gerai,man netrukdo....pamastymai rolleyes.gif
Atsakyti
namie niekada nesidazau 4u.gif . O ir i darba einu su minimaliu naturaliu makiazu, bet butinai - dazytom blakstienom. Ryskiau - tik i svarbesnius vakarus, susitikimus, pramogas.. arba kai uzplaukia makliavojimosi nuotaika.. biggrin.gif Tiesiog fiziskai nemegstu apkrauti savo veido.
Atsakyti
Namuose dažausi, bet be jokių pudrų, tik akis paryškinu, o į darbą ar miestą eidama jau šiek tiek daugiau. Man patinka matyti save veidrodyje ryškią.
Atsakyti
Man patinka dazymosi procesas, toks raminantis, taip pat akys su tusu graziau atrodo ir blakstienos stipresnes buna... o siaip uztektu tik krempudros uzmaskuoti visokius odos defektus. Taigi, dazausi, nes patinka smile.gif
Atsakyti