Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl mes dažomės?

QUOTE(Euforija22 @ 2008 10 06, 14:10)
Dazausi del keliu priezasciu:
1. Noras buti grazesniai uz kitas hihihi.gif 
2. Liga pirkti kosmetika vercia ja naudoti  biggrin.gif
3. Holivudiniu grazuoliu kultas ir reklamu itaka vercia neatsilikti nuo mados   brunette.gif
Daugiau siuo metu nesugalvojau  rolleyes.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dai'na: 06 spalio 2008 - 18:35
dazausi veida, nes islyginu veido spalva. dazausi lupas - nes man taip grazu wub.gif visa kita - pagal situacija ax.gif kasdien blakstienu nedazau, jos priaugintos, tai ir taip atrodo, kaip nudazytos bigsmile.gif
Atsakyti
O man dazymasis, tai meno forma... rolleyes.gif Leidziu savo kurybai pasireiksti ir taip nuotaika isreiskiu cool.gif
Atsakyti
Labiausiai dėl to, kad patikčiau sau, tuo pačiu pagražindama nevisiškai tenkinančią išvaizdą, kartais dėl vyrų, o kartais tiesiog dėl to, kad aplinkiniams atrodyčiau graži ir susitvarkiusi ax.gif
Atsakyti
tam, kad isrysketu bruozai, kurie siaip plika akim sunkiai iziurimi biggrin.gif
Atsakyti
Dazausi retai smile.gif Bet jei dazausi tai tam,kad atrodytum graziau,labiau patiktum sau. Juk turbut nerastum ne vienos moters,kuri nepasidaziusi atrodytu graziau nei pasidaziusi biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif Dazausi, nes taip pakeliu sau nuotaika. Isryskinu savo grazesnius bruozus, netgi sakyciau labiau savimi pasitikiu budama pasidazius
Atsakyti
QUOTE(Orchideja85 @ 2008 10 08, 17:28)
Juk turbut nerastum ne vienos moters,kuri nepasidaziusi atrodytu graziau nei pasidaziusi biggrin.gif

Bet yra tokių, kurios geriau nesidažytų blush2.gif bent jau aš pažįstu tokią moterį, kuri be makiažo atrodo gražiau, na jai netinka ir viskas. Nei tas blakstienas ryškinti, nei lūpas dažyti. Ir čia ne aš viena pastebėjau. Arba ji papraščiausiai nemoka, blogos priemonės, etc.
Atsakyti
dazausi tam, kad sulyginciau odos spalva, paryskinciau veido bruozus rolleyes.gif
Atsakyti
1. Dazausi, nes man tai daryti patinka ( procesas )
2. Jei pries MB pasimaivyt noriu ( tuomet ipatingai pasistengiu)
3. Kad komplimentu sulaukciau (isvaizdos adresu, nors labiau kai proto adresu keliauja hihihi.gif )
4. Jei blogai jauciuosi, esu isbalus ir t.t. ( kad kiti nepastebetu ir neklausinetu Kas tau ? )

O siaip priklaus nuo nuotaikos man dazniausiai, ir daznai bunu nesidazius net darbe ir del to kompleksu nejauciu, nes svari tvarkinga moteris visada grazi tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 22 spalio 2008 - 12:30
Dazausi, kad pageretu nuotaika, dazausi beveik kasdien, bet kiekvienakart jauciuos sventiskai del to, tai jei tiek nedaug reikia tai sventei, kodel nepasidazyt smile.gif
Atsakyti
As dazausi pirma del saves, po to taip gera pazvilgciot vis i veidordi tongue.gif bigsmile.gif , ir vyras tada pazeria komplimentus wub.gif
Atsakyti