Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skolinate pinigus draugams

Nedidele suma paskolinu,bet tiem ,kuriem jau skolinau ir grazino.Vyro draugas (jau buves)negrazino100lt.Siuo metu stengiames ir nesiskolint,nebent is tevu...
Atsakyti
o mes skolinames. kolkas (tfu tfu tfu), pinigelius grazina laiku. o jei suma labai didele -tai dar ir geru buteliu gaunam kaip procentus bigsmile.gif
Atsakyti
Niekas iš mūsų nesiskolina, niekam mes neskolinam ir iš nieko mes nesiskolinam. Tiesa, viena kaimynė kartą norėjo pasiskolinti iš mūsų 20 Lt, tačiau mes smulkių kupiūrų tuo metu neturėjom, o stambios kupiūros jai nereikėjo.Tai kaip supyko doh.gif
Nuotaiką sugadino visai dienai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo širma: 20 balandžio 2007 - 10:50
Nedideles sumas skolinu, dideles man skolina verysad.gif Kai turėsiu pati, kažin ar skolinsiu, nebent turėsiu tikrai daug, ir pinigai nebebus labai svarbus dalykas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(širma @ 2007 04 20, 10:44)
Niekas iš mūsų nesiskolina, niekam mes neskolinam ir iš nieko mes nesiskolinam. Tiesa, viena kaimynė kartą norėjo pasiskolinti iš mūsų 20 Lt, tačiau mes smulkių kupiūrų tuo metu neturėjom, o stambios kupiūros jai nereikėjo.Tai kaip supyko doh.gif
Nuotaiką sugadino visai dienai.

Mačiau vaizdelį:buvau pas draugę kirpykloje.Dirbo trys kirpėjos.Atėjo dar viena jų pažįstama,buvusi kirpėja.Paprašė pasiskolinti pas manop draugę pinigų,20 lt.Ta pasakė,kad neturi,kita pasisiūlė paskolinti doh.gif ,bet turėjo tik 50 lt.kupiūrą."Geroji skolininkė "pasakė,kad eis ir iškeis,grąžą atneš.Jau kokie 5 metai tikriausiai,kaip neša tą skolą ir grąžą doh.gif
Atsakyti
pas mane niekas aciu dievuj ne praso, bet galeciau paskolinti tik geriausiai draugei, nes zinau kad i tikrai atiduos. Su kitais draugais jau pasimokiau ir nebeskolinu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inesssija: 21 balandžio 2007 - 19:18
Neskolinu pinigu, nes kai reikia juos atyduoti tada atsiranda dideles problemos, niekas nenori skirtis su savo pinigeliais.
Atsakyti
neskolinu ir nesiskolinu. oi, meluoju. skolinuosi is banko biggrin.gif
Atsakyti
taip skolinu , bet tik nedideles pinigų sumas , nes vieną kartą nusvilom tai aš dabar tik iki 50lt skolinu. ir tai žiūriu kam blink.gif
Atsakyti
As tai neskolinu,sakau kad siuo metu neturiu.Nes seniau kai kelis kartus teko paskolint-vis reikdavo primint kad grazintu...o man tai nepatinka.Jei matau kad draugui tikrai reikia,tada galeciau ir duot kelis pinigus o ne paskolint mirksiukas.gif
Atsakyti
skolinu ir pati skolinuosi jei labai reikia.ir aisku visada grazinu smile.gif
Atsakyti
Neskolinu ir niekada to nedarysiu smile.gif
Atsakyti