Zodziu daugiau nesiskolinu ir stengiuosi neskolinti, nebent ekstra atvejis.
O man buvo tokia situacija. Labai reikejo 2 savaitems 4000lt. Paskolinti sutiko mamos geriausia drauge. Paprase parasyti skolos rasteli. Aisku kokios problemos suma gi nemaza, parasiau. O kai atidaviau skola atgal paprasiau skolos rasteli grazinti, va ir prasidejo visas smagumas. Sako as ji ismeciau gi as pasitikiu
tai kam tada reikejo ji rasyti
Pareikalavau kad parasytu rasteli kad skola grazinau...o cia ir prasidejo smagumas, iskoneiveike, kad as be vidinio padorumo ir pan. bet parase.
Niekada iš draugų nesiskolinu, bet pati esu paskolinus draugei.
QUOTE(Ervina @ 2009 09 28, 12:16)
Paprase parasyti skolos rasteli.
Kažkada mano draugė paprašė paskolinti du tūkst, aš sutikau. Jos vyras griežtai liepė parašyti skolos raštelį.
QUOTE(Ervina @ 2009 09 28, 12:16)
O man buvo tokia situacija. Labai reikejo 2 savaitems 4000lt. Paskolinti sutiko mamos geriausia drauge. Paprase parasyti skolos rasteli. Aisku kokios problemos suma gi nemaza, parasiau. O kai atidaviau skola atgal paprasiau skolos rasteli grazinti, va ir prasidejo visas smagumas. Sako as ji ismeciau gi as pasitikiu
tai kam tada reikejo ji rasyti
Pareikalavau kad parasytu rasteli kad skola grazinau...o cia ir prasidejo smagumas, iskoneiveike, kad as be vidinio padorumo ir pan. bet parase.
mes dažniausiai pinigus skoliname tik giminaičiams (artimiems), bet tai būna retai ir mažos sumos (esame ir neatgavę ir "nurašę" skolą, būna, žmonės pamiršta
Neteko nei skolint, nei skolintis
nebent labai mazomis sumomis
kaip sakoma nori susipykt su draugu paskolink jam pinigu
Geriem draugam stengiuos neskolint, nevisada aisku iseina.
arba jei skoliti tai ribotam laikui ir man turi pasakyti tikslia diena kada grazins, jei netures, tegu pasiskolina is kitur kad man grazintu.
Siaip teisingai sakoma, nori susipykti su draugu ar giminem tai paskolink pinigu arba pradek kartu versla
arba jei skoliti tai ribotam laikui ir man turi pasakyti tikslia diena kada grazins, jei netures, tegu pasiskolina is kitur kad man grazintu.
Siaip teisingai sakoma, nori susipykti su draugu ar giminem tai paskolink pinigu arba pradek kartu versla
QUOTE(*Selma* @ 2009 10 05, 17:49)
Kiek tik įmanoma stengiuosi nei skolinti, nei skolintis.
Kam tie pykčiai su draugais 
geriau jau neskolint, antri metai prašau gražiai gražint skolą 1500lt, atsakymas nepyk, patysd visiškai neturim pinigų, jau nurašiau tuos pinigus kaip negražinamus
QUOTE(kastonele @ 2009 10 05, 22:29)
geriau jau neskolint, antri metai prašau gražiai gražint skolą 1500lt, atsakymas nepyk, patysd visiškai neturim pinigų, jau nurašiau tuos pinigus kaip negražinamus 
Vat vat, kai vieną kartą paskolini, antro karto jau nebereikia
QUOTE(*Selma* @ 2009 10 05, 21:50)
Vat vat, kai vieną kartą paskolini, antro karto jau nebereikia
Baisu, o dar skaitosi draugai 
draugais nepavadinčiau, draugai taip nedaro, pažįstami geri buvo, pabendrauju smsais kartais, bet man tai skolos tų 1500 tie smsai negražins
QUOTE(kastonele @ 2009 10 05, 22:58)
draugais nepavadinčiau, draugai taip nedaro, pažįstami geri buvo, pabendrauju smsais kartais, bet man tai skolos tų 1500 tie smsai negražins 
Baisu