Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skolinate pinigus draugams

O man buvo tokia situacija. Labai reikejo 2 savaitems 4000lt. Paskolinti sutiko mamos geriausia drauge. Paprase parasyti skolos rasteli. Aisku kokios problemos suma gi nemaza, parasiau. O kai atidaviau skola atgal paprasiau skolos rasteli grazinti, va ir prasidejo visas smagumas. Sako as ji ismeciau gi as pasitikiu g.gif tai kam tada reikejo ji rasyti doh.gif Pareikalavau kad parasytu rasteli kad skola grazinau...o cia ir prasidejo smagumas, iskoneiveike, kad as be vidinio padorumo ir pan. bet parase.
Zodziu daugiau nesiskolinu ir stengiuosi neskolinti, nebent ekstra atvejis.
Atsakyti
Niekada iš draugų nesiskolinu, bet pati esu paskolinus draugei.
Atsakyti
QUOTE(Ervina @ 2009 09 28, 12:16)
Paprase parasyti skolos rasteli.

Kažkada mano draugė paprašė paskolinti du tūkst, aš sutikau. Jos vyras griežtai liepė parašyti skolos raštelį. smile.gif
Atsakyti
Netenka nes nlb kas praso
Atsakyti
QUOTE(Ervina @ 2009 09 28, 12:16)
O man buvo tokia situacija. Labai reikejo 2 savaitems 4000lt. Paskolinti sutiko mamos geriausia drauge. Paprase parasyti skolos rasteli. Aisku kokios problemos suma gi nemaza, parasiau. O kai atidaviau skola atgal paprasiau skolos rasteli grazinti, va ir prasidejo visas smagumas. Sako as ji ismeciau gi as pasitikiu g.gif  tai kam tada reikejo ji rasyti doh.gif  Pareikalavau kad parasytu rasteli kad skola grazinau...o cia ir prasidejo smagumas, iskoneiveike, kad as be vidinio padorumo ir pan. bet parase.
Zodziu daugiau nesiskolinu ir stengiuosi neskolinti, nebent ekstra atvejis.

doh.gif tai jei jau skolos lapelį prašo parašyti, tai kokios problemos kai eikia parašyti, kad atidavėte doh.gif
mes dažniausiai pinigus skoliname tik giminaičiams (artimiems), bet tai būna retai ir mažos sumos (esame ir neatgavę ir "nurašę" skolą, būna, žmonės pamiršta doh.gif sunkiausia ir yra kai turi savo pinigų prašyti, o dar iš artimų žmonių).
Atsakyti
Neteko nei skolint, nei skolintis g.gif nebent labai mazomis sumomis ax.gif kaip sakoma nori susipykt su draugu paskolink jam pinigu biggrin.gif
Atsakyti
Geriem draugam stengiuos neskolint, nevisada aisku iseina.
arba jei skoliti tai ribotam laikui ir man turi pasakyti tikslia diena kada grazins, jei netures, tegu pasiskolina is kitur kad man grazintu.
Siaip teisingai sakoma, nori susipykti su draugu ar giminem tai paskolink pinigu arba pradek kartu versla smile.gif
Atsakyti
Kiek tik įmanoma stengiuosi nei skolinti, nei skolintis. schmoll.gif Kam tie pykčiai su draugais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Selma* @ 2009 10 05, 17:49)
Kiek tik įmanoma stengiuosi nei skolinti, nei skolintis.  schmoll.gif Kam tie pykčiai su draugais  biggrin.gif

geriau jau neskolint, antri metai prašau gražiai gražint skolą 1500lt, atsakymas nepyk, patysd visiškai neturim pinigų, jau nurašiau tuos pinigus kaip negražinamus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kastonele @ 2009 10 05, 22:29)
geriau jau neskolint, antri metai prašau gražiai gražint skolą 1500lt, atsakymas nepyk, patysd visiškai neturim pinigų, jau nurašiau tuos pinigus kaip negražinamus verysad.gif

Vat vat, kai vieną kartą paskolini, antro karto jau nebereikia doh.gif Baisu, o dar skaitosi draugai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Selma* @ 2009 10 05, 21:50)
Vat vat, kai vieną kartą paskolini, antro karto jau nebereikia  doh.gif  Baisu, o dar skaitosi draugai  unsure.gif

draugais nepavadinčiau, draugai taip nedaro, pažįstami geri buvo, pabendrauju smsais kartais, bet man tai skolos tų 1500 tie smsai negražins schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kastonele @ 2009 10 05, 22:58)
draugais nepavadinčiau, draugai taip nedaro, pažįstami geri buvo, pabendrauju smsais kartais, bet man tai skolos tų 1500 tie smsai negražins schmoll.gif

Baisu verysad.gif Tokioms sumoms reikėjo kokio lapelio bent su parašais, pasižadėjimu iki tada ir tada gražinti g.gif
Atsakyti