niekada pati nesiskolinu ir stengiuosi neskolinti
, juk net posakis yra - "nori susipykti su draugu, tai paskolink jam pinigų". Manau, kad šis posakis ne iš piršto laužtas
Aišku, jei kažkam iš draugų atsitinka rimta bėda, liga ar pan., tada kitas reikalas, pamirštu visus principus ir kiek galėdama stengiuos padėti. Bet kitais atvejais...
neskolinu draugams
Na taip, posakis senas kaip karas - sutinku, nori susipykti su draugais, skolink,
o kaip dabar, ar skolinat, kai ištiesų daug kam ypač ypatinga krizė piniginėje?
o kaip dabar, ar skolinat, kai ištiesų daug kam ypač ypatinga krizė piniginėje?
QUOTE(Bahama mama @ 2008 06 19, 23:35)
niekada pati nesiskolinu ir stengiuosi neskolinti
, juk net posakis yra - "nori susipykti su draugu, tai paskolink jam pinigų". Manau, kad šis posakis ne iš piršto laužtas
Aišku, jei kažkam iš draugų atsitinka rimta bėda, liga ar pan., tada kitas reikalas, pamirštu visus principus ir kiek galėdama stengiuos padėti. Bet kitais atvejais... 
Visiškai pritariu.
Skolindavau, visada, bet po to turėdavau prašyti, kad atiduotų man mano pinigus.
Vienam ''draugui'' paskolinom, tai per teismus atgavom
Pati nesiskolinu ir neskolinu NIEKAM, nei draugams, nei giminėms
neskokinu, nes niekas nesiskolina
bet jei turėčiau, tikrai paskolinčiau
bet jei turėčiau, tikrai paskolinčiau
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 09 26, 21:56)
Dabar skolinu tik giminėms.
bet irgi nėra garantijos, kad grąžins laiku
o susipykti su giminėm, tai ne su draugu
aš prieš kelis metus paskolinau broliui 1000$. žadėjo grąžinti po pusės metų.
negrąžino. po metų irgi negrąžino. ir po dviejų negrąžino. atiduodavo dalimis. po 100 lt ir pan. O doleris vis pigo ir pigo.
galiausiai tik šią vasarą brolis su manim atsiskaitė. tai paskolinusi 4000 lt atgavau tik 2000 lt
Pati asmeniškai stengiuosi neskolinti ir pati nesiskolinti... nepatinka man tokie dalykai, ne veltui sakoma, "nori išardyti draugystę, paskolink draugui pinigų"...
Nors MB ir skolina draugams ir pats skolinasi. Kartais būna taip, kad po to labai ilgai tenka atsiiminėti pinigėlius...
Nors MB ir skolina draugams ir pats skolinasi. Kartais būna taip, kad po to labai ilgai tenka atsiiminėti pinigėlius...
Pati nesiskolinu ir kitiems neskolinu,bet kolkas niekas ir nepraso,gal del to kad mes patys skolingi bankui...