Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skolinate pinigus draugams

QUOTE(SoJa @ 2008 06 13, 10:31)
Sunkiai įsivaizduoju kaip draugui pasakyti, kad jis tą raštelį parašytų  g.gif
Man tai neapsiverstų liežuvis  verysad.gif

niu jei is manes kas noretu pasiskolinti >1000lt as jau paprasyciau kazkokiu garantiju g.gif nesinori prarasti ir drauga ir pinigus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2008 06 13, 10:31)
Sunkiai įsivaizduoju kaip draugui pasakyti, kad jis tą raštelį parašytų  g.gif
Man tai neapsiverstų liežuvis  verysad.gif

jei man kiltų mintis paprašyti raštelio - tai būtų labai aiškus signalas man pačiai, kad šįkart skolinti nereikia drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labai nemėgstu skolinti, nes esu nusvilusi. Kai paskolindavau draugei -visada turėdavau prašyti savo pinigų atgal doh.gif . O vyras paskolino bendradarbiui, tai tik teismo keliu atgavom bet jau kiek rūpesčio, ir sugaišto laiko.
Atsakyti
as irgi pasimokiau visam gyvenimui...daugiau gyvenime neskolinsiu sumos didesnes nei 100 litu...tiksliau tai noreciau taip daryt, bet berasydama prisiminiau, kad pries savaite paskolinau 250 doh.gif
nors ir turiu skolos rasteli, kuriame nematau nieko blogo, kad ir is draugo paprasyt, as is savo buvusios meiles visai be sazines grauzimo tada paprasiau, bet mazai kuo padeda, pusantru metu metu nematau nei cento, bet vis zada zada... per daug gera esu, ir vis nesiryztu sprest to teisiskai, nors buvo trys menesiai kai be cento kisenej pati gyvenau, o jis tuo metu pirko naujus rubus, ruke parlamenta ir t.t., nors zinojo, kad as valgyt neturiu uz ka nusipirkt...
bet tokiu dideliu sumu tikrai niekam neskolinsiu schmoll.gif
Atsakyti
Tekdavo laikas nuo laiko paskolinti , bet ne daugiau nei 500lt.
Seip vengiu to ir issiklausineju ar tikrai labai reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aasimah @ 2008 06 15, 00:17)
Tekdavo laikas nuo laiko paskolinti , bet ne daugiau nei 500lt.
Seip vengiu to ir issiklausineju ar tikrai labai reikia  ax.gif

visi sako, kad labai reikia.Gerai yra sakoma, kad skoliniesi svetimus, o atiduodi savus, todel taip buna sunku atiduoti. Stengiuosi neskolint...
Atsakyti
skolinu draugems sumas nedidesnes nei 50 litu, o kazkaip daugiau ir neprase niekada. Siaip nemegstu nei skolintis, nei skolinti. Ir dar labai nemegstu kai zmones "pamirsta " grazinti.
Atsakyti
As su skolinimais pasimokiau ax.gif Va paskolinau tetai keliskart, sumos isties nemazos ,jau praradau vilti,kad grazins.Esu drauge praradus,paskolinau pries 4metus 1500lt,tai is ju sugebejo 200lt dalimis grazinti doh.gif ,o dabar manes pazint nenori smile.gif Tai dabar neskolinu niekam,net mazu sumu blush2.gif
Atsakyti
na as tai skolinu. dar nera buve, kad apgautu ar negrazintu. bet jusu pasiskaicius, jau taip greit nebekils ranka to daryti g.gif g.gif
Atsakyti
skolinu,bet pati nemegstu skolintis ir nesiskolinu...
Atsakyti
kazkaip paskutiniu metu nesusidaro tokios aplinkybes kad tektu skolint.. dideles sumos tiesiog neskolinciau.. ir pati turbut nesiskolinciau g.gif
Atsakyti
manau, kad esant reikalui yra bankai, kurie dabar lengvai skolina.Zinoma, suprocentais, o draugei uztenka sampano buteli nunest. Protingu yra...
Atsakyti