Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skolinate pinigus draugams

ne vienas draugas besiskolindamas neispes, kad negrazins smile.gif o ant kaktos, kad grazinti net neketina, neparasyta rolleyes.gif
Atsakyti
na neperskaiciau visos temos ,bet noriu pasakyti ir savo nuomone ,esu nekarto ir pati atsakiusi paskolinti ir nekarto paskolinusi nemaza suma ,bet va kai man prispaude didele beda ir su procentais niekas nepaskolina ,tai vel iskyla klausimas kai beda istinka i ka kreiptis ???
Atsakyti
skolinam labai retai ir nedidele suma, ir tik tikrai kai zinom kad grazins.
Atsakyti
Labai linksmas, bet informatyvus skelbimas apie skolinamus pinigus pagal vekseli
http://www.skelbiu.l...ai/6901482.html
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2010 03 04, 09:11)
Labai linksmas, bet informatyvus skelbimas apie skolinamus pinigus pagal vekseli
svarbiausia, kad teisybe ten parasyta - patikrinau praktikoje biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2010 03 04, 09:11)

10 balu thumbup.gif
Atsakyti
Mes esamoe paskoline draugams pinigu tai isvaziavo i Anglija ir dabar kiek skambinam sako oj gražinsim gražinsim.... Jau 3 metus negražiną todėl dabar draugam nebeskolinu pinigų. blush2.gif
Atsakyti
Skolinu, bet dazniausiai tik patiems artimiausiams, nors ta tenka retai daryti, bet jeigu zmogui nelaime kazkaip negaliu nepadeti.
Kartais buna , kad ir paciai tenka prasyti tokios pagalbos. Kol kas dar neteko nusivilti savo draugais. smile.gif
Atsakyti
Paskutiniu metu stengiuos nebeskolinti,arba paskolinu tik tiems,kurie tikrai žinau,kad atiduos...
O labiausia siutina,kad kai reikia kam nors pasiskolinti -tada prisimena draugai doh.gif
Atsakyti
as pati skolinu, jie tuo metu turiu, o siaip man tikrai labai daznai tenka pasiskolinti po kelis tukstancius, bet visad grazinu. tikrai geru draugu turiu 4u.gif o jei buna ir beda, tai palaukia, jei veluoju su grazinimo terminu.

o siaip, tikra tiesa, kad kur prasideda pinigai, ten baigiasi draugyste. as siuo metu irgi turiu paskolinus kelis turkstancius draugei, o ji jau metai kaip veluoja atiduot sad.gif kai man del to teko skolintis is kitu pinigu, tai tikrai nemalonu.. bet tikiuosi, kad man drauge atiduos! doh.gif
Atsakyti
Esu nudegus, tad nebeskolinu... schmoll.gif
Atsakyti
Pati mesiskolinu, o skolinti ne kartą teko, seniai praradau vieną draugę dėl 100 Lt, paskui ji išsikėlė, dar buvau po kelių metų sutikusi, tai tik galvą nusuko, nulėkė, tipo nemato, matyt pačiai nepatogu. bet kadngi žinau, kad gyvvenimas jos neglosto tai ir nebepikta.
Skolinau draugams ne kartą ir visada gražina laiku arba priėjus sutartam terminui paklausia ar dar galiu plaukti. Dabar patys atsigavo ir jau senokai nebesiskolina.
Vienam bendradarbiui ne kartą skolinau sumos 100-300 Lt tai irgi nebaisu, net pats pasiūlo skolos raštelį parašyti, bet atsisakau. Ramu man dėl jo. \
Na o jei kas paprašytų virš 500 Lt paskolinti tai tikriausiai meluočiau, kad neturiu. Tiesiog manau, kad kuo didesnė suma tuo sunkiau ją gražinti.

Kartais nelabai noriu skolinti kai manęs paprašo pirmą kartą ir nesu užtikrinta kuo tai baigsis, bet nedidelę sumą paskolinu, tikiu, kad mogui tikrai labai reikia pagalbos, nu nebėgsi į banką susitvarkyti kreditinės dėl 50 lt.
Atsakyti