Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skolinate pinigus draugams

Esu paskolinusi draugės mamai "ant daktarų" 150 litų tai kažkaip ramu,kad ir ne bagoti , bet sąžiningi žmonės.Už poros dienų turėtų jau gražinti.
Šiaip paskolindavau jei tik galėdavau,nemoku atsakyti , bet teks mokintis,nes man labai nemalonu kai dabar viena "draugė" paskambina ar užsuka tik tada kai reikia pinigų.Šlykštu man taip ir viskas,o dabar skolinga 2000 ir net nepaklausia ar man pačiai nereikia tų pinigėlių doh.gif MB bamba ,prisiekiau daugiau nebeskolinti daugiau nei 100 litų.Manau , kad jei žmogus pasiskolina ir ateina tas terminas tai turi bent paskambinti ir pasiteirauti ar galima dar pratęsti skolą ,ar ne.Jei ne,tai lai skolinasi iš kitų ir gražina man doh.gif rolleyes.gif
Nėra dabar dienos,kad nepagalvočiau ar ta skola "nenuplauks" cool.gif
Atsakyti
paskolinu,bet tik nedideles sumas,iki 200lt smile.gif
Atsakyti
Stengiuosi neskolinti,bet jei zinau,kad tikrai labai reikia,tai jei turiu visada paskolinu.
Atsakyti
kazkaip dar niekas neprase bet jei nedidele suma tai gal skolinciau, saviem visada paskolinu
Atsakyti
na pas mane tai giminėjm buvo skaudus atvejis, du broliai nebebendrauja, susipykę.. tai kažkaip nesinori išis turėti su kuo nors reikalų pinigų srityje... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ciuju'ke @ 2010 03 19, 13:55)
na pas mane tai giminėjm buvo skaudus atvejis, du broliai nebebendrauja, susipykę.. tai kažkaip nesinori išis turėti su kuo nors reikalų pinigų srityje... smile.gif

Taip, tas tai tiesa, kartais dėl turtų ar pinigų net artimiausi žmonės gatavi vienas kitam gerkles perkasti, kaip kad rodo patirtis doh.gif
Atsakyti
aš nelinkus skolinti nes sunku išprašyti kad atiduotu , lengva ranka skolinau draugei bet ji gražino ax.gif tačiau daugiau neskolinu paprasčiausias atsakymas neturiu
Atsakyti
Siaip pazistamiem stengiuosi sakyti, kad neturiu ir viskas, o saviem, kai jau matau, kad jiem isties ju labai reikia tai skolinu... Bet siaip tai manau, posakis: nori susipykti su draugu ar artimu, paskolink jam pinigu, ne siaip atsirado... biggrin.gif tai i skolinimus nelabai teigiamai ziuriu.
Atsakyti
Na as su pinigais esu nusvilus n kartu, ir su gerom draugem, kurios pamirsta grazint, o as ir tylom nurasau ta skola doh.gif Bet va mano vyras ir labai geras ir neskupas. pastebejau kad tikrai negalima skolint pinigu niekam, isskyrus tik artimus smile.gif
Atsakyti
siaip ira geras posakys nori susypikt paskolink pinigu ,taip netykejau bet kaip paskolinau draugams taip visi metai eina pasakai kad reikia pinigu ir gauni atsakyma siuo metu neturiu buk gera palauk ir nusprendziau dydeliu sumu niekada neskolint doh.gif
Atsakyti
Skolinu jei tik papraso, o jei nedrista paprasyti dar ir pati pasiulau, jei matau kad reikia. Dar nieks nera negrazine g.gif
Atsakyti
yra draugai kuriems skolinu yra kuriems niekada net mintis nesautu i galva paskolinti, nes zinau kiek uzdirba ir galimybes bei norus grazinti
Atsakyti