na cia prikaluso kuriems draugams.. vienai draugei niekada neskolinu, nes net nesugebejo rubu atiduoti pasiskolintu jau ketvirti metai.. tai nemanau,kad tokiu zmogumi galima pasitiketi .. nors prasymu su paskolinti pinigu is jos sulaukiu daznai.

Kartą esu skolinusi, tačiau kažkaip nesaugiai jaučiausi, nemalonu kažkaip net. Nenorėčiau daugiau skolinti, nors, aišku, jei labai reikėtų, greičiausiai nugaros neatgręžčiau.
nemanau, kad tai smagus reikalas

nemegstu skolint labai
,bet pora kart skolinau ir neatgavau atgal pinigeliu

Neskolinu
Vadovaujuosi posakiu : nori isigyti priesa - paskolink pinigu

Pati nesiskolinu iš draugų ir jiems neskolinu.
Jei jau kas rimčiau, tai tėvų pagalbos paprašyčiau geriau, ar senelių, kitų giminių.
Tik ne draugų. Jau esu pasimokiusi ir pridovanojus tiek pinigų, kad užtektų pragyvent mėnesį..
Jei jau kas rimčiau, tai tėvų pagalbos paprašyčiau geriau, ar senelių, kitų giminių.
Tik ne draugų. Jau esu pasimokiusi ir pridovanojus tiek pinigų, kad užtektų pragyvent mėnesį..
DRAUGUI-visada
Pritariu. Jei Tikras Draugas- VISADA

Skolinu mažas sumas. Patiem artimiausiem, patikimiem draugam, tai ir didesnę sumą paskolinčiau, bet neprireikia.
Neskolinu aeba labai retai. Manau, nereikia maišyti santykių ir pinigų, santykiai dažniausiai nukenčia.

QUOTE(kubnicka @ 2012 06 10, 11:28)
Neskolinu aeba labai retai. Manau, nereikia maišyti santykių ir pinigų, santykiai dažniausiai nukenčia. 

o kaip tuomet posakis "Drauga bedoje pazinsi"???