Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skolinate pinigus draugams

QUOTE(♥SL♥ @ 2012 09 12, 06:40)
Kur draugysteje isikisa pinigai baigiasi draugyste, todel niekada neskolinu ir nesiskolinu nes man brangus draugai..

sveikintinas poziuris! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(♥SL♥ @ 2012 09 12, 13:40)
Kur draugysteje isikisa pinigai baigiasi draugyste, todel niekada neskolinu ir nesiskolinu nes man brangus draugai..

o kaip tada su posakiu "Drauga bedoje pazinsi"?
Atsakyti
Mano nuomone, jei nori prarast draugą, tai paskolink arba pasiskolink pinigų. Stengiuosi nei pati nesiskolinti, nei kitiems skolinti. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(tavomazvaike @ 2012 09 18, 14:06)
Mano nuomone, jei nori prarast draugą, tai paskolink arba pasiskolink pinigų. Stengiuosi nei pati nesiskolinti, nei kitiems skolinti.  schmoll.gif

drinks_cheers.gif tikrai pritariu.
Atsakyti
Vienas pazistamas skolina draugams tik su skolos lapeliu, nes kur pinigai, ten jokiu draugysciu. Jei bijai neatiduoti, tada uzklius tokios salygos, jei esi pareigingas, tada ir tas lapelis bus tik eilinis popiergalis smile.gif

Gyvenu taip, kad nereiketu skolintis rolleyes.gif
Atsakyti
ant rankos pirštų galiu suskaičiuoti kiek kartų buvo skolinta, bet tai buvo rimtos situacijos ir ranka nekiltų draugui nelaimėje nepadėti, nors tai ir pinigai
Atsakyti
Mano nuomone padeti kada truksta poros simtu iki algosar siaip atsitikus bedai yra draugu pareiga, zinoma jei yra is ko skolinti. Kitas reikalas kada tos bedos nuolat kartojasi, arba skolinimosi suma yra didele, tokiu atveju komplikuojasi bendravimas, ypac jei atsiranda problemu atiduodant pinigelius.
Atsakyti
Aš taip pat manau, kad galima skolinti, bet nedaug ir neilgam, ir nedažnai.
Atsakyti
Ar nebaisu pačiam, jei taip susiklostytų, kad labai labai reikėtų paskolos iš draugų, ir niekas nepaskolintų?.. Toks sunkus momentas ir dilema, ką daryti, kaip elgtis, ar skolinti draugams didelę sumą. Ar skolinti, kai žinai, kad bankas jiems neskolins arba jie neis į banką, nes daug reikalavimų ir užstatui skaičiuoja kitokias vertes.. Va koks momentas.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 02 24, 13:01)
Ar nebaisu pačiam, jei taip susiklostytų, kad labai labai reikėtų paskolos iš draugų, ir niekas nepaskolintų?..

va va, man irgi baisus ir nesuprantami kai kurie (realiai - tai didzioji dauguma) postu, kai zmones apie draugyste ir draugus postringauja, kaip juos vertina, kokie jie svarbus ir brangus, bet geriau ziures kai draugas badu stips, ar vaistu neisgaledamas nusipirkt nuo ligos galuosis, bet gi draugyste svarbiau! Jokiu pinigu!

Asmeniskai, jei man labai reiketu pinigu maistui, vaistams ar kazkam kitam labai svarbiam (nekalbu, kai zmones naujos sofos ar masinos uzsimano) ir zinociau, kad drauge turi, gali, bet neskolina....na, nelabai ji jau butu mano drauge....nes... na kokia ji drauge, jei bedoj abejinga man palieka?
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2013 02 27, 13:55)

drinks_cheers.gif
Man ir nereikalingos tokios trapios draugystės. Esu skolinusis, esu skolinusi. Pati esu sąžininga, sąžiningos ir mano draugės. Nemanau, kad tikras draugas apgaus. Jei taip, jis tiesiog tokiu niekada nebuvo. Gal kažkam ramiau apsistatyti netikrais draugais su sąlygomis, kad jau geriau nieko manęs neprašyk sleep.gif
Atsakyti
QUOTE(Liebchen @ 2013 02 28, 12:44)
Gal kažkam ramiau apsistatyti netikrais draugais su sąlygomis, kad jau geriau nieko manęs neprašyk sleep.gif

va va va drinks_cheers.gif ir ne tik, kad manes tai jau nieko neprasyk, bet dar ir man tai jau padek, pagelbek, gi draugas esi, o is manes tai jau nieko. Kai jiems patogu, tai draugai, o kai ne, tai sorry...

Velniam tada draugai aplamai reikalingi, jei net bedoj negali i juos kreiptis?
Atsakyti