As vaikysteje neturejau gyvunelio ir buvau pries naminius gyvunelius. Taciau musu tetis isnekino beveik pries metus nupirkti fretka. Dabar supratau, kad vaikui tai labai reikalinga, jis juo rupinasi: maitina, veda i lauka ir padeda maudyti. Jam tai ne tik zaisliukas, bet ir tikras draugas. Na jis nereikalauja tiek daug prieziuros kaip suniukas, bet manau, kad vaikas turi kuo nors rupintis ir mokintis buti atsakingu uz kitus. Man malonu, kad vaikas daugiau laiko skiria gyvuneliui, o ne kompiuteriui.
As uz naminius gyvunelius vaikams.Uz, uz, uz ir dar karta UZ

Mes namuose laikom šuniuką, žuvytes ir žiurkėną
Gal kam ir pasirodys keista: O kam tiek daug
Šiuos gyvūnus dar turėjau tada, kai su vyru nebuvom vedę, o paskui atiduot kam nors buvo gaila, tai ir pasilikau. Gimė sūnus. Vaikams gyvūnai suteikia švelnumo, moko rūpestingumo. Manasis atsikėlęs pirmiausia bėga pašerti gyvūnus, o tik paskui manęs prašo valgyti. Nesuprantu tų tėvų, kurie vaikams draudžia gyvūną tai kažkokį laikyti. Nebent tam yra rimta priežastis

Aš taip pat už naminius gyvūnus.

QUOTE(ulija @ 2005 03 23, 12:11)
SELENA jei tai katinas mano patarimas ,kai bus pusės metų arba metų kastruoti ,kad nepradėtų žymėti teritorijos ir nereikėtų moteriškių.Ir dar nuo pat pirmų dienų reikia neleisti kandžioti ir draskyti vaikų ,nes vėliau šito neišmokysi ir pasijaus šeimininku ,o vaikams iškils problemų .Žodžiu lenk medį kol jaunas ,visas auklėjimas iki1,5 metų paskui tik tai ką leidai .
mes auginame persiska katina kuriam jau keturi metai

Papildyta:
QUOTE(ulija @ 2005 03 23, 12:11)
SELENA jei tai katinas mano patarimas ,kai bus pusės metų arba metų kastruoti ,kad nepradėtų žymėti teritorijos ir nereikėtų moteriškių.Ir dar nuo pat pirmų dienų reikia neleisti kandžioti ir draskyti vaikų ,nes vėliau šito neišmokysi ir pasijaus šeimininku ,o vaikams iškils problemų .Žodžiu lenk medį kol jaunas ,visas auklėjimas iki1,5 metų paskui tik tai ką leidai .
mes auginame persiska katina kuriam jau keturi metai

mes turim miniatiūrinį roborovskio žiurkėną, ir jokių problemų
vieną kart per 2 savaites narvą sutvarkyt tikrai nesunku. Tvarkom abi. dukra žino, kad jai reikia jį pašert kasdien, rūpinasi. o ir man smagu kartu sėmkas spjaudyt -jam sauja ir man sauja

AS taip pat uz gyvunelius. Bet namuose nelaikau. Vyresnioji visko bijo o ypac sunu. Mazoji pas mociute katina gaudo. Net gaila vargsiuko. Manau kai paauks, suprotes, tada ir nupirksim koki gyvuna.
as uz augintiniu. tik nelebai pritariu nuomonei, kad ji reikia pirkti vaikui, ir kad juo turi rupintis butinai tik vaikas. tai visos seimos rupestis. ir dziaugsmas.
mes turim persu katyte, bet matyt sugriesinta giminej buvo, nes labai medziot ir zaist megsta... dukra ja myli iki pasiutimo, bet ta meile galit patys isivaizduot kokia
kai tik atsiras nuosavas bustas butinai jame atsiras ir suo. labai patinka basetai
ir manau tai vienas puikiausiu suneliu su kuriais visada bus linksma, kurie zais ir svarbiausia jie nei per dideli nei per mazi. pats tas.
mes turim persu katyte, bet matyt sugriesinta giminej buvo, nes labai medziot ir zaist megsta... dukra ja myli iki pasiutimo, bet ta meile galit patys isivaizduot kokia

kai tik atsiras nuosavas bustas butinai jame atsiras ir suo. labai patinka basetai

Aš visada buvau už augintinį vaikui,jis auga daug švelnesnis,ugdomas pareigos jausmas