Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vaikas turi augintinį?

QUOTE(tudla @ 2006 04 06, 12:28)
Turėjom bokserį kažkoks siaubas. Neklausė jokios komandos, po nakties visas kampas plaukdavo nuo siusiuko.Teko padovanoti.

O jus tu komandu ji moket?! Moket savo reikalus atlikt ne namuose?! Kazkaip labai abejoju g.gif O jei taip, tai kazkaip neveiksmingai. Jei suo nebuvo dresuotas, tai ko tada is jo tiketis? Kad vos pasakius "sest", atsisestu? Na, atsiprasau, bet nei vienas nemokytas suo komandu nemoka.
Atsakyti
Kadangi man tevai leido tureti suni,tai matau ,kad ir vaikas nori,bet galvoju,kad dar per anksti.
Atsakyti
Turejom juros kiaulyte,bet pastipo verysad.gif ...tai dabar turim akvariuma su graziom zuvytem ,tik gaila kad paglostyt neiseina smile.gif
Atsakyti
Ir mes turejom pelyte,bet kai nustipo tai vaikui asaru upeliai buvo.Tai dabar kazkaip nelabai ir noriu as tu gyvuneliu
Atsakyti
mes dar neturim jokio gyvunelio, bet labai nori ir praso kad nupirktume triusiuka mes gyvename nuosavame name tai gal ir nupirksime vasara bigsmile.gif
Atsakyti
Oaš manau, kad vaikui reikėtų leisti kokį nors augintinį turėti, juk taip vaikas išmoksta rūpintis ir atsakomybės jausmas atsiranda.Gal jiems atsibosta greitai, bet manau tam tėvai yra, kad padėtų.O galiausiai man kai augau tėvai neleido laikyti nieko verysad.gif kiek buvo ašarų ir pykčio, kad kiti turi, rūpinasi, o tau negalima.Gal todėl kai pradėjau gyventi atskirai su savo šeima turėjau visko:katiną, šunį, dekoratyvinį triušį ir net žuvytes.Taip pat reiktų įvertinti ir galimybes. doh.gif Juk bute gyvenant zoologijos sodo nepadarysi.
Mano dama taip nuo mažens susigyveno ir priprato prie augintinio, kad būtinai kažkas turi būti namuose. thumbup.gif
Atsakyti
Mes turejom ir žiurkenu,ir šuni,dabar turim katinuka.Aišku man tenka jais rupintis,bet jokia tai problemą mirksiukas.gif
Atsakyti
Alexandra.R ,mes ta bokseri mokėm dar ir kaip.Diena buvo viskas gerai, bet va iki ryto 7v, jis nešlaukdavo nepridares.Kaip manai išmokėm kiemsargį? vežėm pas daktarus sakė, kad jam su pūsle kaškas negerai. Pirkom vaistus, bet nepadėjo greičiausiai tai apsigimimas-pūslės nelaikymas.Nes jei kas gryždavo į namus jis iš laimės apsisisiodavo nors priš minute buvo lauke.
Atsakyti
Mano dukryte labai nori triusiuko,vyras katino,o as suns.Tai mes jokio gyvunelio ir neturim.
Atsakyti
Gyvūnus perkam vaikams, bet iš esmės jais rūpinamės mes. Tai kaip ,,Padėk, dieve...' Jei augini vaiką, tai esi atsakingas už jo auklėjimą. Elgesys su gyvūnais, norėjimas ir gebėjimas pasirūpinti nuo tavęs priklausomu silpnesniu - bruožas, kurį tėvai privalo ugdyti. Juk neateina į galvą neleisti į muzikos mokyklą, jei nepernešu smuiko? Arba tingėti pasirūpinti, kad vaikas būtų mandagus? Ne vienam vaikui nepakenkė gyvenimas su gyvūnu, ne vienas nuo to netapo žiauresnis ar piktesnis. Visa bėda, kad tėvai patys formuoja iškreiptą, vartotojišką požiūrį į gyvūnus. Užsinorėjai - nupirkau, nusibodo - atidaviau, išmečiau. Jei jau ryžais, tai visam gyvenimui. Nors ir smirdėtų, nors ir griaužtų ar sisiotų troboj. Jei su tuo susitaikei, imk katę ar šunį, žiurkę ar triušį. Jei ne, susitaikyk su mintim, kad nesugebėjai visko duoti savo vaikui.
Čia buvo velykinis pamokslas rolleyes.gif O taip pat gryna tiesa, kuria besalygiškai tikiu. Na va, pavariau kaip nuo stogo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuokata @ 2006 04 16, 10:28)
Mano dukryte labai nori triusiuko,vyras katino,o as suns.Tai mes jokio gyvunelio ir neturim.

Tai pas mus ir buvo visiems po gyvuneli,buvo smagu.Dabar norim dar šuniuko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žana @ 2006 04 17, 17:38)
Tai pas mus ir buvo visiems po gyvuneli,buvo smagu.Dabar norim dar šuniuko mirksiukas.gif

Oi jau tie gyvūnėliai doh.gif prieš tris dienas nupirkom dukrytei šuniuką gimtadienio proga, nes jau labai norėjo, tai dabar jau trečia naktis esu be miego, mat jis cypia, prašosi lovon, čia sisioja, čia kakoja... Jaučiuosi kaip antrą vaiką auginanti biggrin.gif doh.gif
Atsakyti