Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vaikas turi augintinį?

tik uz! Turejom pincery, dabar katinely, tegul mokinasi rupintis
Atsakyti
Vaje, kaip maniskiai nori kokio gyvunelio, kartasi net sapnuoja, bet gaila gyvenam ne savo name ir laikyti negalima. g.gif
Atsakyti
Mes auginam du suniukus (jorksyriuke ir bigliuke) ir dar zuvytes. Butinai reikia kad vaikas augtu su kazkokiu gyvuneliu, rupintusi, nors kazkiek tongue.gif
Atsakyti
As uz! smile.gif Turim papuga,labai myli, rupinasi,zaidzia su ja thumbup.gif manau kad vaikui reikia augintinio,aisku nebutinai tai turi buti suo ar kate,bet bent kazkas gyvo mirksiukas.gif
Atsakyti
labas,o mes laikome,suniuka ir zuiki.Aisku,as vedzioju,triusiuka narveli keiciu,o mano treju metuku sunelis,visalaika ipila valgyti ir gerti,kaip tik pamato,kad nera smile.gif tai as tik rupynuos gyvuneliu svarumu. biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif
QUOTE(Qrune @ 2009 05 05, 10:02)
labas,o mes laikome,suniuka ir zuiki.Aisku,as vedzioju,triusiuka narveli keiciu,o mano treju metuku sunelis,visalaika ipila valgyti ir gerti,kaip tik pamato,kad nera smile.gif tai as tik rupynuos gyvuneliu svarumu. biggrin.gif

Atsakyti
mes neturim ir negalim tureti nes turim alergine asma verysad.gif
Atsakyti
mes turim zuvytes. bet jos ne ka bendrauja su vaikais...
gyvenam ne savam name, todel sugalvojau, kad Senis atnestu Vezli. isikure grazuolis, ir dabar visi juo rupinas. vaikams labai patinka! (mano pupai ir jos draugams)
Atsakyti
O mes neturime g.gif gal ir faina butu tureti katineli, bet kaip pagalvoju kad reikes dar ir po jo tvarkitis blink.gif
Atsakyti
Mes turim katineli, dabar labai nori triusiuko, bet nelabai yra kur laikyti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(LOL @ 2009 05 06, 11:59)
mes neturim ir negalim tureti nes turim alergine asma verysad.gif

O ir žuvyčių negalite turėti? g.gif
Atsakyti
aš irgi už,kad namie būtų augintinis smile.gif turim prancūzų buldogą,ir nei kiek nesigailim,tai tikrų tikriausias draugas ir be galo saugo dukrytę.Dar turim žuvyčių,tai pupa jas visalaik šeria ir padeda valyt akvariumą.
Atsakyti