QUOTE(adiav @ 2009 05 18, 14:43)
kaip smagu

mes neturime, bet labai norim pradžiai žiurkėno

neturim augintinio,,,nors labai suniuko noretu,bet vyras neleidzia...

Mano Voveraitė nori šuniuko, nori kačiuko, nori jūrų kiaulytės ..... net Kalėdų Senelio prašo ......... o aš nenoriu.... sakau prašyk, kad tėtis nupirktų.... anas irgi kažkaip "atsifutbolina" .... tada sakau ... prašyk, kad močiutė leistų auginti , kad pas ją daug vietos
... ale kažkodėl ir ten nėra nei šuniuko, nei kačiuko
Auginam akvariume va tokias gyvalazdes, ale šitos neužpildo mano vaiko svajonių

Mes savo sūnui 4-tojo gimtadienio proga padovanojom žiurkėną, nes labai jau norėjo kažkokio gyvūnėlio (žinoma labiausiai šuniuko arba kačiuko). Tai didelių problemų su gyvūnėliu šitu nėra, tvarkyti jo guolį vaikas padeda visada, patikrina ar valgyt turi ar gerti pilnas buteliukas. Žodžiu, baigėsi visos šnekos apie šuniukus ir kačiukus, visi laimingi ir patenkinti

man labai gaila vaikuciu kurie nori tureti augintini, bet del kazkokiu priezasciu negali
pati prisimenu kaip norejau tureti suniuka, man atrode tai svarbiausias dalykas pasaulyje. mano vaikai turi suniuka, pradzioje buvo nelengva, vis taikydavosi nuskriausti, kiekviena karta aiskindavau kad negalima, suniukui skauda ir tt. dabar, po metu vaikai ir suo neisskiriami, ir pasivaiksciojimai lauke pasidare daug linksmesni, ir namie duksta, ir supratimas atsirado, kad sunelis valgyti nori, kad reikia i lauka isvesti, kad pasukuoti.

Turim namie kaciuka ir dziungarijos ziurkiuka. As tai uz tai kad vaikai augintinius turetu namie, tada didesnis atsakomybes jausmas pas juos atsiranda, bent jau pas mano vaikius. Pvz dukte niekad nepamirsta ziurkiukui pusryciu ir pietu paduot, na kartais ir vakarienes

O mano vaikai turi po arkliuką, o namuose turi du vėžliukus, kurie gyvena dar nuo mano vaikystės. O vaikui būtinai reikia turėti augintinį, o jeigu visai jau jokios sąlygos neleidžia, visvien prie gyvuliukų, rūpinimosi ir meilės jiems reik būtinai lenkti.
augintiniai moko musu vaikus atsakomybes ir svelnumo
(cia as apie savo katina)

musu namuose visada buvo kazkoks gyvunelis,ziurkenai,juru kiaulyte,zuvytes,bet augant mazajai pastebejau,kad paniskai bijo sunu,nors niekada neturejo jokiu blogu prisiminimu apie susitikimus su jais,ir kadangi sunus labai labai norejo suns,tai nupirkom,galiu pasakyt,kad is pradziu labai atsargiai i ji ziurejo,dabar,kai suniui jau 7 men. ir sveria daugiau uz ja,abu geriausi draugai,kita karta tenka net subarti,nes jau vargsiukas iesko kampo pasislepti nuo jos

Mes tai su vyru nusprendeme savo mazajai (3,6m) nupirkti triusiuka Seip triusio tikrai nelaikyciau bute, bet mes turim dideli kiema tai ten nupirkom ir pastatem gan dideli nama ir triusis laksto pasmus kieme, o gyvena kieme name. TIk ziemos sezonu kol minusine temperatura nesames vidun, o jei minuso ner tai pas mus namie jis tik svecias, seip kai mazoji uzsimano paniurkyt
..mes turime katiną,tai buvo bendras mūsų sprendimas..aš maudau,vyriausias sūnus tvarko "tualetą",dukra maitina ....
....turėjom minčių pirkti mopsą,bet kai pašnekėjom,kad su išėjimu į lauką bus ginčai....viskas....
manau jei yra sąlygos tai net neverta diskutuoti........
aišku,lb pikta,kai "sąlygos' baigiasi po dviejų savaičių ir tų našlaičių likimas niekeno rankose..reikia gerai pagalvot....

....turėjom minčių pirkti mopsą,bet kai pašnekėjom,kad su išėjimu į lauką bus ginčai....viskas....

manau jei yra sąlygos tai net neverta diskutuoti........

aišku,lb pikta,kai "sąlygos' baigiasi po dviejų savaičių ir tų našlaičių likimas niekeno rankose..reikia gerai pagalvot....