YRA IR + IR -, BET....VIS TIEK GERAI TURETI NAMUOSIA AUGINTINI, MAN PACIAI
Dukrute gavo dovanu (5 m) triusiuka dekor. Tai laimes buvo
. Pradejo ir vandeni jam keisti ir sukuoti...Bet ...dabar ziuriu kad metus kaip triusiukas pas mus gyvena ir dukrai jau kaz kaip ne labai to rupi kaip ir ka, vandeni tai keicia, sakyti ne reiki, bet visa kita ne labai nori daryti. Prasau isleisti triusiuka is narva, tai jai kaz koks vargas buna, reike priziureti
kad ne pridaryti reikalu.
pas mus jau buvo augintinis kai mano mazylis gime, amerikieciu koker spanielis. As labai pergyvenau ligonineje kaip suo reaguos i vaika. Ilgam mano galvojimui atejo galas kai jie susitiko. Frodo,toks suns vardas,apuoste Dominyka,apsuko kelis ratelius. Nuo to laiko jie geriausi draugai, Frodo neleidzia skriausti Dominyko ir atvirksciai
Nesigailiu kad pas mus yra suo, nes be jo neisivaizduoju kaip naktimis buciau kelusis ir girdejusi kai mazylis verkia. O kai artinasi liga ar kokia nelaime,jau zinau is suns elgesio
Nesigailiu kad pas mus yra suo, nes be jo neisivaizduoju kaip naktimis buciau kelusis ir girdejusi kai mazylis verkia. O kai artinasi liga ar kokia nelaime,jau zinau is suns elgesio
Labutis
Maniškis labai norėjo žuvyčių. Pagalvojau, kad jos nevargins ir manęs, į lauką vedžioti nereikia
, vandenį keisti ne taip ir dažnai
, valgį tik vieną kartą paduoti
, gražu jas stebėti. Įsigijom, kol kas sūnus prižiūri, tik akvariumą valom mes. Žino visų žuvyčių, kurias mes turim, pavadinimus. Nors laikom tik šešias rūšis, tai ne daug ir atsiminti reikia
Maniškis labai norėjo žuvyčių. Pagalvojau, kad jos nevargins ir manęs, į lauką vedžioti nereikia
mes turim katytę ir aš už augintinį, nesvarbu koks jis
QUOTE(meile0409 @ 2009 05 07, 19:35)
pas mus jau buvo augintinis kai mano mazylis gime, amerikieciu koker spanielis. As labai pergyvenau ligonineje kaip suo reaguos i vaika. Ilgam mano galvojimui atejo galas kai jie susitiko. Frodo,toks suns vardas,apuoste Dominyka,apsuko kelis ratelius. Nuo to laiko jie geriausi draugai, Frodo neleidzia skriausti Dominyko ir atvirksciai
musu amerikieciu koker spanielis sunkiai prieme musu pirmagimi..net neprieidavo prie to seimos nario,prie kurio buvo vaikas ant ranku
Neturim, bet planuojam nusipirkti suniuka
augintinis namie-lavina vaiko atsakomybe,mes turim katina,ir esam uz augintinius namuose
as irgi uz augintini namuose,labai noreciau suniuko...bet gyvenam keturiese,2 kambariuose,ir taip truksta vietos vaiku zaislams,ir taip dreba sienos nuo dvieju isdukeliu,tai nezinia kas butu,jei dar suniukas atsirastu.kaimyne uz sienos ramiai nepasedetu
mes turim kate ir suniuka.suo auga lauke aptvare tai mazai suo tik per tvora kisteli ranka kad palaizytu.na o kate tai ir patuslioja visaip nepyragai buna.
mes turim ziurkenus 3,ir juru kiaulukus.na ,kiaulukai-tai super gyvuneliai,
,tiek vaikams,tiek man paciai.norisi dar vienos juru kiaulaites
gavo ziurkena neplanuotai dovanu
,tai auginam...
bet kartais man to ziurkienuko gaila...tenka gint nuo sunaus
Mes turime tik žuvytes...Nors planuojam dukrytei nupirkti ir kokį kitą gyvūnėlį,kuriam reikėtų daugiau priežiūros...