Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vaikas turi augintinį?

Dukrute gavo dovanu (5 m) triusiuka dekor. Tai laimes buvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Pradejo ir vandeni jam keisti ir sukuoti...Bet ...dabar ziuriu kad metus kaip triusiukas pas mus gyvena ir dukrai jau kaz kaip ne labai to rupi kaip ir ka, vandeni tai keicia, sakyti ne reiki, bet visa kita ne labai nori daryti. Prasau isleisti triusiuka is narva, tai jai kaz koks vargas buna, reike priziureti g.gif kad ne pridaryti reikalu.
YRA IR + IR -, BET....VIS TIEK GERAI TURETI NAMUOSIA AUGINTINI, MAN PACIAI thumbup.gif
Atsakyti
pas mus jau buvo augintinis kai mano mazylis gime, amerikieciu koker spanielis. As labai pergyvenau ligonineje kaip suo reaguos i vaika. Ilgam mano galvojimui atejo galas kai jie susitiko. Frodo,toks suns vardas,apuoste Dominyka,apsuko kelis ratelius. Nuo to laiko jie geriausi draugai, Frodo neleidzia skriausti Dominyko ir atvirksciai
Nesigailiu kad pas mus yra suo, nes be jo neisivaizduoju kaip naktimis buciau kelusis ir girdejusi kai mazylis verkia. O kai artinasi liga ar kokia nelaime,jau zinau is suns elgesio
Atsakyti
Labutis
Maniškis labai norėjo žuvyčių. Pagalvojau, kad jos nevargins ir manęs, į lauką vedžioti nereikia biggrin.gif , vandenį keisti ne taip ir dažnai biggrin.gif , valgį tik vieną kartą paduoti biggrin.gif , gražu jas stebėti. Įsigijom, kol kas sūnus prižiūri, tik akvariumą valom mes. Žino visų žuvyčių, kurias mes turim, pavadinimus. Nors laikom tik šešias rūšis, tai ne daug ir atsiminti reikia biggrin.gif
Atsakyti
mes turim katytę ir aš už augintinį, nesvarbu koks jis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meile0409 @ 2009 05 07, 19:35)
pas mus jau buvo augintinis kai mano mazylis gime, amerikieciu koker spanielis. As labai pergyvenau ligonineje kaip suo reaguos i vaika. Ilgam mano galvojimui atejo galas kai jie susitiko. Frodo,toks suns vardas,apuoste Dominyka,apsuko kelis ratelius. Nuo to laiko jie geriausi draugai, Frodo neleidzia skriausti Dominyko ir atvirksciai
Nesigailiu kad pas mus yra suo, nes be jo neisivaizduoju kaip naktimis buciau kelusis ir girdejusi kai mazylis verkia. O kai artinasi liga ar kokia nelaime,jau zinau is suns elgesio

musu amerikieciu koker spanielis sunkiai prieme musu pirmagimi..net neprieidavo prie to seimos nario,prie kurio buvo vaikas ant ranku doh.gif salindavosi ir rodydavo,koks jis nelaimingas...poto viskas pasikeite..pamilo vaika,nes irodeme,kad suo irgi mums svarbus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ...budavo sunus pravirksta..as indus plaunu,o suo atbega pas mane ir loja,kad greiciau eiciau prie jo....o karta sunui norejau suduoti laikrasciu nesmarkiai...tik del vaizdo....ka jus galvojate..isikibo mano spanielis i ta laikrasti lotuliukas.gif neleido lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Neturim, bet planuojam nusipirkti suniuka smile.gif
Atsakyti
augintinis namie-lavina vaiko atsakomybe,mes turim katina,ir esam uz augintinius namuose thumbup.gif
Atsakyti
as irgi uz augintini namuose,labai noreciau suniuko...bet gyvenam keturiese,2 kambariuose,ir taip truksta vietos vaiku zaislams,ir taip dreba sienos nuo dvieju isdukeliu,tai nezinia kas butu,jei dar suniukas atsirastu.kaimyne uz sienos ramiai nepasedetu biggrin.gif
Atsakyti
mes turim kate ir suniuka.suo auga lauke aptvare tai mazai suo tik per tvora kisteli ranka kad palaizytu.na o kate tai ir patuslioja visaip nepyragai buna.
Atsakyti
mes turim ziurkenus 3,ir juru kiaulukus.na ,kiaulukai-tai super gyvuneliai, thumbup.gif ,tiek vaikams,tiek man paciai.norisi dar vienos juru kiaulaites blush2.gif
Atsakyti
gavo ziurkena neplanuotai dovanu unsure.gif ,tai auginam... rolleyes.gif bet kartais man to ziurkienuko gaila...tenka gint nuo sunaus doh.gif smile.gif
Atsakyti
Mes turime tik žuvytes...Nors planuojam dukrytei nupirkti ir kokį kitą gyvūnėlį,kuriam reikėtų daugiau priežiūros... smile.gif
Atsakyti