QUOTE(smile4theworld @ 2009 09 08, 00:18)
Ismintingosios mamytes
Rekomenduokite geriausia iseiti is tokios situacijos: baigiasi paso galiojimas. Siuo metu gyvenu Kaune, taciau esu deklaruota kitame rajone. Dirbu darbo dienomis nuo 8val iki 17val - lygiai taip pat, kaip ir to rajono migracijos tarnyba....

Is darbo kol kas issiprasyti negaliu, nes dar visai nesenai pradejau dirbti... Kaip manote, ar gyventi tiesiog su nebegaliojanciu pasu ir laukti kol darbdavys leis pasiimti laisva diena ar tiesiog laikinai deklaruoti gyvenama vieta Kaune ir tvarkytis reikalus cia?

Ar labai sudetinga ta gyvenamosios vietos deklaravimo procedura ir kiek ji uztrunka?
Aciu uz informacija
P.S. Vat tokiu atveju supranti kiek daug gali informacines technologijos ir kokia reikalinga musu saliai kazkokia nuotoline sistema, kurios deka zmogus galetu tvarkytis savo asmens dokumentus
man ir panasiai buvo, tik kad as gyvenu vilniuj. nu tai irgi bandziau kazkaip issisukt nepasiemus laisvos dienos

tiksliau dvieju, nes dar reiks ir pasiimt

tai va, bandziau deklaruot gyvenama vieta prie vilniaus savivaldybes (nu kaip neturintis kur gyvent

). man neleido, nes jei nori tai padaryt, turi nebut NIEKUR nedeklaraves vietos ir neturet nekilnojamojo turto (seniau kiek zinau leisdavo taip daryt, o daba jau kazkodel ne..). deklaruot vieta kaune galite, jei turite kur deklaruot. kadangi as tik nuomojosi buta, tai negalejau to padaryt, nes nebutu leide seimininkas. o as galiausiai pasiemiau laisvu dienu

pati deklaravimo procedura nemanau, kad sudetinga, jei tikrai turite kur deklaruot. bet jei tai kito zmogaus butas, tai reik jo leidimo, lygtais su juo vykt.. tai irgi reik rast laisvo laiko