su ta pacie beda ir esu siuo metu su negaliojaciu dookumentu, kol nezinau kas nutiks , kad butu laiko i migracijos tarnyba nors pusvalandziui

QUOTE(*Rūta* @ 2009 09 08, 09:21)
su ta pacie beda ir esu siuo metu su negaliojaciu dookumentu, kol nezinau kas nutiks , kad butu laiko i migracijos tarnyba nors pusvalandziui 

tikrai nemanau, kad direktorius neišleistų išlėkti iki pasų poskyrio

o aš šnd užsisakiau ATK

kai darėtės ATK, kai po kiek maždaug laiko yra tikslinga teirautis, ar jau padarė ją? sakė maždaug po mėnesio ateiti
gal pasitaikė ir greitesnių atvejų su tom naujom ATK?

QUOTE(Grafee` @ 2009 09 15, 17:19)
kai darėtės ATK, kai po kiek maždaug laiko yra tikslinga teirautis, ar jau padarė ją? sakė maždaug po mėnesio ateiti
gal pasitaikė ir greitesnių atvejų su tom naujom ATK? 

oficialiai tai daro per menesi, bet buna ir po triju savaiciu. internete galima tikrintis, ar jau padare, nebutina ten jiems skambint

QUOTE(brumbrumai @ 2009 09 15, 17:49)
o kur nete būtų galima pasitikrinti? aš nežinau

QUOTE(Grafee` @ 2009 09 15, 17:50)
http://www.migracija.lt/
ten apacioj, dokumento israsymo stadija, mirga kaip reklama

QUOTE(brumbrumai @ 2009 09 15, 18:41)
http://www.migracija.lt/
tik man ant Mozillos neatsidaro kazkodel.. o ant Internet Explorer tai veikia 

ačiū jums labai

QUOTE(Grafee` @ 2009 09 15, 18:42)
ner uz ka, neseniai pati dariaus

QUOTE(brumbrumai @ 2009 09 15, 18:46)
viskas pavyko, tik dar naujienos nedžiugina, nes nepadaryta

sveikos, mamyte...
Prasau padekit ar teisingai supratau sistema:
- vaikui iki 16 metu (tiksliau iki metu) vykstant i uzsieni ATK gamintis neprivaloma, galima gamintis tik pasa?
- iki metu vaika reikia vesti i migracine kad ji ten fotkintu ar o gal galima nuvezti jo nuotrauke?
- vaikui iki 16 metu (tiksliau iki metu) vykstant i uzsieni ATK gamintis neprivaloma, galima gamintis tik pasa?
- iki metu vaika reikia vesti i migracine kad ji ten fotkintu ar o gal galima nuvezti jo nuotrauke?
QUOTE(mrgata @ 2009 11 08, 13:35)
sveikos, mamyte...
Vaikutį vis vien reikės vešti, kad įsitikintų ar tai tikrai tas vaikas