Įkraunama...
Įkraunama...

Asmens dokumentai: pasas, pažymėjimai, kortelės

su ta pacie beda ir esu siuo metu su negaliojaciu dookumentu, kol nezinau kas nutiks , kad butu laiko i migracijos tarnyba nors pusvalandziui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2009 09 08, 09:21)
su ta pacie beda ir esu siuo metu su negaliojaciu dookumentu, kol nezinau kas nutiks , kad butu laiko i migracijos tarnyba nors pusvalandziui  doh.gif

tikrai nemanau, kad direktorius neišleistų išlėkti iki pasų poskyrio smile.gif juk ne manikiūrą lėksite darytis, o tvarkytis dokumentų mirksiukas.gif tikrai nenutiks nieko baisaus, jei gražiai pasisakysite savo direktoriui smile.gif

o aš šnd užsisakiau ATK smile.gif mano tas senas žalias pasas jau nebegalioja, bet vis nebuvo laiko, nes aš dirbu ilgiau nei pasų poskyris, tai ir laiko jau keli mėnesiai praėjo. bet va labai jau prireikė ATK, tai šnd viską susitvarkiau smile.gif labai greitai viskas įvyko. tik užlėkiau pasiklausti ar vietoj fotografuoja, tai sakė, kad taip. tai tik susimokėjau už ATK ir su senojo paso kopija nulėkiau atgal į pasų poskyrį. ten greitai nufotografavo, nuskanavo pirštų atspaudus, pasirašiau ant ekraniuko ir vsio smile.gif maždaug po mėnesio lėksiu atsiimti ATK smile.gif jokios baudos nedavė, kad ilgokai buvau su negaliojančiu pasu, net dėmesio nekreipė į tai smile.gif
Atsakyti
kai darėtės ATK, kai po kiek maždaug laiko yra tikslinga teirautis, ar jau padarė ją? sakė maždaug po mėnesio ateiti g.gif gal pasitaikė ir greitesnių atvejų su tom naujom ATK? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grafee` @ 2009 09 15, 17:19)
kai darėtės ATK, kai po kiek maždaug laiko yra tikslinga teirautis, ar jau padarė ją? sakė maždaug po mėnesio ateiti g.gif  gal pasitaikė ir greitesnių atvejų su tom naujom ATK? smile.gif

oficialiai tai daro per menesi, bet buna ir po triju savaiciu. internete galima tikrintis, ar jau padare, nebutina ten jiems skambint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2009 09 15, 17:49)
internete galima tikrintis, ar jau padare, nebutina ten jiems skambint smile.gif

o kur nete būtų galima pasitikrinti? aš nežinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Grafee` @ 2009 09 15, 17:50)
o kur nete būtų galima pasitikrinti? aš nežinau  blush2.gif

http://www.migracija.lt/

ten apacioj, dokumento israsymo stadija, mirga kaip reklama wink.gif tik man ant Mozillos neatsidaro kazkodel.. o ant Internet Explorer tai veikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2009 09 15, 18:41)
http://www.migracija.lt/

ten apacioj, dokumento israsymo stadija, mirga kaip reklama wink.gif tik man ant Mozillos neatsidaro kazkodel.. o ant Internet Explorer tai veikia smile.gif

ačiū jums labai mirksiukas.gif pabandysiu ir aš "pačekinti" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grafee` @ 2009 09 15, 18:42)
ačiū jums labai  mirksiukas.gif  pabandysiu ir aš "pačekinti" smile.gif

ner uz ka, neseniai pati dariaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2009 09 15, 18:46)
ner uz ka, neseniai pati dariaus biggrin.gif

viskas pavyko, tik dar naujienos nedžiugina, nes nepadaryta biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, mamyte...
Prasau padekit ar teisingai supratau sistema:
- vaikui iki 16 metu (tiksliau iki metu) vykstant i uzsieni ATK gamintis neprivaloma, galima gamintis tik pasa?
- iki metu vaika reikia vesti i migracine kad ji ten fotkintu ar o gal galima nuvezti jo nuotrauke?
Atsakyti
QUOTE(mrgata @ 2009 11 08, 13:35)
sveikos, mamyte...
Prasau padekit ar teisingai supratau sistema:
- vaikui iki 16 metu (tiksliau iki metu) vykstant i uzsieni ATK gamintis neprivaloma, galima gamintis tik pasa?
- iki metu vaika reikia vesti i migracine kad ji ten fotkintu ar o gal galima nuvezti jo nuotrauke?

Vaikutį vis vien reikės vešti, kad įsitikintų ar tai tikrai tas vaikas mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas galit pasakyt jei rytoj is pat ryto nulekciau i pasu poskyri darytis paso skubos tvarka per viena diena ar jie man padarytu per pusdieni?? 4u.gif
Atsakyti