Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas,

ax.gif Klausykit jau išlaikiusios vairavimo egzą, o ką iš teorijos per egzą klausinėja? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vituly @ 2005 10 07, 11:19)
ax.gif Klausykit jau išlaikiusios vairavimo egzą, o ką iš teorijos per egzą klausinėja?  ax.gif

Per patį vairavimo egzą turi omeny? Manęs tai nieko neklausė ax.gif Kiek girdėjau -išvis žadama atsisakyt klausimų apie mašinos techninę dalį, nes atseit dabar visi į servisus varo... O kaip iš tiesų nežinau, nors terorizavau vyrą, kad aprodytų man kas yra kur, bet taip ir nuėjau nieko nežinodama blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kaunietes Mergaitės, o vairavimo egzaminui aikštelėje Regitra turi savo aikštelę ar naudojasi Auto ABC aikštele? Ir mokymai kitose vairavimo mokyklose girdejau taip pat vyksta Auto ABC aikštelėje, dėl to problematiškiau išmokti manevruoti aikštelėje, nes ten amžinai eilės, ar tai tiesa?
Atsakyti
QUOTE(Inga N @ 2005 10 10, 10:53)
Kaunietes Mergaitės, o vairavimo egzaminui aikštelėje Regitra turi savo aikštelę ar naudojasi Auto ABC aikštele? Ir mokymai kitose vairavimo mokyklose girdejau taip pat vyksta Auto ABC aikštelėje, dėl to problematiškiau išmokti manevruoti aikštelėje, nes ten amžinai eilės, ar tai tiesa?

Sveika tongue.gif
Regitra turi savo aikštele ten pačioje regitroje yra smile.gif Kur mašinas registruoja tik dešniau .Tenai teorijos egzaminą laikysi ir važiavimą mirksiukas.gif Sėkmės
Atsakyti
QUOTE(Pasakaite30 @ 2005 10 10, 13:24)
Sveika tongue.gif
Regitra turi savo aikštele ten pačioje regitroje yra smile.gif Kur mašinas registruoja tik dešniau .Tenai teorijos egzaminą laikysi ir važiavimą mirksiukas.gif Sėkmės

dar pamiršau parašyti blush2.gif Kiekviena mokykla kur nori ar tai turi sutartis sudarę ten ir mokinasi važiuoti aš mokinausi šančiuose ten prie drobės yra tokia aikštelė,dar yra kažkur prie žemės ūkio akademijos ir dar vieną žinau už undinės g.gif daugiau neatsimenu gali ir tu ten pabandyti gal eilių nebus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2005 09 07, 14:44)
Na, ka gi, pagaliau ir as islaikiau tas nelemtas teises smile.gif

Visoms, kas laikys Vilniuje, patarciau papulti vaziuoti su vienintele didziule Vilniaus Regitros masina -Fiatu. Nes egzaminuotojas labai protingas ir supratingas.

Uzgesau gal kokius 10 kartu, 1 karta mieste, bet nieko, po to vaziuojant kiemelyje leido pasitaisyti, nes neissukau iskart tokios dideles masinos.

Ir siaip, mieste vaziavau kokia 15 minuciu.

Sekmes visoms, tausokit nervus smile.gif

Aš vat būtent su tuo FIATU šiandien išlaikiau regitroje vairavimo egzaminą thumbup.gif Liuks egzaminuotojas tikrai, labai supratingas, aš užgesau tik vieną kartą įkalnėje thumbup.gif Ir nieko išlaikiau mirksiukas.gif 4u.gif

Sėkmės visoms kurios dar laikys drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vituly @ 2005 10 10, 15:45)
Aš vat būtent su tuo FIATU šiandien išlaikiau regitroje vairavimo egzaminą thumbup.gif Liuks egzaminuotojas tikrai, labai supratingas, aš užgesau tik vieną kartą įkalnėje  thumbup.gif Ir nieko išlaikiau  mirksiukas.gif  4u.gif

Sėkmės visoms kurios dar laikys  drinks_cheers.gif

Sveikinimai išlaikius drinks_cheers.gif thumbup.gif 4u.gif Gausėja vairuojančių būrys mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bartez @ 2005 10 10, 16:10)
Sveikinimai išlaikius  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  4u.gif  Gausėja vairuojančių būrys  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Dėkui drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

O po kiek laiko būna teisės, nes man sakė skambinti po 10 dienų ir teirautis smile.gif O aš jau jas norėčiau turėti ant dar kito savaitgalio ax.gif ax.gif Nes nusimato kelionė į Druskininkus tai norėtųsi pavairuoti ax.gif ax.gif

Vilnietės atsilieptikt ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vituly @ 2005 10 10, 21:14)
Dėkui drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

O po kiek laiko būna teisės, nes man sakė skambinti po 10 dienų ir teirautis smile.gif O aš jau jas norėčiau turėti ant dar kito savaitgalio ax.gif  ax.gif Nes nusimato kelionė į Druskininkus tai norėtųsi pavairuoti ax.gif  ax.gif

Vilnietės atsilieptikt  ax.gif  ax.gif

Pas mus Kaune tai man padarė po 6 dienų thumbup.gif Bet jas daro Vilniuje tai mano kad beveik po tiek laiko turėtų būti ir tavo padarytos skambink ir klausk per galvą neduos mirksiukas.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Aš irgi būsima vairuotoja (liko 1 važiavimas) ir patys egzaminai. Mane labai subalamutijo vyras, esu visiškai pasimetus, gal jūs ką patarsit. Taigi, situacija tokia. Į teorijos pamokėles vaikščiojau, bet mokyklinio teorijos egzamino neišlaikiau, ta prasme net nebandžiau laikyti. Egzaminui esu jau pasiruošus, vyras liepė nelaikyt mokyklinio, o varyt tiesiai į Regitrą, ten atseit galima pasiėmus vidurinės mokyklos atestatą išsilaikyt teorijos egzaminą, tipo aš mokiausi eksternu. Vairavimo instruktorius pasakė, kad taip daryt negalima, nors ilgiau apie tai pasikalbėjimus jis sutiko, kad faktiškai taip padaryt galima, bet tuomet patartina išsilaikyt egzaminą iš pirmo karto, o tada mokykloj apsimesti durnele, kad nieko nežinojau ir pasiimti tą pažymėjimą, jog galiu eiti laikyt vairavimo egzamino. Bet jeigu iš pirmo karto neišlaikysiu, tai mokykloj mane gali visaip apšaukt, aprėkt ir t.t., kad atseit aš gadinu mokyklos reputaciją, nes yra vedama statistika iš kokių mokyklų daugiausiai išlaiko egzaminus ir t.t. Vyras sako į nieką nekreipti dėmesio, pastaug, parėks ir nustos, pažymėjimą vis tiek turės duoti, nors aš ir 10 kartų eisiu perlaikinėt teorijos egzamino. Šiaip gal ir nueičiau į mokyklą išsilaikyt tos teorijos, bet vyras sako, jog neverta gaišti laiko. Tai dabar visiškai esu pasimetus, kaip man geriau pasielgt?
Atsakyti
QUOTE(Danni @ 2005 10 13, 14:23)
Sveikos merginos,
Aš irgi būsima vairuotoja (liko 1 važiavimas) ir patys egzaminai. Mane labai subalamutijo vyras, esu visiškai pasimetus, gal jūs ką patarsit. Taigi, situacija tokia. Į teorijos pamokėles vaikščiojau, bet mokyklinio teorijos egzamino neišlaikiau, ta prasme net nebandžiau laikyti. Egzaminui esu jau pasiruošus, vyras liepė nelaikyt mokyklinio, o varyt tiesiai į Regitrą, ten atseit galima pasiėmus vidurinės mokyklos atestatą išsilaikyt teorijos egzaminą, tipo aš mokiausi eksternu. Vairavimo instruktorius pasakė, kad taip daryt negalima, nors ilgiau apie tai pasikalbėjimus jis sutiko, kad faktiškai taip padaryt galima, bet tuomet patartina išsilaikyt egzaminą iš pirmo karto, o tada mokykloj apsimesti durnele, kad nieko nežinojau ir pasiimti tą pažymėjimą, jog galiu eiti laikyt vairavimo egzamino. Bet jeigu iš pirmo karto neišlaikysiu, tai mokykloj mane gali visaip apšaukt, aprėkt ir t.t., kad atseit aš gadinu mokyklos reputaciją, nes yra vedama statistika iš kokių mokyklų daugiausiai išlaiko egzaminus ir t.t. Vyras sako į nieką nekreipti dėmesio, pastaug, parėks ir nustos, pažymėjimą vis tiek turės duoti, nors aš ir 10 kartų eisiu perlaikinėt teorijos egzamino. Šiaip gal ir nueičiau į mokyklą išsilaikyt tos teorijos, bet vyras sako, jog neverta gaišti laiko. Tai dabar visiškai esu pasimetus, kaip man geriau pasielgt?

Nu ką aš žinau. Man tai atrodo jeigu tu jau išlaikai mokykloj egzaminą tai Regitroj 100 % kad išlaikysi ax.gif

daryk manau kaip pati jauti ir viskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Danni @ 2005 10 13, 13:23)
vyras liepė nelaikyt mokyklinio, o varyt tiesiai į Regitrą,

Teisingai sako cool.gif Ir nereikia jokio atestato smile.gif Mokyklinis egzaminas skirtas tam, kad įrodytum sau ir savo dėstytojui, kad jau esi pasiruošusi laikyti Regitroj. Regitroj tikrai nieks nereikalaus kažkokio spec popieriuko, kad esi laikiusi mokyklinį egzaminą schmoll.gif
Aš nelaikiau jokio mokyklinio, tiesą sakant niekas mano mokykloj net nešnekėjo apie tokį ax.gif Pažiūrėjau, klaidų nedarau, ir nudrožiau tiesiai į Regitrą. Be abejo išsilaikiau cool.gif
Beje, (visi) dėstytojai akcentuoja, kad Regitroj lygiai tokie patys klausimai, kaip ir mokyklos kompuose. Deja... Nepulk strimgalviais atsakinėt pamačius jau kažkur matytą vaizdą. Ten truputį pamakaluota ax.gif
Atsakyti