Sveikos merginos,
Aš irgi būsima vairuotoja (liko 1 važiavimas) ir patys egzaminai. Mane labai subalamutijo vyras, esu visiškai pasimetus, gal jūs ką patarsit. Taigi, situacija tokia. Į teorijos pamokėles vaikščiojau, bet mokyklinio teorijos egzamino neišlaikiau, ta prasme net nebandžiau laikyti. Egzaminui esu jau pasiruošus, vyras liepė nelaikyt mokyklinio, o varyt tiesiai į Regitrą, ten atseit galima pasiėmus vidurinės mokyklos atestatą išsilaikyt teorijos egzaminą, tipo aš mokiausi eksternu. Vairavimo instruktorius pasakė, kad taip daryt negalima, nors ilgiau apie tai pasikalbėjimus jis sutiko, kad faktiškai taip padaryt galima, bet tuomet patartina išsilaikyt egzaminą iš pirmo karto, o tada mokykloj apsimesti durnele, kad nieko nežinojau ir pasiimti tą pažymėjimą, jog galiu eiti laikyt vairavimo egzamino. Bet jeigu iš pirmo karto neišlaikysiu, tai mokykloj mane gali visaip apšaukt, aprėkt ir t.t., kad atseit aš gadinu mokyklos reputaciją, nes yra vedama statistika iš kokių mokyklų daugiausiai išlaiko egzaminus ir t.t. Vyras sako į nieką nekreipti dėmesio, pastaug, parėks ir nustos, pažymėjimą vis tiek turės duoti, nors aš ir 10 kartų eisiu perlaikinėt teorijos egzamino. Šiaip gal ir nueičiau į mokyklą išsilaikyt tos teorijos, bet vyras sako, jog neverta gaišti laiko. Tai dabar visiškai esu pasimetus, kaip man geriau pasielgt?