Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas,

Kol nenumirė šita tema visai, įdėsiu joke'ą (gal ir seną) - kolegė šian atsiuntė man kaip neseniai egzą išlaikiusiai biggrin.gif
Iš vairuojančios moters dienoraščio:
*Pirma savaitė už vairo.
Šiandien pirmą kartą vairavau pati viena - šokas. Kreipimųsi į mane statistika:
1.k*** - 15 kartų;
2.idiote - 27 kartai;
3.aaaa,boba.... - visi likę sutikti kelyje.
O dar nuo mano nepastebėtų stulpų susilankstė bamperis (nenoriu manyti, kad tai atsitiko parkuojantis). Aš svetima - visi važineja ne pagal tas taisykles, kurias aš išlaikiau 100 proc. Kur jas galima surasti, šitas naujas taisykles? Ir kodėl Regitroje egzaminuoja pagal pasenusias taisykles? Iš kur aš galiu žinoti, kad jau seniai yra leista sukti i dešinę iš kairės kraštinės eismo juostos?
Pražliumbiau visą naktį.

*Antra savaitė už vairo.
Viskas, aš pasiduodu!!! Niekaip negaliu suprasti naujų taisyklių logikos! Kodėl, jei aš važiuoju 50km/h greičiu, mane sustabdo policija ir tikrina,ar kartais nesu apsirūkiusi? Kodėl, jei nėra posūkio i dešinę, visi ten suka su komentarais: išsiskėtojo, matai, sukti trukdo, idiote?! Vakar dvi valandas niekaip negalėjau išvažiuoti iš žiedo, maniau, išprotėsiu! Ačiū supratingam policininkui: kai aš pro jį pravažiavau jau gal kokį penkioliktą kartą, jis ėmė įtarinėti kažką negero ir paaiškino, kaip išvažiuoti iš šito prakeikto labirinto. Išvažiavimo iš žiedo autorius, sugalvojęs tas naujas taisykles, yra arba šizofrenikas, arba narkomanas...
Grįžau namo ir visą naktį gėriau.

*Mėnuo už vairo.
A! Na, viskas logiška: pagrindinė nauja taisyklė - jei galima sulaužyti senas taisykles ir jei netoliese nėra policijos, arba turi kišenėje 100 litų - pirmyn!!! Šiandien pirmą kartą man užleido kelią - užsienietis. Vargšelis, po manęs dar pralindo septyni išradingi lietuvių berniokai. Geriausias būdas paerzinti tuos berniokus - važiuoti kairiąja eismo juosta, laikantis visų taisyklių, užsikimsus ausis ir nesidairant į šalis...
Visą naktį bandžiau išsiaiškinti naująsias važiavimo žiedu taisykles.

*Pusė metų už vairo.
Kas per kvaila transporto priemonė troleibusas!!! Išeini kokiai valandai, grįžti - stovi už tavo automobilio kokie penki, o vairuotojai bamba: "K***!... Idiotė!... Boba!"
"Pacukas, idiotas, atšok, supratai? Mano vyras banditas, tuoj aš jam kaip paskambinsiu, atvažiuos ir šitą tavo troleibusą tau į užpakalį sukiš, galėsi vaikščioti ir ūsais kraipyti!"- atšaunu. Su jais reikia griežtai.
Dėl važiavimo žiedu irgi išsiaiškinau. Viskas, pasirodo, labai paprasta: reikia numatyti, koks yra nelogiškiausias būdas išvažiuoti iš žiedo, ir mauti ta kryptimi - neapsiriksi.
Naktį puikiai išsimiegojau.

*Metai už vairo.
Na, ko čia velkiesi 60km/h greičiu, seni? Pasiimk tą savo trofejinį žiguliuką ir varyk ant šaligatvio, ant jūsų abiejų tikrai niekas neužpyks.
Gaidy! Atšok, gerai? Aš savo puse važiuoju.
Atleiskit, vaikinai, bet man i dešinę! Lai...lai....lai...
O tu čia ko sustojai?! Leisk pravažiuoti! Aaaaaaaaaaaa, boba.....

lotuliukas.gif
Tai va... linkiu, kad nė vienai iš mūsų taip nebūtų - nei pradžioj, nei po metų doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Olita @ 2006 10 16, 15:18)
lotuliukas.gif
Tai va... linkiu, kad nė vienai iš mūsų taip nebūtų - nei pradžioj, nei po metų doh.gif

Tikrai kad lotuliukas.gif doh.gif Ir kažko manau, kad to išvengti praktiškai neįmanoma biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, kurios mokotės važinėt aikštelėje, parašykit (jei netingit), kaip atlikti visus manevrus. Ar yra nors kokie kuoliukai i garažus? Aš mokiaus senas vairavimo pamokas, neišlaikiau, tai dabar nieko nesuprantu. O prisiparkuojant, kur stovi kuoliukas? gelbėkit...
Atsakyti
QUOTE(Olita @ 2006 10 16, 15:18)

O tu čia ko sustojai?! Leisk pravažiuoti! Aaaaaaaaaaaa, boba.....

lotuliukas.gif

Čia tai geras, bet iš tikrųjų, nori kad praleistų, turi lįsti naglai, kitaip, niekas tavęs nepraleis, ir dar nauja mada nerodyti posūkiu, arba parodyti jau pradėjus manevrą, nes posūkius rodo tik idiotai... O labiausiai tai man patinka, kai prieš nosį kas kala ant stabdžių, sustoja neleistinoj vietoj ir tik tada įsijungia avarinį...
Atsakyti
Zinau, zinau, kad gal ne vieta cia bajeriams, bet cia profesinis bajeris biggrin.gif tai idedu cia biggrin.gif jei kam jau matytas - atsiprasau blush2.gif

KELIŲ EISMO TAISYKLĖS.TESTAS
Kaip dedamas guminis veržtis perrišimui laikant kelių eismo taisyklių egzaminą?
1. Skersai banknotų pluošto.
2. Aplink banknotų pluoštą, susuktą rulonėliu.
3. Leidžiami abu variantai.

Važiuojant į sodą su uošve, sėdinčia priekinėje sėdynėje, ji jums yra...
1. Greičio apribotoja ir spidometro kontrolė.
2. Specialus garso signalas.
3. Kliūtis iš dešines.

Po ilgo stovėjimo gyvenamojoje zonoje jūsų automobilio salone nebegroja radijas. Labiausia tikėtina įvykio priežastis:
1. Jūsų magnetola sudrėko ir dabar neveikia.
2. Jūsų radijo stotis bankrutavo ir dabar nedirba.
3. Jūsų magnetola dabar groja kitoje vietoje.

Kuris iš vairuotojų turi užleist kelią?
(Piešinyje - du kinkomieji vežimai susitiko ant siauro tilto, abu prikrauti žagarų taip, kad pravažiuoti neįmanoma, vienas arklys su gūnia.)
1. Abu.
2. Nė vienas.
3. Arklys su paltu.

Ką reiškia šis ženklas?
(Nupieštas ženklas "rekomenduojamas greitis 240" )
1. Sveiki atvykę i tolimą ateitį, benzininio transporto eismas draudžiamas.
2. Prasitrink akinius: kažkoks kretinas pripiešė dvejetą.
3. Vieta, kur palei trasą baigiasi kanapių laukai.

Kas iš vairuotojų pažeidė taisykles?
(Piešinyje - trys susidūrę (sulamdyti) policijos automobiliai su įjungtais švyturėliais, garso sirenomis)
1. Niekas.
2. Puškinas.
3. Taisyklės pažeidė pačios save.
4. Galimi visi išvardinti variantai.

Kuris piniginio mokesčio ženklas jums leis judėti priešinga eismo juosta?
(Piešinyje - šimtas litų, šimtas dolerių, šimtas eurų)
1. Pirmas.
2. Antras plius trečias.
3. Gyvenamosiose vietovėse - du tretieji, už jų ribų - du antrieji.
4. Visi išvardyti ir dar truputis.

Iš kurio išgėrusio vairuotojo, važiuojančio 200km per val. greičiu, kelių policininkas neatims vairuotojo pažymėjimo?
1. Iš naujutėlaičio automobilio "Mercedes" vairuotojo.
2. Iš vairuotojo su policijos darbuotojo pažymėjimu.
3. Iš motociklininko, kurio variklio tūris 50cm3, vairuotojo.
Atsakyti
Sveikos,merginos.Šiandien laikiau važiavimą Kaune.Pirmą kartelį ir ... išlaikiau.
Važiavau jau tuo naujuoju būdu aikštelėj.Žinot,ten labai svarbu ant linijų neužvažiuoti.O taip tai gal net lengviau.Kad reikia pasimokyti prieš tai,tai faktas.Nebent jau labai gerai tą automobiliuką mokat valdyti,tai galima ir rizikuoti.Bet ne tokia pigi jau ta rizika gaunasi...
Atsakyti
DOMCE, thumbup.gif thumbup.gif Sveikinu bigsmile.gif
Ale rimtai sekmingas periodas paskutiniu metu bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif ačiū ačiū.Kažkaip pradėjo sektis.Pusantrų metų sėdėjau visiškoj duobėj.Jau galvojau,kad viskas.Gyvenimas baigtas.Pasirodo,kad kartais ir mane sėkmė aplanko...
Atsakyti
QUOTE(Domcė @ 2006 10 17, 13:34)
.Kažkaip pradėjo sektis.Pusantrų metų sėdėjau visiškoj duobėj.Jau galvojau,kad viskas.Gyvenimas baigtas.Pasirodo,kad kartais ir mane sėkmė aplanko...

Ne vien tave,dabar ziuriu visos ,kurios ejo laikyt,islaike bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Domcė @ 2006 10 17, 13:10)
Sveikos,merginos.Šiandien laikiau važiavimą Kaune.Pirmą kartelį ir ... išlaikiau.
Važiavau jau tuo naujuoju būdu aikštelėj.Žinot,ten labai svarbu ant linijų neužvažiuoti.O taip tai gal net lengviau.Kad reikia pasimokyti prieš tai,tai faktas.Nebent jau labai gerai tą automobiliuką mokat valdyti,tai galima ir rizikuoti.Bet ne tokia pigi jau ta rizika gaunasi...

Sveikinu nuosirdziai 4u.gif mirksiukas.gif . Dziugu kad zmogus tapo laimingesnis thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos!

girdejau drauge sakant, ji dabar teises laikys, kad nuo 17d. tai yra nuo vakar regitros aiksteleje nebebus orentaciniu gaireliu. Tai manau siek tiek bus sunkiau laikyti. (Nezinai ar tiesa, bet jai instruktorius pasake).
Sekmes visoms laikysiancioms thumbup.gif !
Atsakyti
QUOTE(Jurgita-spurgyta @ 2006 10 18, 08:51)
Sveikos!

girdejau drauge sakant, ji dabar teises laikys, kad nuo 17d. tai yra nuo vakar regitros aiksteleje nebebus orentaciniu gaireliu. Tai manau siek tiek bus sunkiau laikyti. (Nezinai ar tiesa, bet jai instruktorius pasake).
Sekmes visoms laikysiancioms thumbup.gif !

Sunkiau i sonini,i galini ir skersa tai man atrodo net lengviau,bet gal cia tik man taip g.gif O gal tiesiog pasiseke...
Atsakyti