Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas,

QUOTE(scorpioneeee @ 2006 10 16, 15:42)
Čia tai geras, bet iš tikrųjų, nori kad praleistų, turi lįsti naglai, kitaip, niekas tavęs nepraleis, ir dar nauja mada nerodyti posūkiu, arba parodyti jau pradėjus manevrą, nes posūkius rodo tik idiotai... O labiausiai tai man patinka, kai prieš nosį kas kala ant stabdžių, sustoja neleistinoj vietoj ir tik tada įsijungia avarinį...

Nu kodėl nepraleis nieks, kai gražiai mandagiai prašaisi, praleidžia žmonės kartais...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulia @ 2006 10 18, 14:35)
Nu kodėl nepraleis nieks, kai gražiai mandagiai prašaisi, praleidžia žmonės kartais...smile.gif

Uhu, neseniai teko pravažiuot iš šalutinio kelio per visą 4 juostų pagrindinį per kamštį smile.gif labai greit iš tikrųjų... Už vairo sėdėjęs vyrukas man paaiškino - svarbiausia, intensyviai gestikuliuoti smile.gif Gi žmonės stovi kamšty, nuobodžiauja, o čia tokia pramoga, važiuoja kažkas skersai kelio, mosikuoja rankom, šypsosi, kaip nepraleisi? Gi vis tiek jiem nėr kur važiuot:)
Atsakyti
QUOTE(Domcė @ 2006 10 17, 13:10)
Sveikos,merginos.Šiandien laikiau važiavimą Kaune.Pirmą kartelį ir ... išlaikiau.

Šaunuole, sveikinu clap_1.gif
O kaip dukra Tavo? Kažkaip lyg ir ji turėjo laikyt g.gif
Atsakyti
Ačiū,Olita,už sveikinimus 4u.gif
Tai mano dukra išsilaikė 6 dieną.Ji iš pirmo karto neišlaikė,o aš turėjau laikyti 6.Atidaviau jai savo laiką.Žodžiu,susikeitėm.
Ji jauna ir norisi viską padaryti greičiau,o kas gi padės,jei ne mama...
Tiesą sakant,man tas susikeitimas irgi buvo naudingas,nes dar 3 kartelius papildomai pavažinėjau su instruktorium.Pasirodo,tiek ir trūko,kad pajusčiau sankabą normaliai.Negalvočiau ką darau,bet jausčiau.Įvyko kažkoks lūžis.
Kai sėdi ir galvoji,kuriuo metu čia ką spausti,tai labai sunku orientuotis gatvėje.Kai nebegalvoji apie ''spaudinėjimus'',tai gali daugiau laiko skirti aplinkai.
Atsakyti
QUOTE(Domcė @ 2006 10 19, 11:22)
Tai mano dukra išsilaikė 6 dieną.Ji iš pirmo karto neišlaikė,o aš turėjau laikyti 6.Atidaviau jai savo laiką.Žodžiu,susikeitėm.
Ji jauna ir norisi viską padaryti greičiau,o kas gi padės,jei ne mama...

Ėt, kaip miela smile.gif Tai kaip dabar vairą dalinatės? Ar kiekviena savo turit? smile.gif
QUOTE(Domcė @ 2006 10 19, 11:22)
Kai nebegalvoji apie ''spaudinėjimus'',tai gali daugiau laiko skirti aplinkai.

Faktas drinks_cheers.gif
Man pradžioj kai sakė, kad kojos turi pačios viską daryt, negalvojant apie jas, sakiau, kokią čia nesąmonę kliedit, taip nebūna blush2.gif
O pačiai taip nutiko, kad išlaikiusi egzą bėgau instruktoriui pasigirt ir kaip tik tuo metu mano kolegė pas jį į pamoką atėjo, tai pavežė iki darbo mane blush2.gif Tai nerealiai juokinga buvo, kai sėdėjau ant galinės sėdynės, spoksojau pro langą, o kojos pačios sau maigė reikiamu laiku neegzistuojančius pedalus biggrin.gif:D:D Nu visaip bandžiau "nemaigyt", bet vis tiek maigėsi... biggrin.gif
Ėt, po egzo tik 2 kartus pati už vairo sėdėjau, tai bijau, kad vėl nesiorientuosiu... Kažkaip visą šviesią dienos dalį prasėdžiu darbe, o per tamsą baisoka, juolab, kad neturiu kas keleivio vietoj pasėdėtų, pareguliuotų jei ką blush2.gif
Atsakyti
Pas mus šeimoj bus 2 automobiliai trims.Labai tikiuosi,kad pasidalinsim... wacko.gif
Žinau,kad man tai jau mažiausiai teks džiaugtis važiavimu,bet...vis tikiuosi,jog nesipyksim g.gif
Aš tai teises gausiu tik po dviejų savaičių,o dukra vakar jau atsiėmė ir išvažiavo pasivažinėt su "vienu komplektu'' pedalų.Tai sakė baisoka buvo.Vakaras,mašinų daug,visi skuba ir dar tamsu.
Bet tėvas jau įvertino neblogai.Čia gi dar vienas egzaminas swoon.gif .Kaip įvertins važinėjantis ir laikantis savę ''asu' doh.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Domcė @ 2006 10 20, 14:40)
Aš tai teises gausiu tik po dviejų savaičių

Jei norėsi, gausi anksčiau wink.gif Dvi savaites jie tiesiog pasiima kaip garantiją, kad tikrai bus, bet paprastai būna anksčiau. Saviškes pasiėmiau po 10 dienų (tik tada sugalvojau paskambint), tai ant teisių rašė jų pagaminimo datą, kuri nuo išlaikymo skyrėsi tik 3 dienom smile.gif - nežinau ar po trijų dienų jau galėjau gaut, bet manau, kad po kokių 5 dienų tikrai buvo tokia galimybė. Tiesiog reikia skambint ir klaust smile.gif Yra gi kažkas ir iš mūsiškių kas po trijų dienų atsiėmė lyg mastau.gif

(8 ~ 37) 30 31 92
va čia lyg
Atsakyti
Ačiū už numerį.Mėginsiu skambinti kokį antradienį ar trečiadienį... rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,merginos.Jau tris kartus bandziau laikyt ir vis nesekme.Nervai paveda tikriausiai.O dabar dar toj aikstelej pasikeitimai doh.gif .Na nezinau...Vel reikia samdyt instruktoriu,kad bent karteli pravaziuot.Maza to,pasirodo,kad laukiuosi nestuke.gif .Dziaugsmas didelis,bet tarp visu tu pykinimu ir kitokiu silpnumo akimirku labai jau sudetinga susikaupt.O teisiu labai noretusi.Ypac dabar.
Atsakyti
help.gif help.gif
Merginos kurios jau turit teises gal galit parašyti a/s kur reik pravest tuos 20lt už teises g.gif ir ar tinka internetu g.gif
aciuks.gif
Atsakyti
As laikysiu lapkricio8 vairavima antra karta, labai baisu verysad.gif Ir aikstelej reiks be gaireliu vaziuoti. unsure.gif Palaikykit mane naujokele ir forume ir vairavime 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2006 10 21, 14:20)
Merginos kurios jau turit teises gal galit parašyti a/s kur reik pravest tuos 20lt už teises  g.gif  ir ar tinka internetu 

VMI sąskaitų numeriai visiem miestam ir rajonam 4u.gif
Internetu tinka, bet kvituką atnešti reikia ax.gif
Papildyta:
QUOTE(kacumota @ 2006 10 21, 14:11)
Vel reikia samdyt instruktoriu,kad bent karteli pravaziuot.Maza to,pasirodo,kad laukiuosi nestuke.gif .Dziaugsmas didelis,bet tarp visu tu pykinimu ir kitokiu silpnumo akimirku labai jau sudetinga susikaupt.O teisiu labai noretusi.Ypac dabar.

Tikrai labai nori? g.gif
Na, jei nori, vadinasi, gali mirksiukas.gif
Tik gal rimtai reik palaukt kol tie pykinimai bent praeis ir silpnumai...
Nesijaudink, jei labai labai nori, tikrai pavyks thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(vetuke @ 2006 10 21, 15:02)
As laikysiu lapkricio8 vairavima antra karta, labai baisu  verysad.gif Ir aikstelej reiks be gaireliu vaziuoti.  unsure.gif Palaikykit mane naujokele ir forume ir vairavime  4u.gif

Palaikysim 4u.gif
Nebijok, na, kas ten baisaus? Negi įkando egzaminuotojas? lotuliukas.gif
Gairelių kažkiek bus, kad visai neliūdėtum - kaip tik bus jų mažiau, nesusipainiosi mirksiukas.gif
Nebijok mirksiukas.gif Bijoti nėra jokios prasmės, baimė prie egzo išlaikymo niekaip neprisidės, nepadarys jo nei lengvesnio, nei sunkesnio - bus toks, koks ir turi būt, taip kad neužsiiminėk beprasmiškais dalykais - NE-BI-JOK mirksiukas.gif
Susikaupk ir nesiparink, ir viskas bus thumbup.gif
mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olita: 21 spalio 2006 - 14:51