Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas,

Ačiū už palaikymą 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif aš pati bandau save raminti, kad nėra ko bijoti, bet vistiek baisu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olita @ 2006 10 21, 15:52)
VMI sąskaitų numeriai visiem miestam ir rajonam  4u.gif
Internetu tinka, bet kvituką atnešti reikia  ax.gif

O koks įmokos kodas g.gif ir įmokos pavadinimas nieko aš ten nesuprantu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2006 10 21, 16:57)
O koks įmokos kodas  g.gif  ir įmokos pavadinimas nieko aš ten nesuprantu  doh.gif

5730
už vairuotojo pažymėjimą
4u.gif
Atsakyti
yahoo.gif aciuks.gif
Atsakyti
Bet imant teises reikia kvituką paduoti, o pervedus internetu tai kažkaip nepavyks sakyčiau...
Atsakyti
QUOTE(scorpioneeee @ 2006 10 22, 18:56)
Bet imant teises reikia kvituką paduoti, o pervedus internetu tai kažkaip nepavyks sakyčiau...

Nu man juk kažkaip pavyko mirksiukas.gif
Reik atsispausdint pavedimo tą lapą ir užbėgt į banką parašiuko (banke įtikinėjo, kad ir tai nebūtina g.gif , bet kažko nesitiki man, gi galiu prispausdint tokių kvitukų kokių tik noriu g.gif ) - pavaikščiot vis tiek teks, bet komisinį sutaupai thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olita @ 2006 10 09, 11:15)
Labai labai sveikinu  4u.gif  thumbup.gif 
Tik gausi tikriausiai anksčiau, ir lėksi anksčiau, sėkmės Tau smile.gif Ir nelėk per smarkiai smile.gif

aciu visoms uz sveikinimus! jau turiu teises ir dabar pratinuosi vyriskio automobili jau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbulka: 22 spalio 2006 - 19:20
as siandien islaikiau vairavima yahoo.gif is pirmo karto, tiesa, galvojau neislaikiau scare.gif nes kiek klaidu pridariau, o uzgesau aiksstelej 2k, ir gatvej 2k wacko.gif

tai va ax.gif
Atsakyti
QUOTE(airinuke_1 @ 2006 11 15, 13:03)
as siandien islaikiau vairavima yahoo.gif is pirmo karto, tiesa, galvojau neislaikiau scare.gif nes kiek klaidu pridariau, o uzgesau aiksstelej 2k, ir gatvej 2k wacko.gif 

tai va ax.gif

Sveikinu kuo nuosirdziausiai!!!Koks marsrutas buvo?
Atsakyti
QUOTE(RAMSE @ 2006 11 15, 14:58)
Sveikinu kuo nuosirdziausiai!!!Koks marsrutas buvo?

aciu 4u.gif labai paprastas, ir trumpas, kazkaip tikejausi ilgesnio, iki vilijampoles ziedo, paskui pro veterinarija, per ta sankryza, ten klaida padariau, kurios man nepasake, liepe antra karta vaziuoti, tada supratau kokia klaida buvo, ax.gif na ir atgal i regitra
Atsakyti
QUOTE(airinuke_1 @ 2006 11 15, 13:03)
as siandien islaikiau vairavima yahoo.gif is pirmo karto

Labai labai sveikinu 4u.gif thumbup.gif clap_1.gif Labai šaunu, kad viskas pavyko, kaip suprantu, be streso thumbup.gif Šaunuolė 4u.gif

Papasakok plačiau - kaip egzaminuotojas, kokie pratimai kliuvo, ko klausinėjo... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olita @ 2006 11 15, 15:15)
Labai labai sveikinu  4u.gif  thumbup.gif clap_1.gif Labai šaunu, kad viskas pavyko, kaip suprantu, be streso  thumbup.gif Šaunuolė  4u.gif

Papasakok plačiau - kaip egzaminuotojas, kokie pratimai kliuvo, ko klausinėjo...  blush2.gif

tiek rasiau ir viskas dingo blink.gif
Atsakyti