Nezinau ar padrasinsiu ar nugazdinsiu, bet...
Kai as laukiausi gydytoja man sake, kad tikriausia gimdysiu taip, kaip gimdo mano gimines moterys: mama, seses...
Na, mane tai nuramino, nes mano mama mane ir sesutes pagimde labai lengvai ir greitai. As irgi "susisukau" per nepilnas 4 valandas ligoninej, o ir saremiai namuose (kokias 5 valandas) buvo vos vos... laukiau laukiau kada cia jau labai skaudes, o kai nuvaziavom del visa ko (prasidejo reguliarus...) i ligonine pasitikrint... daktare dyyydelem akim iskart i gimdykla, oij visi ten lakste, o as laukiau kada laaaabai skaudes ir vyrui vis primindavau, kad paprasytu nuskausminamuju

jei ka (buvau prisiskaicius, kad samone praranda... dar ten visokiu siaubu)

. Kruopsciai vis laukiau "kada bus baisiau"...
Kirpo mane, bet kerpant tikrai nieko nejutau - visiskai, va kai siuvo jautesi dilgciojimas nemalonus toks, bet irgi pakenciama, nes visa laika spoksojau i savo maziuka, kalbinomes vienas kita, o priedo dar siudama daktare dalino patarimus kaip sedet, ka valgyt ir t.t. Nebuvo kada apie skausmus galvot.
Man skausmingiausios buvo kokios 2 paros po gimdymo, kai susitrukinejo gimda ir gijo siule, dar kai mazius krutis nugriauze. Tik kai zinai, kad viskas jau gerai: vaikas sveikas, pati irgi - viskas ok, tai galima ir pakentet siek tiek, juk turi tooooki zavu
Tikrai nera ko bijot, jei jau labai nedrasu pasiimk ka nors i kompanija