Įkraunama...
Įkraunama...

Labai bijau gimdyti

Gimžiau skatinama, be jokių nuskausminamųjų, su komplikacijomis. Manau, daugiau komentuoti nereikia smile.gif Tačiau jau už savaitės buvau pasirengusi vėl pastoti ir iškentėti viską iš pradžių. Tikrai didelį skausmą jaučiame ne ilgiau kaip pusę paros (ir tai labai išskirtiniais atvejais). Jei gimdysite su epiduriniu, jausite ilgiausiai pusvalandį (tik kai stumsite). Tai ju visiškas menkniekis, kurį pamiršite jau kitą dieną. Gal labiau reikėtų bijoti nuotaikų svyravimų ir psichologinės adaptacijos po gimdymo - nes tai tikrai nėra malonu, ir gali užtrukti daug ilgiau. Visoms sėkmės smile.gif
Atsakyti
Uzuojauta gelei.

Gal ir ne paguoda, bet turi tureti vilti, kad kanors mazyte - didele laime vel supsi ant ranku.
Atsakyti
O as siaubingai bijojau visa savo antra nestuke.gif, gal kad pirmas gimdymas toks sunkus buvo. Ta va tiesiog alpdavau is baimes, budavo vis verkiu ir verkiu, vyra baigiau is proto isvaryt. Taip ir pranesiojau visus 8 men savo mazyte lelia ir ta didziule baime, kol nuejau pas daktare gimdyti tartis, laimei pasitaike tokia puiki, kad man per viena vizita visa baime kaip ranka nueme. Sako "nu jau kankintis tai tikrai neleisiu, nebent pati noresi".

O pavyko viskas is tiesu puikiai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Domukio mama @ 2005 12 10, 01:29)
kol nuejau pas daktare gimdyti tartis, laimei pasitaike tokia puiki, kad man per viena vizita visa baime kaip ranka nueme. Sako "nu jau kankintis tai tikrai neleisiu, nebent pati noresi".

O pavyko viskas is tiesu puikiai thumbup.gif  thumbup.gif

as irgi manau, kad labai svarbu tureti GERA gydytoja, kuri nuramins ir sumazins gimdymo baime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgiux @ 2004 09 16, 14:43)
sveikos visos,
ga kas prisijungs prie mano temos, nes as ziauriai bijau gimdymo, nors net nesu kol kas nescia

nezinau gal jau kuri bus pasakiusi ta pati, paprasciausiai nenoriu skaityti visu puslapiu prirasytu. kaip ir tu jurgiux paniskai bijojau gimdymo. sakiau vyrui noriu tureti vaika bet nenoriu gimdyt ne uz ka schmoll.gif . sakiau butinai isivaikinsim vaikeli, bet as negimdysiu. paskui tas durnumas praejo, dabar su dziaugsmu laukiame savo angelelio, gimdyti esu pasiruosusi kad ir siandien, viska iskesiu (ne as pirma ir ne as paskutine) kad tik greiciau galeciau susitiksi su savo angeleliu wub.gif . tikrai tikrai noras tureti vaikeli nugales tavo niekuo nepagrista baime, kaip kad nutiko ir man, viskas praejo su laiku mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos forumietes,
as pati ta tema pradjau blush2.gif , o dabar jau galiu drasiai sakyti, kad neverta tiek bijoti kiek as bijojau. As jau supuoju 2,5 men suneli biggrin.gif . Gimdymas praejo skalndziai, kuo geriausi atsiminimai ir padrasinimai visoms taip kaip aspaniskai bijancioms gimdymo. 4u.gif
Atsakyti
Na štai šaunuolė tu thumbup.gif
O aš irgi bijojau gimdymo tik tada, kol dar net nesilaukiau, kai pradėjau lauktis, baimė vis mažėjo, kai pajutau pirmuosius vaisiaus judesius jau atisrado noras pasimatyti su savo vaikeliu. Į neštumo pabaigą jau buvo sunku nešioti, sunku miegoti ir vaikas smarkiai ir skaudžiai spardydavosi, tai jau norėjau tik greičiau, o baimės nebeliko nėkiek. Sakiau sau, kad pagimdo visos - pagimdysiu ir aš. O dabar štai pagimdžiau prieš mėnesiuką ir antrą parą po gimdymo jau sakiau gimdyčiau nors ir dabar vėl, nes tas vaikiuko atėjimo džiaugsmas yra daug didesnis nei kad skausmas smile.gif O visi siuvimai, plyšimai pasimiršta.

Tikrai nebijokit gimdymo, neverta smile.gif
Atsakyti
as irgi bijojau, kol nepagimdziau... mirksiukas.gif viskas praeis ir pamatysi, kad visai nebuvo ko bijot 4u.gif
Atsakyti
Aš visai nebijau bigsmile.gif Nes žinau,kad už mane niekas nepagimdys ax.gif
Atsakyti
teisingai sakai kad nieks uz mus nepagimdys smile.gif bet as vistiek bijau verysad.gif

jau pradejau net sapnuot.
Atsakyti
Nera tas gimdyma jau toks baisus kaip kartais pasakojama. Kiekvienai jis vis kitoks. Reikia kuo maziau klausyti tu kurios pasakoja baisiausias istorijas. Kuo maziau bijosi gimdydama tuo lialiukui bus lengviau gimti.
Atsakyti
Tikra tiesa.Kai laukiausi pirmojo,tai ,aišku,jutau šiokią tokią nežinomybės baimę.Ypač kai prisiklausai jau gimdžiusių blink.gif ,ir dažnai su pagražinimais biggrin.gif .o kai gimdžiau,tai nebuvo taip baisu kaip įsivaizdavau.Aišku,ne pyragai,bet visos gimdo... biggrin.gif
Atsakyti