Įkraunama...
Įkraunama...

Labai bijau gimdyti

QUOTE(Domuks @ 2006 05 22, 16:11)
Čia kaip kam.Vienos gali ramiai žiūrėti ir nurimti,o kitos gali susinervuoti ir dar labiau bijoti.Vis dėl to tai nėra malonūs vaizdai,geriau besilaukiančiai kokią komediją pažiūrėt.O kai ateis laikas gimdyt,tai pati galės ne tik pamatyt,bet ir pajaust,kam anksčiau laiko save kankint. mirksiukas.gif

Nu iš vienos pusės tiesą sakai.Čia kaip kam. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratiki @ 2006 02 14, 10:39)
mane irgi kaip ir dauguma kamuoja siokia tokia baime ir kuo arciau ta diena,tuo labiau bijau verysad.gif bet vakar buvau pas daktare,tai pasake jei nepagimdysiu nustatyta data,ateiti tik po 10 dienu schmoll.gif  schmoll.gif as to nenoriu,tai ir gimdymo laukt pradejau ir baime apmazejo smile.gif

man lygiai tas pats buvo. Artėjant gimdymo terminui baimė vis didėjo blink.gif . Net vyras matydamas, kad aš jau ""dedu į kelnes" apsisprendė dalyvaut gimdyme, nors prieš tai abejojo. Betgi atėjo terminas - praėjo terminas ir su juo visos baimės, o atsirado tik laukimas, kad kuo greičiau, nes labiau nei šiaip gimdymo bijojau skatinimo per gimdymą biggrin.gif taigi visiškai nebegalvojau, kad bijau, o visos mintys tik sukosi - nu kada gi pagaliau....
Atsakyti
Na jau ką čia bepribijosi niekur nedinksi reikia galvoti prieš tai.Jau tokia mūsų dalia ir pačios ne kaip kitaip atkeliavom.Mano sesuo šiandien gimdo thumbup.gif gal iki vakaro pagimdys.Aš tai už ją labai jau bijau,o ir pačiai tiek belikom esam jau34sav. nestuke.gif.Tai vis bandau likti optimiste
Atsakyti
ir S BIJAU. MAN TAI BAISU KAZKAIP KAIP TEN VISDKA VYKS
as ir ligoniniu bijau, nemegstu, tai nezinau kaip bus. man nedaeina kaip per ta maza skylute vaikutis islenda, bet ka as zinau?
Atsakyti
QUOTE(vikulia82 @ 2006 05 21, 22:59)
Sveikute,radau internete vaizdajuoste apie gimdyma.Vaizdas nekoks.Tai gali uzeit ir paziuret.Adresas www.grouper.com.

O kur paskui tame puslapyje eit? Nerandu kažkaip aš to video schmoll.gif
Atsakyti
Merginos jus maziau ziurekit ir skaitykit.Kiekvienai vis kitaip.Baisu ir man buvo ir pirma ir tuo labiau antra,nes jau zinaojau ko laukti.Bet pagimdziau ir jau pamirsau.Pirma karta kai prasidejo saremiai sakiau kad nenoriu gimdyti doh.gif bet jau nebuvo kur dingti lotuliukas.gif O antra karta jau kai prasidejo tai laikiausi ir bandziau kvepuoti ir nepult i panika,gal tai ir padejo.Nezinau antra karta jau tie patys skausmai pasirode netokie baisus thumbup.gif
Taigi laikykites ir nesinervuokit ,viskas bus gerai. thumbup.gif
Atsakyti
Ner ko cia bijoti, tai tik fiziologinis procesas. Kiekvienas zmogus savo vaizduotes ir minciu karalius, taip kad prisigalvoti galima labai daug ir labai baisiu dalyku, ypac pas ka gera vaizduote. Svarbu vadovautis protu o ne baimem. Jei neiseina su savim susitarti, tai tam yra psichologine pagalba. Bet psichologas gali tik uzvesti ant teisingu minciu kelio, o toliau viska reiks susidelioti paciam. Taip kad nosis i virsu, maziau galvokit apie visokius negerus dalykus( taip ir nelaimes galima prisisaukti) dziaukites savo nestumu ir laukit savo stebuklo cool.gif Sekmes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
patarciau nebijoti ,kad butu drasiau i kompanija pasiimk vyra 4u.gif kad nebutu nuobodu ,bet kai prasideda gimdymo procesas nuo pirmuju saremiu kazkur ta baime dinksta ,svarbu kad butu su tavim bendraujantis zmogus ir bus viskas puiku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2006 05 24, 20:28)
O kur paskui tame puslapyje eit? Nerandu kažkaip aš to video  schmoll.gif

Čia pilanas adresas,tai gali užeitiškart. http://www.grouper.c...s=7&q=baby born

Arba ten pat laukelyje SEARCH parašyt BABY BORN.Tai iškart pamatysi.

Tik į galvą neimk. .biggrin.gif
Atsakyti
gal dar per anksti, bet as visiskai nebijau biggrin.gif Gal delto , kad labai labai ilgai teko laukti leliuko ir tas laukimas buvo tikrai skausmingas. Todel jau gimdymo skausmas atrodo niekis, isgyvensiu. Daug skaudziau kai nori leliuko, o jo ner. Taip, kad galvokit, kad laukimasis ir gimdymas yra didziausias stebuklas ir Dievo dovana smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikulia82 @ 2006 05 25, 16:40)
Čia pilanas adresas,tai gali užeitiškart. http://www.grouper.c...s=7&q=baby born

Arba ten pat laukelyje SEARCH parašyt BABY BORN.Tai iškart pamatysi.

Tik į galvą neimk. .biggrin.gif

Siūlyčiau nežiūrėti, aš vieno filmuko net negalėjau pabaigti žiūrėti (ir tai žiūrėjau be garso, nes darbe esu).

Vistiek reikės gimdyti, todėl taip ir reikia nusiteikti.
Atsakyti
As irgi bijau gimdyt,bet labai noriu.Ir net nezadu to filmuko ziuret ir jau senokai nebeskaitau gimdymo istoriju,nes gali stogas pradet vaziuot,jau buvo pajudejes.Vyras laiku sulaike. thumbup.gif
Atsakyti