Įkraunama...
Įkraunama...

Labai bijau gimdyti

Aš ėjau gimdyti ir pirmą ir antrą kartą kaip į šventę. Tirai. 4u.gif Ne ta, kad padariau makijažą, bet sutvarkiau plaukus, buvau kirpykloje, padariau manikiūrą, kojų depiliaciją, o nuotaiką kokia buvo wub.gif , nes ir pirmas ir antras gimdymas buvo planuoti, taip jau atsitiko, tai galėjau tinkamai pasiruošti ne tik fiziškai, bet ir morališkai. Nenoriu Jusų visus gasdynti, bet po pirmo gimdymo buvo didelės komplikacijos ir gyditojai uždradė turėti vaikus min. 5 metus, o aš pagimdžiau per 2 ir viskas gerai. Čia neatsitiktinumas, tiesiog morališkai buvau taip nusiteikus, o tai, patikėkit manim, labai svarbu;ir gimdymui, ir maitinimui ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
O as baime iveikiau galvodama, kad skauda tik per saremius ir tai tik kelias sekundes. Per pati gimdyma neskauda. Taip ir buvo. Tikriausiai del tokio isitikinimo ir skaudejo, rodos, maziau. biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai siaubingai bijau gimdyt,bandžiau pažiūrėt tą filmą bet iki galo neištvėriau,jaučiu bus man kaput, nors ir kiek bandau nusiteikt psichologiškai kad taip turi būti nieko man neišeina.
Atsakyti

QUOTE(Rituxx @ 2006 05 26, 10:44)
Nereikia bijoti gimdyti schmoll.gif reikia nusiteikti taip, kad pasakytum :"visos pagimdė ir aš pagimdysiu' rolleyes.gif tada tikrai bus lengviau mirksiukas.gif
Papildyta:
Na žinote,pažiūrėjus tokį filmuką ir man praeitų noras gimdyti schmoll.gif  schmoll.gif nežiūrėkit jūs tokių nesamonių ir nenusiteiksit tokiai baimei schmoll.gif nevisom gi daro tą patį,kitos pagimdo net nespėja mirgtelt mirksiukas.gif man taip pat pjovė tarpvietę bet tikrai to nejaučiau o tuo labiau nebijojau ir viskas gerai thumbup.gif o tie filmukai tikrai moterį psichologiškai paveikia schmoll.gif nežiūrėkit mamos nuoširdžiai jums patariu 4u.gif

Pritariu 100 procentų šiai nuomonei drinks_cheers.gif Nu ir man negera pasidarė tokį pažiūrėjus, bet tikrai nėra taip baisu, o to kirpimo iš vis nejauti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytr @ 2006 05 27, 11:54)
P.S. Atsimenu, kai buvau paaugle ir drauges mama pagimde antra vaika (sunu), mano drauge savo mamos paklause - kada baisiau gimdyti: pirma karta, ar antra karta. Drauges mama atsake i si klausima taip: pirma karta nera labai baisu gimdyti, nes nezinai ko laukti. Zinai, kad turi labai skaudeti ir lauki, kada skaudes labiau, kol nepajunti, kad pagimdai biggrin.gif  O vat  gimdant antrakart, ji  zinojo,  kokie skausmai bus, todel buvo fiziskai ir moraliskai sunkiau. Na, o kadangi man nusimato pirmas gimdymas, tai ir nuteikineju save, kad lauksiu  baisiausio, ir belaukdama didesnio baisumo pagimdysiu biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Aš pirmą kartą gimdyti visai nebijojau, bet antrą kartą jaučiu bijočiau, vien dėl to, kad žinau kas laukia doh.gif . Bet tikiuosi, kad tie 9 mėnesiai leis įveikti visas baimes ir tinkamai tam pasiruošti rolleyes.gif . Kita vertus antro gimdymo privalumas, kad žinau kas kaip vyksta ir galėsiu lengviau suprasti savo organizmą bei sėkmingiau gimdyti, nes pirmą kartą gimdant patirties trūkumas darė savo doh.gif . Man labai sunkiai sekėsi išstumti vaikelį.. Antrą karą jau žinosiu ką daryti, tai gal ir tas gimdymas nebus toks baisus ax.gif
Atsakyti
As gimdyti labai bijau,bet ir labai noriu tai patirti.Jei musu organizmas siam procesui sutvertas,norisi isbandyti.Taip kad bus kaip bus smile.gif
Atsakyti
gal galit issamiai kas paaiskint kas yra tas epiduras kaip daromas ir kam, kokie kiti nuskausminimo budai?as neturiu galimybiu lankytis jokiuose busimu mamu bureliuose
Atsakyti
QUOTE(vikulia82 @ 2006 05 25, 15:40)
Čia pilanas adresas,tai gali užeitiškart. http://www.grouper.c...s=7&q=baby born

Arba ten pat laukelyje SEARCH parašyt BABY BORN.Tai iškart pamatysi.

Tik į galvą neimk. .biggrin.gif

Kai pamaciau sita vaizda, tai pagalvojau, kad as turbut tik cezari darysiuos. Eina sau... blink.gif man baisiausia, kai jai prakirpo ir pasileido kraujai, o kai trauke vaikeli, tai ten is jos vieta atrode, kaip perpjautas mesos gabalas. Eina sau, net bloga daros dabar berasant.
Atsakyti
QUOTE(ketti @ 2006 05 30, 21:35)
Aš pirmą kartą gimdyti visai nebijojau, bet antrą kartą jaučiu bijočiau, vien dėl to, kad žinau kas laukia doh.gif . Bet tikiuosi, kad tie 9 mėnesiai leis įveikti visas baimes ir tinkamai tam pasiruošti rolleyes.gif . Kita vertus antro gimdymo privalumas, kad žinau kas kaip vyksta ir galėsiu lengviau suprasti savo organizmą bei sėkmingiau gimdyti, nes pirmą kartą gimdant patirties trūkumas darė savo doh.gif . Man labai sunkiai sekėsi išstumti vaikelį.. Antrą karą jau žinosiu ką daryti, tai gal ir tas gimdymas nebus toks baisus ax.gif

butent to ir bijau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Melinda @ 2006 06 01, 16:04)
gal galit issamiai kas paaiskint kas yra tas epiduras kaip daromas ir kam, kokie kiti nuskausminimo budai?as neturiu galimybiu lankytis jokiuose busimu mamu bureliuose

Pati nedariau epiduro, bet apie tai, manau rasi nemažai info čia: http://www.supermama...showtopic=17271
Atsakyti
QUOTE(Skruzdeliukas @ 2006 06 01, 22:55)
Kai pamaciau sita vaizda, tai pagalvojau, kad as turbut tik cezari darysiuos. Eina sau... blink.gif  man baisiausia, kai jai prakirpo ir pasileido kraujai, o kai trauke vaikeli, tai ten is jos vieta atrode, kaip perpjautas mesos gabalas. Eina sau, net bloga daros dabar berasant.

nu kai paziuri gal ir baisu ,bet cezaris dar baisiau atrodo ,seip as gimdydama plysau skausmo visai nejutau ,kai gimdziau dukra truputi prakirpo irgi nieko nejutau turbut kad visi audiniai buna labai isitempe,tai kai gimdai sio vaizdelio nematai ir nera taip baisu ,nesuprantu ar reikia tokius vaizdelius deti ir kad nestukes tai matytu tikrai po tokiu vaizdu suima siaubas ir gali dinkti noras isvis pastoti nesnekant apie gimdyma
Atsakyti
QUOTE(Skruzdeliukas @ 2006 06 02, 00:55)
Kai pamaciau sita vaizda, tai pagalvojau, kad as turbut tik cezari darysiuos. Eina sau... blink.gif  man baisiausia, kai jai prakirpo ir pasileido kraujai, o kai trauke vaikeli, tai ten is jos vieta atrode, kaip perpjautas mesos gabalas. Eina sau, net bloga daros dabar berasant.

Nereikia sitaip slykstetis ir bijoti.Aisku,nemalonus vaizdas,bet kai pati gimdai to nematai,o kirpimo ar plysimo nejauti visai.
Man sunkiausia buvo stumimas,bet,kai pamatai savo vaikeli,supranti,kad tokie stebuklai lengvai ir negali ateiti mirksiukas.gif
Atsakyti