Įkraunama...
Įkraunama...

Labai bijau gimdyti

QUOTE(menade @ 2005 12 18, 23:17)
Aš visai nebijau  bigsmile.gif Nes žinau,kad už mane niekas nepagimdys  ax.gif

Klausykit, o cia pilvas nuogas tai naujas mados klyksmas ? Galvoju reikia nufotografuoti pakitusius speneliu apvadus ir ideti prie savo aprasymo thumbup.gif
Atsakyti
kai buvau nescia,visada bijojau nestumo blush2.gif nu ta prasme,kad nieko neatsitiktu bijojau,zinau,kad buciau labai pergyvenusi jei butu kas nutike ir visada buvau rami del gimdymo.tik artejant gimdymui gal viena savaite paniskai bijojau,bet ne skausmo,suvokiau,kad skaudes,bijojau savo reakcijos i ji,pvz.saukti,klykti gimdant,o buvo taip kaip ir bijojau biggrin.gif kai prasides gimdymas nebebijosi,ne tas bus galvoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kardzuve @ 2006 01 10, 14:52)
Klausykit, o cia pilvas nuogas tai naujas mados klyksmas ? Galvoju reikia nufotografuoti pakitusius speneliu apvadus ir ideti prie savo aprasymo thumbup.gif

o tu cia i sita foruma izeidinet uzsiregistravai?
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2006 01 10, 16:33)
o tu cia i sita foruma izeidinet uzsiregistravai?

O kur matete izeidima? Savo nuomone issakiau, meno nematau jokio, pilvas be galvos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(renaciukas25 @ 2005 12 24, 00:59)
Dabar tik galiu pasakyti iš savo patirties...  jau nuo pat mažens baisiai bijojau gydytoju, o ir ačiu Dievui neteko  jau taip dažnai pas juos lankytis, tik pirma kart gyvenime atsiduriau ligoninej tik gimdydama. Jau budama neščia ikaliau sau i galva kad gimdysiu tikrai sunkiai (galvojau panašiai kaip mama) nes mama baisiai prisikankino.  O išėjo viskas atvirkščiai pagimdžiau tikrai lengvai, galima pasakyti per pusvalandį. O aš taip bijojau....

as pirmo gimdymo visai nebijojau... itariu cia del to, kad nieko nezinojau bigsmile.gif ir be to- vyras buvo salia, tai jauciausi ramut ramutele.... siaip tai visai nieko baisaus ir bebuvo isskyrus tai, kad kai atsileido epidurine nejautra, tai sienom is skausmo lipau, pirma karta gyvenime is skausmo nemiegojau.... bigsmile.gif , bet tai jau buvo po gimdymo, ir paziurejus i savo leliuka viskas is karto praeidavo!
si karta negaliu sakyti, kad bijau, tik baisu man pagalvoti apie Klaipedos gimdymo namus.... nu labai cia negraziai parasysiu, bet jie atrodo kaip kalejimas... viskas ten taip baisiai atrodo... ir mane gazdina tik ta aplinka....
Atsakyti
Aš irgi labai bijojau, bet kai vis artėjo ta diena baimė po truputį tirpo, o kai prasidėjo gimdymas, labai padėjo mano gydytojos žodžiai: "nepergyvenk, nėščia tikrai neliksi". biggrin.gif
Atsakyti
Bijojau iki paskirtos gimdymo datos, o jai praėjus tiesiog nekantravau kadagi tai įvyks, tiesiog nusibodo laukti, o sąrėmiams prasidėjus tiesiog labai apsidžiaugiau, kad pagaliau, ir visos baimės išgaravo..
Atsakyti
sweikos smile.gif ...o norejau paklausti del virksteles (truputy geda klausti) ... o skauda kai kerpa ja ar kai uzsiuvineja zaizdas? blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
kai kerpa virkštelę, tikrai nieko nejusi, o kai žaiždas siuva, nu tarpvietės tarkim, tai sakusminga, bet suleidžia nuskausminamuosius, o jei jauti skausmą sakyk, dar nuskausmins.
Atsakyti
aciukas kad pasakei 4u.gif
Atsakyti
As taip pat labai bijojau tos dienos, kaip reikes gymdyti,bet as pati sau i galva kaliau kad bus tik laikinas skausmas kuri tikrai pajegsiu istverti del savo maziaus,ir kad viskas bus thumbup.gif !Zinot man tai padejo kai vaziavau i gimdykla,as tikrai jau nebebijojau,tik meldziausi kad viskas butu thumb_yello.gif
Atsakyti
iš esmės, aš gimdyti nebijojau, tik nerimavau, kad viskas būtų gerai blush2.gif
Atsakyti