lenatrif, jei nubegtu vandenys, tai pagulek puse valandos ramiai ir tada jau zinoma tiesiai i ligonine! O del saremiu, tai man bent buvo labai aisku, nes uzejo toks lengvas maudimas, kaip per menesines ir kartojosi kas 30 min. tikslumas nerealus, veliau kas 20 min., pakui kas 10 min ir t.t. Daznejant saremiams po truputi dideja ir skausmas, su paruosiamaisiais tikrai nesumaisysi

! Tai jei taves dar ilgas kelias laukia, tai kai tik prasides reguliarus saremiai, tai jau tada ir vaziuok
O siaip gimdymas manes visai neisgasdino, tikrai dar maziausiai karta gimdysiu

! Zinoma skauda ir skauda taip, kad atrodo isprotesi tas skausmas nesibaigs niekada, bet juk visos zinom, kad ir neturi kutenti! Manau nemazai turi itakos ir nusiteikimas, as buvau labai rami ir prasidejus saremiams visai nepanikavau, skausma priemiau kaip savaime suprantama dalyka ir man tai turbut padejo. Pats gimdymas truko vos 25 min, niekur neplysau. Tiesa, mane nuskausmino, bet kokia pora val. iki gimdymo, nes norejau pabandyt pati pagimdyt, nesigavo

, pati gimdyma jauciau, del ko tikrai dziaugiuosi,nes nieko nera nuostabiau kaip jausti ateinanti savo kudiki

!
Mergaites, sekmes gimdyme, neisgasdinkite saves anksciau laiko ir tikrai viskas bus gerai