Įkraunama...
Įkraunama...

Labai bijau gimdyti

drinks_cheers.gif Daug daugiau sunkumų laukia po gimdymo doh.gif , bet dauguma jų tėra malonumas bigsmile.gif Labai svarbu nusiteikimas, juk sarėmiai yra gimdos susitraukimai kurie priartina jūsų susitikimą su 2.gif thumbup.gif Jei labai bijot skausmo vertėtų pagalvoti apie epidūrą yra ir kitokių būdų skausmui malšinti, beje 10proc. moterų jaučia minimalų skausmą gimdymo metu, gal pateksit į jų tarpą bigsmile.gif O iš tiesų gimdymas yra bene svarbiausias gyvenimo įvykis kuris suteikia gyvenimo prasmės ir daug džiaugsmo biggrin.gif Todėl būsimos mamytės - ilsėkitės, mylėkitė save kol tai įmanoma, taupykitė jėgas ir be reikalo nesinervuokit, juk nėra dėl ko ax.gif Sekmės visoms nestuke.gif
Atsakyti
as tikiuosi atsikratyti tos nezmoniskos baimes kai pradesiu lankyti kursus nestuke.gif
uzsirasiau i GIMDYMAS ir VAIKO PRIEZIURA..
sako padeda..

p.s. bet tik ne tie kur poliklinikose nemokamai destomi.. bent jau i toki kai nuejau tai dar labiau gimdymo pradejau bijot doh.gif
na o BAK tikiuosi pades wub.gif
Atsakyti
Gimdymas yra gana skausmingas dalykas, bet patikekit skausmas pasimirsta vos gimus mazyliui. Todel bijoti tikrai neverta. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa18 @ 2006 06 10, 20:23)
Buciau zinojus ka per filmuka pamatysiu,is vis nebuciau ziurejus doh.gif bet smalsumas nugalejo blink.gif  O kraujo kiek kai prakirpo fear.gif

QUOTE(Stebukle @ 2006 06 10, 23:28)
Mergytes, ziurejau ta filmuka ir nieko baisaus nemaciau. Juk kai gimdysi, tu saves nematysi, o cia pasiziurejus, gali pamatyt kas su tavim vyksta bigsmile.gif Tikrai nera ko bijoti mirksiukas.gif

Apie koki filam kalbate blush2.gif
As is jusu aprasymu bijot pradejau, bet smalsu butu pamatyti ir man ji rolleyes.gif
Papildyta:
radau jau ta pilmuka, zinokit pradzia tik pradejau ziureti ir isjungiau, nes siandien taip blogai jauciuosi, tai pagalvojau, kad vietoj ir pagimdysiu nuo tokiu vaizdu doh.gif
Atsakyti
As visa nestuma nebijojau gimdymo, o pries pati gala net apie cezari pradejau galvoti... blush2.gif
Bet bijoti juk taip naturalu! thumbup.gif Ir skausmai juk iskenciami, kad ir kokie nerealus jie butu thumbup.gif
Sekmes visoms gimdysiancioms! 4u.gif
Atsakyti
Galvoju apie koki filmuka cia kalbate..as jau ji dabar perziurejau 3k ax.gif pirma karta viena, antra karta SB parodziau, o dabar vel ziuriu cia tas pats..ir zinote jau 3k visai normal reguoju.....pirma kart kai kirpo tai neziurejau blink.gif antra kart, tik biski dabar normal ax.gif
As ir labai bijau gimdymo, man svarb del vaikucio....kad tik jam viskas butu ok...
bet as irgi esu tos nuomones kad jau kai vyks tas gimdymas tai visai kitaip atrodys nei kad ka ziurint daba tu vaizdeliu...
Stiprybes mums visoms 4u.gif
Atsakyti
Pagimdziau du vaikus ir is savo patirties galiu pasakyti, maziaus skaitykit ir galvokit apie ta gimdyma. O jei ir galvojat, tai tik tai, jok gimdymas - tai naturalus procesas, pakentesiu truputi ir pagimdysiu.

Kai buvau nescia pirma karta, tai labai skaiciau apie gimdyma, tai nuo 20 savaites pradejau sapnuoti, kad gimdau smile.gif o paskui pasakiau sau, kam cia skaityti ir nervintis smile.gif) Nebeskaiciau, nebesinervinau ir labai sekmingai pagimdziau.

Sekmes visos mamytems smile.gif
Atsakyti
Susikaupiau ir siandien perziurejau visa filma iki galo unsure.gif na neismaloniausiu proceduru....
Sakykit mamos jau pagimdziusios, o kerpa kazkaip sone ar tiesiai link iseinamos angos? taip pat ar visa laika akusere taip traukia ta vaikuti uz galvutes?

esu tokia zalia siame reikale, o jau tuoj reikes paciai gimdyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 11 04, 15:41)
Susikaupiau ir siandien perziurejau visa filma iki galo  unsure.gif  na neismaloniausiu proceduru....
Sakykit mamos jau pagimdziusios, o kerpa kazkaip sone ar tiesiai link iseinamos angos? taip pat ar visa laika akusere taip traukia ta vaikuti uz galvutes?

esu tokia zalia siame reikale, o jau tuoj reikes paciai gimdyti  rolleyes.gif

Sveikos,as irgi noreciau paziuret ta filmuka,nors pati jau pagimdzius,bet labai jau idomu kaip viskas atrodo is salies,kur jus ji ziurejot???Nebijokit taip to gimdymo,viskas bus gerai mirksiukas.gif ,as irgi bijojau,bet nebuvo taip baisu kaip atrodo.Mano leliaus tai tikrai netrauke uz galvytes,tik padejo siek tiek lysti ax.gif .Manes nekirpo,tai plysau tik siek tiek,o kai kerpa tai tikrai daugiau nei pati plystum tik kur reikia,bet nei kerpant,nei plystant skausmo tikrai nejausit 4u.gif.Neryte,jei dar kas domina paklausk,mielai atsakysiu biggrin.gif

Atsakyti
Aš nesuprantu ko čia bijoti g.gif Normalus, natūralus reiškinys. Kraujai taškosi, bet pas nėščią jo perdaug, tai ir išeina perteklius smile.gif
Aš laukiu antro, visai nebijau, nors pirmas gimdymas sakyčiau sunkokas buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2006 06 10, 22:28)
Mergytes, ziurejau ta filmuka ir nieko baisaus nemaciau. Juk kai gimdysi, tu saves nematysi, o cia pasiziurejus, gali pamatyt kas su tavim vyksta bigsmile.gif Tikrai nera ko bijoti mirksiukas.gif

Nu, mergos, duodat blink.gif Skyrelyje prie baimių "pasidrąsinimui" pasileisti vieną žiauresnių filmukų. g.gif
Jei pastebėjot, gimdymas nėra visai standartinis, moterį kerpa dėl to, kad vaikas gimsta viena ranka į priekį (tokiu atveju beveik visada kerpa). Jei vaikelis gimdamas nebūtų "balsavęs", tai mamytė turbūt ne tik kirpta, bet ir plyšusi nebūtų.

Kita vertus, tą filmuką žiūrėti tikrai "skauda". O iš tiesų gimdymo metu moters organizme veikia daugybė skausmą malšinančių medžiagų. Tokio kirpimo gali beveik nepajusti (ko visai nepasakysi apie siuvimą verysad.gif ). Jei pastebėjot, gimdyvės veide nėra jokios panikos, tik susikaupimas ir džiaugsmas, vaikui gimus.

Ir šiaip: nei tu matai, kas ten tau tarp kojų dedasi, nei tau rūpi. Todėl ir filmukus geriau žiūrėti tokius, kur filmuojama iš šono, arba iš moters galvos pozicijos. O tie, kur kamera tarp kojų, skirti akušerėms mokyti. book.gif

Būsimoms mamytėms skirti tokie (kantrybės, atsidaro labai lėtai ):
http://www.babycente...l?topic=1287352
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 06 lapkričio 2006 - 00:41
QUOTE(sandryte24 @ 2006 11 05, 13:40)
Sveikos,as irgi noreciau paziuret ta filmuka,nors pati jau pagimdzius,bet labai jau idomu kaip viskas atrodo is salies,kur jus ji ziurejot???Nebijokit taip to gimdymo,viskas bus gerai mirksiukas.gif ,as irgi bijojau,bet nebuvo taip baisu kaip atrodo.Mano leliaus tai tikrai netrauke uz galvytes,tik padejo siek tiek lysti ax.gif .Manes nekirpo,tai plysau tik siek tiek,o kai kerpa tai tikrai daugiau nei pati plystum tik kur reikia,bet nei kerpant,nei plystant skausmo tikrai nejausit 4u.gif.Neryte,jei dar kas domina paklausk,mielai atsakysiu biggrin.gif

filma gali pasiziureti CIA bigsmile.gif

Aciu, sandryte24, uz atsakyma ir jei dar kils klausimu - kreipsiuos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lapyna @ 2006 11 06, 01:17)

Būsimoms mamytėms skirti tokie (kantrybės, atsidaro labai lėtai ):
http://www.babycente...l?topic=1287352

o man visai neatidaro sio puslapiuko g.gif
Atsakyti