Įkraunama...
Įkraunama...

Labai bijau gimdyti

[quote=Nerytė,2006 11 06, 16:27]
filma gali pasiziureti CIA bigsmile.gif

Aciu, sandryte24, uz atsakyma ir jei dar kils klausimu - kreipsiuos 4u.gif
Papildyta:
O kur ruosiesi gimdyti,jei nepaslaptis ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(sandryte24 @ 2006 11 06, 16:39)

O kur ruosiesi gimdyti,jei nepaslaptis ax.gif ?

Nepaslaptis biggrin.gif Gimdysiu Lenkijoje mirksiukas.gif
Atsakyti
Paziurejau ir as ta filmuka ir galiu pasakyti,kad baisiau atrodo,nei jauciasi ten pati gimdyve.Jau kai gimdai ir stumi tai tikras malonumas biggrin.gif palyginti su saremiais,va ko turetumet istikruju bijoti, tongue.gif o jau kai stumi ir lenda vaikelis,tai jauti palengvejima ir tikrai jokio skausmo,net jei plysi ar kirps.
Atsakyti
pamacius pagimdziusios moters sypsena, apsizliumbiau smile.gif jauciu ir pati pagimdzius verksiu biggrin.gif
bet bijau tai sakes kaip...ko? nezinau...esu dalyvavus gimdyma, macius ji beveik is galo - ta prasme taip, kaip net vyras nemato - ir maciau is toliau biski, nes stovejau prie gimdyklos duru, gimdyve sonu i mane gulejo, tai...nu nzn, vistiek kazkaip nezinia kamuoja...as labai jautriai reguoju i mintis apie skausma...o jau kai skauda - istveriu kai turi but smile.gif tai va bijau dabar to, kad skaudes biggrin.gif kuriuo metu skaudes? nezinau...saremiu nebijau - istversiu...o vaikas islenda greit...kaip ir ner ko bijot, bet...bijaaaau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sandryte24 @ 2006 11 07, 18:32)
Paziurejau ir as ta filmuka ir galiu pasakyti,kad baisiau atrodo,nei jauciasi ten pati gimdyve.Jau kai gimdai ir stumi tai tikras malonumas biggrin.gif  palyginti su saremiais,va ko turetumet istikruju bijoti, tongue.gif o jau kai stumi ir lenda vaikelis,tai jauti palengvejima ir tikrai jokio skausmo,net jei plysi ar kirps.

o as vis tiek bijau - bijau saremiu, po to bijau kai vaikelis lys, kad jo ten nesulauzytu, viskas gerai su juo butu, kad virkstele nebutu apsivijusi kakla arba, kad mazgo nebutu uzrezges (jis pas mane taip duodasi, kad keliam man nerima, kad perdaug aktyvus), po to bijau kad kirps ar plysiu, po to sako, kad skauda kai siuna, na zodziu visko bijau, bet tikiuosi, kad kai prasides gimdymas tai negalvosiu kaip gali buti tik susikaupsiu, susikoncentruosiu ir viska ka reikes istversiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 11 07, 22:53)
o as vis tiek bijau - bijau saremiu, po to bijau kai vaikelis lys, kad jo ten nesulauzytu, viskas gerai su juo butu, kad virkstele nebutu apsivijusi kakla arba, kad mazgo nebutu uzrezges (jis pas mane taip duodasi, kad keliam man nerima, kad perdaug aktyvus), po to bijau kad kirps ar plysiu, po to sako, kad skauda kai siuna, na zodziu visko bijau, bet tikiuosi, kad kai prasides gimdymas tai negalvosiu kaip gali buti tik susikaupsiu, susikoncentruosiu ir viska ka reikes istversiu ax.gif

As tai siulyciau gimdyti su epiduru,nuskausmins tik saremius,o pati vaikiuko gimima jausit,kai gimdysiu antra karta,tai tik su epiduru.Mano mazikei 2k.buvo apsisukus virkstele,bet ja greitai nueme ir viskas buvo gerai biggrin.gif,taip kad delto irgi nereikia pergyventi.O kai siuna,tai nuskausmina,jei vis tiek skauda reikia prasyti,kad daugiau vaistku suleistu,bet kai lelius guli tau ant krutines nieko nebejauti wub.gif .Istikruju nesvarbu kiek visos sakytu nebijokit gimdyti,viskas bus gerai,bet tai nepades biggrin.gif ,kai prasides gimdymas,tik tada visos baimes dings ir tikrai nebus kada kazka galvoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sandryte24 @ 2006 11 08, 15:31)
As tai siulyciau gimdyti su epiduru,nuskausmins tik saremius,o pati vaikiuko gimima jausit,kai gimdysiu antra karta,tai tik su epiduru.Mano mazikei 2k.buvo apsisukus virkstele,bet ja greitai nueme ir viskas buvo gerai biggrin.gif,taip kad delto irgi nereikia pergyventi.O kai siuna,tai nuskausmina,jei vis tiek skauda reikia prasyti,kad daugiau vaistku suleistu,bet kai lelius guli tau ant krutines nieko nebejauti wub.gif .Istikruju nesvarbu kiek visos sakytu nebijokit gimdyti,viskas bus gerai,bet tai nepades  biggrin.gif ,kai prasides gimdymas,tik tada visos baimes dings ir tikrai nebus kada kazka galvoti biggrin.gif

na labai tikiuosi, kad viskas bus gerai wub.gif , kai pagalvoju tai as istversiu viska (saremiu skausmus, kirpima, plysima, siuvima ir pan.), kad tik su maziuku viskas butu gerai (kad nebutu jokiu komplikaciju gimdymo metu ir po jo)
Atsakyti
as jau per ta baime gimdyt, nebepajegiu nakti uzmigt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2006 11 07, 21:25)
pamacius pagimdziusios moters sypsena, apsizliumbiau smile.gif jauciu ir pati pagimdzius verksiu biggrin.gif
bet bijau tai sakes kaip...ko? nezinau...esu dalyvavus gimdyma, macius ji beveik is galo - ta prasme taip, kaip net vyras nemato - ir maciau is toliau biski, nes stovejau prie gimdyklos duru, gimdyve sonu i mane gulejo, tai...nu nzn, vistiek kazkaip nezinia kamuoja...as labai jautriai reguoju i mintis apie skausma...o jau kai skauda - istveriu kai turi but smile.gif tai va bijau dabar to, kad skaudes biggrin.gif kuriuo metu skaudes? nezinau...saremiu nebijau - istversiu...o vaikas islenda greit...kaip ir ner ko bijot, bet...bijaaaau biggrin.gif

nebijokit gimdyti;) as zinokit esu didziausia baile,visko bijau.per neshtuma labiausiai bijojau ne artejancio gimdymo,o tai,kad nesuprasiu,kada man jau vaziuoti i ligonine doh.gif vat tokia pas mane baime buvo...o kai pagulde i ligonine jau skatinti mane,nebijojau.palatoj 2 gulejo,ten jau dejavo,pasakojo baisumus,nebijojau.laukiau su nekantrumu ir labai man idomu buvo.o dar kai tokio stebuklo laukem ishlendancio wub.gif kai vede i gimdykla,nebijojau vis dar,nuleido vandenis,nebijojau.prasidejo stiprus saremiai kas minute,nebijojau,tik ish skausmo protejau.padare epidura,tai akyse prashviesejo.vis dar nebijojau.ant gimdymo stalo su pilnai atsiverusiu kakleliu uzsiropshciau apie puse 12 nakties.nebijojau...susirinko tuntas daktaru,supratau,kad JAU blink.gif nebijojau.ir zinot,kada pradejau bijoti ir net rekiau,kad man labai baisu? kai leliukas jau lindo,jo galvyte buvo kazkiek jau ishlindusi,bet dar reikejo keliu saremiu,kad pilnai ishlistu.vat tada bijojau,kad neistrigtu,kad kas jam neatsitiktu.tikrai tada labai bijojau.o kai ishlindo galvyte,tai po to visas kunelis tiesiog ishslydo,po to placenta greitai uzgime smile.gif
zodziu nebijokit,bukit drasios wink.gif isivaizduokit,kad tai yra neishvengiama ir labai smalsu pats gimdymas wink.gif o dar ypac naujo sheimos nario uzgimimas thumbup.gif
sekmes visoms bailiukems mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2006 11 20, 14:46)
nebijokit gimdyti;) as zinokit esu didziausia baile,visko bijau.per neshtuma labiausiai bijojau ne artejancio gimdymo,o tai,kad nesuprasiu,kada man jau vaziuoti i ligonine doh.gif vat tokia pas mane baime buvo...o kai pagulde i ligonine jau skatinti mane,nebijojau.palatoj 2 gulejo,ten jau dejavo,pasakojo baisumus,nebijojau.laukiau su nekantrumu ir labai man idomu buvo.o dar kai tokio stebuklo laukem ishlendancio wub.gif kai vede i gimdykla,nebijojau vis dar,nuleido vandenis,nebijojau.prasidejo stiprus saremiai kas minute,nebijojau,tik ish skausmo protejau.padare epidura,tai akyse prashviesejo.vis dar nebijojau.ant gimdymo stalo su pilnai atsiverusiu kakleliu uzsiropshciau apie puse 12 nakties.nebijojau...susirinko tuntas daktaru,supratau,kad JAU  blink.gif nebijojau.ir zinot,kada pradejau bijoti ir net rekiau,kad man labai baisu? kai leliukas jau lindo,jo galvyte buvo kazkiek jau ishlindusi,bet dar reikejo keliu saremiu,kad pilnai ishlistu.vat tada bijojau,kad neistrigtu,kad kas jam neatsitiktu.tikrai tada labai bijojau.o kai ishlindo galvyte,tai po to visas kunelis tiesiog ishslydo,po to placenta greitai uzgime smile.gif
zodziu nebijokit,bukit drasios wink.gif isivaizduokit,kad tai yra neishvengiama ir labai smalsu pats gimdymas wink.gif o dar ypac naujo sheimos nario uzgimimas thumbup.gif
sekmes visoms bailiukems mirksiukas.gif

Aciu uz padrasinimus 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Gimdymas moters organizmui - natūralus dalykas. Tačiau, jei jauti didelę baimę - galvok apie savo nuostabųjį angeliuką, kuriam reikia tavo pagalbos ir kuris tikrai ne mažiau nei tu bijo ateiti į šį pasaulį... wub.gif Padaryk viską taip, kad jo kelias pas tave būtų kuo lengvesnis wub.gif
Atsakyti
Būsimosios mamytės, nebijokit! Čia tikrai nėra taip baisu, na žinoma, malonumas irgi ne pats didžiausias, bet baisiau pasidaro, kai jau žiūri į tą maža žmogų ir galvoji, kad TU dabar už jį atsakinga, tu, ir ne kas kitas... Kaip prižiūrėti? Kaip maitinti? Kaip rengti? Kaip maudyti? Ir apskritai, ką su juo dabar daryti? - pirmieji "baisūs" klausimai... smile.gif Sąrėmiai - niekis, stūmimas - niekis, jei nori to žmogučio, jei laukei jo visus ilgus devynis mėnesius...
Atsakyti