QUOTE(aukaja @ 2007 09 18, 22:33)
Gimdyti - tai leisti ateiti savo kūdikėliui į šį pasaulį.

Gimdyti nereikia bijoti, reikia tik psichologinio nusiteikimo, kad viskas bus gerai, kad aš galiu padaryti viską, kad tik mano kūdikui būtų lengviau ateiti į šį pasaulį. Mes dažnai galvojame apie save, tačiau tam kūdikėliau tikrai nėra lengviau nei mums. Mus palaiko gydytojai, vyras ar kitas artimas žmogus, o jo - neguodžia ir nepalaiko niekas, jam reikia kovoti vienam, kol jis iš savo jaukaus namelio išvysta šį didelį, jam nepažįstama pasaulį...Tad mamos užduotis - padėti jam, kad jis patirtų kuo mažiau streso ir baimių. Nereikia nieko bijoti, reikia galvoti, kad tai natūralu, kad kiekvienas skausmas priartina tave prie susitikimo su kūdikiu. Gimdymas yra procesas, kuris atveria moteriškumo prasmę. Ir tas skausmas yra pakeliams ir labai prasmingas

Tad linkiu sėkmės bei lengvo ir sklandaus gimdymo
as irgi panasiai galvodavau, kai apimdavo baime gimdymui, o kai prasidejo saremiai tai vis galvodavau kad tuoj viskas baigsis ir galesiu prie krutines priglausti savo mazuliuka, ir kai tik gime, ta akimirka apeme tokia euforija, kurios dar iki siol nebuvaus patyrus, apskritai ta diena man dabar tokia vienintele ir nepakartojama pasidare, vis kai prisimenu tai net asarytes susikaupia