Įkraunama...
Įkraunama...

Labai bijau gimdyti

QUOTE(organizatore @ 2008 12 24, 11:26)
man gimdymas uz puses metu tenusimato, bet turiu visokiausiu baimiu, labiausiai bijau skausmo ir siaip nemegstu ligonines aplinkos - operaciniu  blink.gif

Gal nereiks operacines aplankyt biggrin.gif nesigasdink, viskas bu OK! kitaip ir but negali ax.gif
Atsakyti
As ir bijojau gimdyt, bet kai atejo laikas ta baime isgaravo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2008 12 24, 10:26)
man gimdymas uz puses metu tenusimato, bet turiu visokiausiu baimiu, labiausiai bijau skausmo ir siaip nemegstu ligonines aplinkos - operaciniu  blink.gif

Kaip nuteiksi save, taip ir pagimdysi. As 100% buvau tikra visa nestuma, kad pagimdysiu naturaliai, be skausmu ir be jokiu siuvimu ar kirpimu. taip ir atsitiko smile.gif Labai svarbus pasiruosimas gimdymui ir baimei ten neturi buti vietos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2008 12 26, 21:38)
Kaip nuteiksi save, taip ir pagimdysi. As 100% buvau tikra visa nestuma, kad pagimdysiu naturaliai, be skausmu ir be jokiu siuvimu ar kirpimu. taip ir atsitiko smile.gif Labai svarbus pasiruosimas gimdymui ir baimei ten neturi buti vietos  mirksiukas.gif

taip ir norisi parasyti- LENGVA KALBETI PO LAIKO o ka mums dabar daryti?????arba bent jau ka paskaityti,kaip cia taip nusiteikti???
Atsakyti
QUOTE(Svarune @ 2008 12 27, 20:24)
taip ir norisi parasyti- LENGVA KALBETI PO LAIKO o ka mums dabar daryti?????arba bent jau ka paskaityti,kaip cia taip nusiteikti???

ka daryyyt biggrin.gif nugi atsipalaiduot ir megautis nestumu. Mano nuomone buvo tokia pati ir PRIES LAIKA, tad savo laika siulau skirti nusiraminimui, o ne baimei. Beje, maziau domekites gimdymo procesu, neatrodys taip baisu...
Atsakyti
Bonifacija,
biggrin.gif O as kaip tik norejau parasyti, labiau domekites gimdymo procesu ir pamatysite, kad jame nieko nera baisaus.

Svarune,
Sekmingai pagimdo net sergancios moterys, o ka jau kalbeti apie jaunas sveikas nestukes. tongue.gif Bendraukite su pozityviai nuteikianciais zmonemis, o ne su moteriskem, kurios pasakoja gasdinancias istorijas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2008 12 24, 11:26)

Skausmo bijoti nereikia, nes gi dabar yra nuskausminimas, kurio gali ligoninėje reikalauti. Ir tikrai neverta kentėti. O ligoninių nemėgsta visi. Ir pasiūlyčiau kuo mažiau domėtis pačiu gimdymu ir kaip baisu būna, tai ir nebus baisu. Kai aš nuvažiavau gimdyti, net nebuvo minties, kad pati nepagimdysiu. Buvo šokas, kai pasakė, kad reikės cezario. Na ir nieko, išsigandau, 5 min. ašarų ( čia ne iš baimės, o iš netikėtumo) ir į operacinę. Pasitaikė super anesteziologė, kuri buvo ir gera psichologė, mane kalbino ir ramino. Ir viskas praėjo greitai ir gerai. Taip, kad visos turbūt bijo, bet ateis gimdymas ir praeis ir liks geriausias atsiminimas - kūdikėlis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VOV @ 2008 12 27, 22:06)
Bonifacija,
biggrin.gif  O as kaip tik norejau parasyti, labiau domekites gimdymo procesu ir pamatysite, kad jame nieko nera baisaus.

kartais smalsumas zudo. As septinta menesi paziurejau filmuka, kur visas procesas nufilmuotas (i ta vieta kamera nukreipta), o ten su visais pribumbasais tokiais kaip kirpimas... NEmiegojau dvi savaites, net verkiau is baimes ir sakiau, kad negimdysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VOV @ 2008 12 27, 23:06)
Sekmingai pagimdo net sergancios moterys, o ka jau kalbeti apie jaunas sveikas nestukes. tongue.gif Bendraukite su pozityviai nuteikianciais zmonemis, o ne su moteriskem, kurios pasakoja gasdinancias istorijas.  4u.gif

kartais sveikai sunku pagimdyti sekmingai (mano patirtis) bet del kitos sakinio dalies visiskai 100 proc jums pritariui . PAti savo nestumus nei bendravau nei klausiau, nei snekejau, nei bendravau su "patyrusiomis negatyvu nestuma ir gimdyma" . Nestukems dau grozio i pozityvo reikia 4u.gif
Sekmes jums visoms, su jumis viskas bus gerai nes kitaip but negali 4u.gif
Atsakyti
man bent pasidare ramiau, kai pamaciau keleta nufilmuotu gimdymu
gal ir jum padetu
Atsakyti
Reikia kuo daugiau uzsiemimu tureti, uzimt galva kuo nors kitu, neklausyti "draugiu" baisiu pasakojimu, daznai pagrazintu 4u.gif
Atsakyti
Aš tai šiaip pačio gimdymo nebijojau, paskutinėmis nėštumo savaitėmis net labai norėjau gimdyti biggrin.gif Pirmą kartą gi nežinai ko bijot biggrin.gif Bet bijojau kad "neužsiraučiau" ant nekompetetingo personalo doh.gif Tai man padėjo "susitarimas" su gydytoja, kuria galėjau pasitikėti, ir žinojimas, jog jei labai skaudės, bus galimybė rinktis epidūrą.

Atsakyti