Įkraunama...
Įkraunama...

Labai bijau gimdyti

QUOTE(Tomulyte @ 2009 02 19, 10:27)
Tai dabar jau žinau.O tada buvo įdomu bigsmile.gif Nors mane išgąsdino ne pats vaiko gimimas,bet tai kaip moterys sarėmius kenčia unsure.gif Tie visi klyksmai ir pan. O kai pati gimdžiau,tai niekaip nesupratau,nu kogi ten rėkti schmoll.gif

tau gerai, patekai į laiminguosius procentus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 02 19, 10:49)
tau gerai, patekai į laiminguosius procentus  smile.gif

Nu kad ne schmoll.gif Mano atveju epidūras visagalis buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2009 02 19, 10:56)
Nu kad ne schmoll.gif  Mano atveju epidūras visagalis buvo biggrin.gif

drinks_cheers.gif geras dalykas smile.gif
Atsakyti
Manau nera tokios moters,kuri nesijaudina pries gimdyma,visokios mintys lenda i galva ypac pries gala,bet tas laukimas stebuklo,prislopina nerima 4u.gif
Atsakyti
O as taip bijau kad sunku nusakyti, ne skausmo o pats procesas tai dieve kaip mane gasdina, trauktis nera kur, bet kartais pamastau kokia durna kam gi isvis pastojau, doh.gif
depresija puola nezianu ka daryti.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(oksike @ 2009 02 20, 13:39)
O as taip bijau kad sunku nusakyti, ne skausmo o pats procesas tai dieve kaip mane gasdina, trauktis nera kur, bet kartais pamastau kokia durna kam gi isvis pastojau,  doh.gif
depresija puola nezianu ka daryti....  verysad.gif

Tai jei skausmo nebijai, koks dar procesas tave gasdina? biggrin.gif

As nebijojau taip paniskai gimdymo, bet jam artejant - nerimas didejo. Jaudinausi kaip reiks skausma istvert, jau paskutinem dienom galvojau tik apie epidura ir savo gydytojai apie tai uzsiminiau unsure.gif Ji sako- matysim viska eigoj. Ir ka gi- pagimdziau greit, lengvai, be jokiu epiduru. Skaudejo, bet buvo pakeliama ir manes neisgasdino.
Taip kad nenusiteikit is anksto, bus viskas kitaip, nei isivaizduojat 4u.gif
Atsakyti
Dievuliau tu mano ir as bijau to gimdymo doh.gif, bet kita vertus jau laukiu - nesulaukiu kada jis prasides...greiciau atkenteti ir viskas... o tos paskutines dienos ir laukimas mane tiesiog pjauna blink.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2009 02 20, 15:13)
Dievuliau tu mano ir as bijau to gimdymo doh.gif, bet kita vertus jau laukiu - nesulaukiu kada jis prasides...greiciau atkenteti ir viskas... o tos paskutines dienos ir laukimas mane tiesiog pjauna blink.gif

Tai kad dar turi nemažai laiko iki termino biggrin.gif Kai sueina 40sav. tada laikas tikrai sustoja ir dingsta gimdymo baimės 100% hihihi.gif
Atsakyti
[quote=Sekretore,2009 02 20, 13:06]

Bijau plysimu kirpimu, nenoriu kad daktarai ten is vis lystu, liestu ar ziuretu.
Atsakyti
[quote=oksike,2009 02 20, 14:29]
[quote=Sekretore,2009 02 20, 13:06]
Bijau plysimu kirpimu, nenoriu kad daktarai ten is vis lystu, liestu ar ziuretu.
[/quote]

tai tada gimdyk namie, be daktaru biggrin.gif

Plysimu ir kirpimu nejausi tikrai gimdymo metu, paskui kai siuva- nera labai malonus procesas wink.gif Bet pasuki galva ir matai vyra sedinti su maziuku ant ranku salia taves wub.gif Ir viska pamirsti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oksike @ 2009 02 20, 16:29)

Aš ir daug ko buvau prisigalvojus doh.gif Bijojau ir tų plyšimų, skausmo ir tt. Niu bet atėjo laikas ir galiu pasakyt kad nebuvo ten jau taip baisu kaip galvojau biggrin.gif Kai kirpo nė nepajutau, skausmai pakenčiami, gimdymas nebuvo sunkus. Dabar prisiminus visas savo baimes juokas ima biggrin.gif
Bet aišku čia visoms skirtingai, tiesiog noriu pasakyt, kad nereikia per daug pergyventi, savęs dar labiau gasdinti mirksiukas.gif Kai gimdysi tai tik džiaugsies kad daktarai liečia, žiūri, prižiūri, rūpinasi kad gimdant tau ir leliukui nieko blogo nenutiktų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(M.i.g.l.e @ 2009 02 20, 14:08)
Aš ir daug ko buvau prisigalvojus doh.gif Bijojau ir tų plyšimų, skausmo ir tt. Niu bet atėjo laikas ir galiu pasakyt kad nebuvo ten jau taip baisu kaip galvojau biggrin.gif  Kai kirpo nė nepajutau, skausmai pakenčiami, gimdymas nebuvo sunkus. Dabar prisiminus visas savo baimes juokas ima biggrin.gif
Bet aišku čia visoms skirtingai, tiesiog noriu pasakyt, kad nereikia per daug pergyventi, savęs dar labiau gasdinti mirksiukas.gif Kai gimdysi tai tik džiaugsies kad daktarai liečia, žiūri, prižiūri, rūpinasi kad gimdant  tau ir leliukui nieko blogo nenutiktų mirksiukas.gif

Aciu uz palaikyma, ir supratima. 4u.gif
Atsakyti