Įkraunama...
Įkraunama...

Labai bijau gimdyti

oi kaip aš bijojau antrą kart gimdyti blink.gif , gal dėl to mažylis pratupėjo pilvelyje net 10 dienų ilgiau, bet kaip atėjo tas laikas ir prasidėjo... buvo viskas atvirkščiai -nebuvo to ko bijojau-skausmo ir ilgo laukimo biggrin.gif to ir linkėčiau visoms gimdyvėms thumbup.gif
Atsakyti
PIrmas gimdymas truko ilgai,bet ne taip skausmingai,antras trumpai,bet saremei iskarto prasidejo ilgi praktiskai be pertrauku ir be proto skaudus,tai sio gimdymo bijau,be galo bijau.... unsure.gif
Atsakyti
mes irgi planuojam vaikeli, bet kai pagalvoju, kad reiks gimdyti - tai siaubas kazkoks apima, net neisivaizduoju, bet ziauriai bijau, nes buvau gimdymo namuose pas draugute, tai kai prisiklausiau kai moteraites rekia, siaubas g.gif g.gif g.gif isivaizduoju kokie skausmai kankina... doh.gif doh.gif doh.gif man per mm buna baisu kas darosi, o tai jie zymiai stipresni juk, bent taip manau doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Aš pačio gimdymo nebijojau visai, kol neatvažiavau į priėmimo skyrių su sąrėmiais.. doh.gif Bet ir paskui ta baimė kažkur pasislėpė už didžiulio noro kuo greičiau susitikt su dukryte.. wub.gif
Kad ir kaip bijotumėt, svarbu save nuteikti, kad visi skausmai truks tikrai labai labai trumpai, palyginus su visu gyvenimu priešaky, jau turint mažą leliuką namie.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(shipra @ 2009 09 29, 10:14)
mes irgi planuojam vaikeli, bet kai pagalvoju, kad reiks gimdyti - tai siaubas kazkoks apima, net neisivaizduoju, bet ziauriai bijau, nes buvau gimdymo namuose pas draugute, tai kai prisiklausiau kai moteraites rekia, siaubas  g.gif  g.gif  g.gif isivaizduoju kokie skausmai kankina...  doh.gif  doh.gif  doh.gif man per mm buna baisu kas darosi, o tai jie zymiai stipresni juk, bent taip manau  doh.gif  doh.gif  doh.gif

nėra tai toks baisus skausmas. Aš iki pormo vaiko labai skausmingas mėnesines turėjau - tai tie sąrėmiai nebuvo stipresni už jas smile.gif
Aš irgi paniškai bijojau kai pirmo laukiausi, tai buvo didžiausias siaubas gyvenime, nieko baisiau už gimdymą atrodo nebuvo. Ir ką-buvau labai nustebus.
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2009 09 29, 23:13)
nėra tai toks baisus skausmas. Aš iki pormo vaiko labai skausmingas mėnesines turėjau - tai tie sąrėmiai nebuvo stipresni už jas  smile.gif
Aš irgi paniškai bijojau kai pirmo laukiausi, tai buvo didžiausias siaubas gyvenime, nieko baisiau už gimdymą atrodo nebuvo. Ir ką-buvau labai nustebus.

ramini? man per mm skausmai doh.gif tai reik tiketis kad saremiai nebus tokie baisus doh.gif doh.gif nors pirma reikia pastoti, o tada galvoti apie gimdyma, bet kazkaip vistiek bijau g.gif gal po gimdymo pasikeis nuomone smile.gif
Atsakyti
ne, ne raminu. Man per mėnesines taip skaudėdavo, kad naktį iš lovos iki spintelės nenueidavau vaistų paimti, o kai grįžinėdavau iš paskaitų, tai net gatvėje ant šaligatvio žiemą baloje tekę pasėdėti kol spazmas praeis. Užtat man ir panašu. Vat 30 dieną pagimdžiau trečią lelių. Nu malonumas menkas, bet viskas ištveriama smile.gif , dantis be nuskausminimo būtų skaudžiau taisyti biggrin.gif
Atsakyti
Pirmojo gimdymo nebijojau, o tiesiog laukiau, kada viskas prasidės 4u.gif Antras gimdymas ant nosies rolleyes.gif - bijau net pagalvoti, kas laukia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(violeta26 @ 2009 09 28, 10:58)
PIrmas gimdymas truko ilgai,bet ne taip skausmingai,antras trumpai,bet saremei iskarto prasidejo ilgi praktiskai be pertrauku ir be proto skaudus,tai sio gimdymo bijau,be galo bijau.... unsure.gif

Man taipat buvo.Jei dar lauktume seimos pagausejimo-tai tik su nuskausminamaisiais gimdyciau.Gal kas pagalvotu-na 2 pagimde naturaliai,o cia issivaizdina.Bet kokie skausmai buvo-siaubas!
Atsakyti
Aš manau, kad labiau yra ne skausmo baimė, o gal nežinomybės baimė. Pirmą kartą - iš viso nieko nežinoma, nežinai, nei kokio lygio bus tas skausmas, nei kokia bus įvykių eiga.
Man tokia tikroji baimė ar nerimas prasidėjo jau gimd.namuose - nes atsirado didžiulis drebulys.
Manau, svarbiausia nusiteikt, kad juk niekas jūsų nepaliks ten (ligoninėj) iš skausmo numirt. Ir dar - galvoju kad bet kuriuo atveju bet koks vienkartinis fizinis skausmas yra nepalyginamas su dvasiniu skausmu (įskaudinimu).
Ir dar - juk ne akmens amžius - jei matysi, kad skausmas darosi nepakeliamas - pasiprašysi anestezijos. Kaip kad aš ir padariau...
Atsakyti
Mano mmm irgi būdavo tokios, kad net parduotuvėj ant laiptų į turėklą įsikibus sėdėdavau, žmonės skersi žiūrėdavo, namo neprisimenu kaip pareidavau ir kartais pagalvodavau, kad geriau mirčiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deisy: 10 spalio 2009 - 22:26
Tai buvo mano prmas gimdymas, todel labai bijojau. Bijojau skausmo. Bet akusere mane nuramino, pasake kad skausmas yra kaip per mm, tik biski stipresnis. Taip ir buvo. Gimdymas truko 7,5 val. O skausmingiausi saremiai truko tik 3 val. smile.gif As labai bijau skausmo, bet skausmas pasirode pakenciamas. As gimdziau be nuskausminamuju.
Atsakyti