Įkraunama...
Įkraunama...

Labai bijau gimdyti

QUOTE(Panelė_Monika* @ 2009 04 11, 19:03)
Gimdyt, kad nelabai ir bijau. Tas pats skausmas mane baugina nerealiai  unsure.gif

Kodel manai, kad skaudes? blink.gif Gal Tu busi is tu keliu procentu moteru, kurios gimdo be skausmo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(claudija @ 2009 04 11, 17:57)
Kodel manai, kad skaudes?  blink.gif  Gal Tu busi is tu keliu procentu moteru, kurios gimdo be skausmo?  g.gif

Sveikutes busimos mamytes! As i si skireli uzklystu nebe pirma karta, ir buvau viena is tu kuri laaaabaaai, labbaaaai, bijojau, bet galiu pasakyti nieko istikruju baisaus ten nebuvo, ir gimdyciau nors 10k, tik kad 9men nesciai buti nereiktu, biggrin.gif , O jai rimtai patikekit tikrai niekas ten taip nebaisu, svrbiausiai zinoma tik nepanikuoti, ir viskas bus ok!
Atsakyti
Oksike tai pagaliau pagimdei, ar tiesiog nustojai bijoti ir lauki gimdymo? Kaip sekesi susitaikyti su savo baimemis, papasakok ispudzius...
Atsakyti
QUOTE(lenny @ 2009 04 18, 18:10)
Oksike tai pagaliau pagimdei, ar tiesiog nustojai bijoti ir lauki gimdymo? Kaip sekesi susitaikyti su savo baimemis, papasakok ispudzius...

PAGIMDZIAU! thumbup.gif Labai bijojau ir tikrai nesitikejau jokio lengvo gimdymo, bet... taip ir nepajutau nei vieno saremio skausmo, isvis nezinau ka tai reiskia, ir apskritai jokio skausmo nejutau, nesakysiu kad buvo labai malonu, bet verta biski pakenteti.Vaikiuka isstumiau per 3min, ir jausmas galiu pasakyti nepakartojamas... niekada gyvenime to nepamirsiu.
Gimdziau 11h. bet nei vieno blogo ar skaudaus prisiminimo is ju neturiu, viskas buvo idealu. thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif Saunuole, sveikinu! Pamenu kaip pergyvenai, visi tave ramino ax.gif Susitvarkei viena, ar kas nors padejo?
Atsakyti
Visu pirma noreciau padekoti visom patarejoms. ACIU MERGAITES! visu jusu patarimai ir padrasininmai tikrai padejo, nusiteikimas tikrai daug ka reiskia, klausiau akuseriu, nepanikavau, ir nesiielgiau kaip zvaigzde. Ir turiu nuostabiausia patirima koki tik galejau isivaizduoti, dar karta Aciu visom! Jus visos man labai padejot!
Atsakyti
ir mane pradeda persiokioti gimdymo baime,bijau kad nesusitvar54kysiu su savimi.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(magiliene @ 2009 04 21, 19:22)
ir mane pradeda persiokioti gimdymo baime,bijau kad nesusitvar54kysiu su savimi.... doh.gif

Susitvarkysi 4u.gif 4u.gif 4u.gif As irgi labai bijojau, betkai nestuke.gif uzsitese tai noras gimdyti buvo didesnis uz baime 4u.gif
Stiprybes, viskas bus gerai
Atsakyti
QUOTE(oksike @ 2009 04 21, 18:25)
Visu pirma noreciau padekoti visom patarejoms. ACIU MERGAITES! visu jusu patarimai ir padrasininmai tikrai padejo, nusiteikimas tikrai daug ka reiskia, klausiau akuseriu, nepanikavau, ir nesiielgiau kaip zvaigzde. Ir turiu nuostabiausia patirima koki tik galejau isivaizduoti, dar karta Aciu visom! Jus visos man labai padejot!

Nu va, isprasiau is Oksikes padeka blush2.gif bet as ne ta turejau omeny, ne taip suformulavau klausima ax.gif Tu guodeisi kad vaziuosi gimdyt viena, kad neturi "palaikymo komandos" Tai ir norejau suzinot ar padejo kokie nors draugai arba giminaiciai?
Atsakyti
QUOTE(lenny @ 2009 04 22, 14:20)
Nu va, isprasiau is Oksikes padeka blush2.gif  bet as ne ta turejau omeny, ne taip suformulavau klausima ax.gif  Tu guodeisi kad vaziuosi gimdyt viena, kad neturi "palaikymo komandos" Tai ir norejau suzinot ar padejo kokie nors draugai arba giminaiciai?

vyras buvo nuo iki, blush2.gif ir kai gimdymas prasidejo draugas buvo salia, be to turejau visa komanda paciu nuostabiausiu akuseriu ir gyditoju!
Atsakyti
as pirmo gimdymo nebijojau, nuteikinejau save, kad visos istveria, kad viskas bus gerai ir sklandziai, ir t. .t. bet buvo labai labai blogai.
6 metus prisiminus gimdyma asaros begdavo, paskui praejo tas siaubas, baimes.
dabar vel laukiuosi, pradzioj galvojau, kad jau nebebijau, bet kuo artyn, tuo labiau ima tikru tikriausia panika sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zivilka: 25 balandžio 2009 - 17:43
QUOTE(jurgiux @ 2004 09 16, 15:43)
sveikos visos,
ga kas prisijungs prie mano temos, nes as ziauriai bijau gimdymo, nors net nesu kol kas nescia

karsta.gif blush2.gif
Atsakyti