Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip keliavote į ligoninę?

QUOTE(Vikulė @ 2008 05 16, 10:52)
Pirmąjį kartą važiavau mikriuku doh.gif. Naktį prasdėjo kažkokie skausmeliai, už poros dienų jau buvo gimdymo terminas. Ryte paskambinau savo gydytojai, tai liepė atvažiuot pasitikrint. Vyras ima telefoną kviest taxsi (tada dar neturėjom savo mašiniuko), o aš griebiu iš jo ragelį, ir isteriškai aiškinu, kad važiuosiu mikriuku, teko jam nusileisti. Aš taip bijojau, tai matyt, norėjau kaip tik įmanoma atitolinti tą akimirką blush2.gif.Gerai dar, kad neužsispyriau pėsčia eiti.
O antrą kartą, paskutinį mėnesį sėdėjau pas mamą kaime, mėgavausi šiltu pavasariu, tinginiavau, norėjau pasilepinti prieš naujus rūpestėlius. Buvau dar visai rami, iki termino buvo likę dvi savaitės, kai naktį staiga pabudau nuo minties ''aš gimdau'' galvoju, kas čia dabar prisisapnavo. Atsistoju, pasiimt atsigert ir jaučiu, kaip vandenys teka kojomis doh.gif. Pažadinu mamą, ta, aišku, puolą į paniką, taigi nėra, kam vežti. O mane toks juokas ima, mes tik už 30km. nuo Kauno. Paskambinau vyrui, gydytojai ir nepilnai už valandos, jau sėkmingai buvau gimdymo namuose. Net dabar linksma prisiminti, kaip vyras su broliu atlėkė iš Kauno per nepilnas 20min. po to su mirksinčiom šviesom vežė mane. Aš vis bambėjau, ko visi čia taip panikuoja. (Šįsyk aš visai nebijojau). Tai va taip, aš keliavau gimdyti biggrin.gif.

Tikrai abu kartai superiniai biggrin.gif
Atsakyti
kai gimdziau dukra tai buvo taip;esu smulki zemo ugio ir tipo susiaurinti klubai ,tai daktare buvo israsiusi siuntima gultis i ligonine 2 dienos iki termino nes reikes cezario,as zinoma labai nervavausi ,nes ligonineje neesu gulejusi ir dar plius narkoze doh.gif ,tai susiradau pazystama gydytoja kuri sutiko pakonsultuoti ar tikrai tie klubai siauri, visa nakti laksciau sisioti ir ryte jau skaudeno pilvo apacia,bet as pasiemus pasa ir pasikeitimo lapa vaziavau konsultuotis,na zinoma atsisesti autobuse niekas neketino leisti ,tai jauciau visas kelio duobutes ir posukius,nuvaziavus i ligonine dar teko palaukti gera pusvalanduka ,tai kas 5 min jauciau paskaudenimus ,o daktare apziurejus liepe greitai eiti i gimdymo skyriu,tai dar mamai pasiskambinau ,po miskeli pasivaiksciojau,o tada nuejau prisiduoti ,ir kai pasigimdziau[neprireike jokio cezario ] ir atveze i palata ejau skambinti vyrui ,nes as gi konsultuotis isvaziavau ir jau pietus lotuliukas.gif
o su suneliu tai kvieciau greitaja mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grazina37: 18 gegužės 2008 - 07:39
kadangi nejutau vaiko judesiu, tai vyras nuveze i ligonine tonusiuku patikrint ir jau nebegryzau namo....nemaniau, kad guldys, nes paklausius tonusiukus viskas pasirode gerai, taciau kadangi vaikutis mano sedejo ir dar kaklelis buvo jau 3cm atsidares, tai namo nebepaleido.....tad toks tas mano ir vaziavimas i ligonine gavosi....na o jei butu nubege vandenys kai vyras dirbtu, tai manau buciau vistiek skambinus vyrui, kad mane veztu i ligonine o ne i greitaja g.gif
Atsakyti
QUOTE(tomulexxx @ 2008 07 01, 11:39)
kadangi nejutau vaiko judesiu, tai vyras nuveze i ligonine tonusiuku patikrint ir jau nebegryzau namo....nemaniau, kad guldys, nes paklausius tonusiukus viskas pasirode gerai, taciau kadangi vaikutis mano sedejo ir dar kaklelis buvo jau 3cm atsidares, tai namo nebepaleido.....tad toks tas mano ir vaziavimas i ligonine gavosi....na o jei butu nubege vandenys kai vyras dirbtu, tai manau buciau vistiek skambinus vyrui, kad mane veztu i ligonine o ne i greitaja g.gif

Greitosios nekviečiau. Vežė vaiko tėtis. Kokia nauda iš greitosios, kai sąrėmiai prasideda? Gal viskas priklauso nuo atstumo, kuris yra iki ligoninės? Jei prasidėtų kraujavimas, dar kažkas netikėto, net tuomet žiūrėčiau - kas greičiau - ar "greitukė", ar pačiam vykti į ligoninę.
Atsakyti
o as nuejau i vizitacija ir ta diena man pasake kad atsidarymas jau 3 cm!ir paleido namo bigsmile.gif g.gif matyt ginekologe isjudino per apziura kakleli ir jau pagimdziau tos pacios dienos nakti wub.gif vakare nutekejo vandenys, pradejo saremiauti, iskvieciau greitaja kuri atvaziavo po puses val g.gif ir sekmingai nuvaziavome i gimdymo namus, dabar turiu maza aukseli wub.gif
Atsakyti
Kaskaip man tos greitosios ne prie sirdies schmoll.gif , lauksiu vyro, jai aisku tuo momentu bus darbe, o tada sekmingai nuvaziuosim. ax.gif Juk darbdaviai tikrai isleis del tokios priezasties. nestuke.gif
Atsakyti
Kadangi iki pat gimdymo vairavau, tai ir i GN nuvaziavau pati nors saremiai jau ir buvo kas 6 min lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vivuxs @ 2008 07 23, 23:34)
Kadangi iki pat gimdymo vairavau, tai ir i GN nuvaziavau pati nors saremiai jau ir buvo kas 6 min  lotuliukas.gif

nu duodi blink.gif
Atsakyti
Mane vyras nuvežė, aišku ir atstumas nedidelis tik 10 min kelio, o dar paryčiais, tai mašinų nedaug ir greičiau paspaudė, kad mašinoj nepagimdyčiau biggrin.gif
Atsakyti
Niu as kadangi busima vienisa motina, tai nebus vyro kuris iki ligonines nuveztu verysad.gif teks arba paciai vairuoti, arba nepabijosiu taxo kvestis thumbup.gif greituskes, tai nezinau, nezinau... jei bus su kokiu kraujavimu, tai kviesiuos.
Atsakyti
o as pati sedau i masina ir nuvairavau blush2.gif
seselei priemime net akiniai nuo nosies nuciuoze kai suzinojo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Auksine Zuvele Georgia,2008 07 26, 10:51]

Stiprybės, sveikatos ir didžiulės didžiulės sėkmės 4u.gif
Atsakyti