Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip keliavote į ligoninę?

Kitokios ir minties nebuvo, kadangi savo Auto netūrėjom ax.gif Staigiai neatvažiavo, nes atsimenu dar spėjau apsiprausti. Tad sąrėmiai buvo pakenčiami, ramiai nuvažiavom. Dar atsimenu pagyrė mane, kad kokia rami. blush2.gif Geras rami galvoju, dantis sukandus, kai nuo kiekvieno greitosios krustelėjimo man skausmas lotuliukas.gif
Atsakyti
Mane vyras veze y ligonine,o kol y ligonine atvaziavo greituke paimti manes y Kauna tai oho kiek laiko praejo doh.gif
Jei neturetume savo auto,butume taxi vaziave,bent as tep manau ax.gif
Atsakyti
Dabar perskaičius temos pavadinimą juokas ima lotuliukas.gif , bet kai išsikvietėm greitąją prieš gimdymą - juokinga nebuvo. Nors ligoninė visai netoli, maniau, kad nuo kratymo nespėsiu jos pasiekt ir pagimdysiu pakeliui. Dabar į tokią "greitąją" nelipčiau - išsikviesčiau taxi g.gif
Atsakyti
Mes savo automobilio ir neturejom, todel teko greitaja kviestis..Kadangi netoli greitosios pagalbos punkto gyvenam kaune ir palankioj vietoj Taikos pr., tai visai nesibaiminau..klinikas galima pasiekti greitai, aisku jei koks ne piko metas.Bet greitoji nepasakyciau, kad greit atvaziavo...
Atsakyti
Kadangi gyvenam Šakiuos, o gimdyt važiavom į Kauną, tai greitoji čia būtų nepagelbėjus. Važiavom savo auto. Skubėt neskubėjom, nes man abu gimdymai planiniai zc, tai viskas vyko iš lėto - atsikėlėm, nusiprausėm, vyras pavalgė, tašę į bagažinę ir pirmyn smile.gif
Atsakyti
Man gimdymas prasidejo savaime- reguliarus saremiai jau neleido buti ramiai. Nusiprausiau, patikrinau ar visus daiktus turiu ir sedom i nuosava masina ir nuvykom. Vyras vaziavo gan nervingai, o as kiekviena duobute kelyje jutau biggrin.gif
Jei butu nutekeje vandenys tai dar pagalvociau ar greitosios nekviesti nes zinau kad tada gali virkstele iskristi- o cia jau blogai ( bet tai nutinka retai).
Atsakyti
As tuo metu neturejau masinos, bet buvo diena, tai vyras paprase suneno ir nuveze us abu. Kazkaip net minties apie greitaja nebuvo. Neskubejau- neskubedama susiruosiau, pavalgiau, nusimaudziu... thumbup.gif
Atsakyti
Vaziavom masina savo. Greitosios neprisikvisi gi doh.gif
Atsakyti
As net neturejau tokios minties, kad greitaja kviesti schmoll.gif kai pradejau jaust saremius ramiai nusiprausiau, apsirengiau, perziurejau ar viskas sukrauta i tase ir nuvaziavom su savo auto tongue.gif
Atsakyti
mielosios nestuke.gif , pamirskit apie greitaja, kai staigiai prireiks i GN, kvieskit vyra/uosvi/broli/drauge/taxi/tv3 pagalba lotuliukas.gif /greitasias oro pajegas etc lotuliukas.gif , nu tik ne greitaja. kadangi as susiruosiau i GN 20.00, o vyras dar dirbo, issikvieciau greitaja, pralaukiau iki 21.45, kol grizo vyras, atsiprases is darbo... blink.gif ne greitoji pas mus, o letoji... lotuliukas.gif
Atsakyti
Abu kartus su sava mašina.
Atsakyti
nuvaziavom sava masina 4u.gif siais laikais greitaja sunku issikviest, kol atvaziuos doh.gif su sava masina daug greiciau ax.gif
Atsakyti