Kitokios ir minties nebuvo, kadangi savo Auto netūrėjom
Staigiai neatvažiavo, nes atsimenu dar spėjau apsiprausti. Tad sąrėmiai buvo pakenčiami, ramiai nuvažiavom. Dar atsimenu pagyrė mane, kad kokia rami.
Geras rami galvoju, dantis sukandus, kai nuo kiekvieno greitosios krustelėjimo man skausmas
Mane vyras veze y ligonine,o kol y ligonine atvaziavo greituke paimti manes y Kauna tai oho kiek laiko praejo
Jei neturetume savo auto,butume taxi vaziave,bent as tep manau
Jei neturetume savo auto,butume taxi vaziave,bent as tep manau
Mes savo automobilio ir neturejom, todel teko greitaja kviestis..Kadangi netoli greitosios pagalbos punkto gyvenam kaune ir palankioj vietoj Taikos pr., tai visai nesibaiminau..klinikas galima pasiekti greitai, aisku jei koks ne piko metas.Bet greitoji nepasakyciau, kad greit atvaziavo...
Kadangi gyvenam Šakiuos, o gimdyt važiavom į Kauną, tai greitoji čia būtų nepagelbėjus. Važiavom savo auto. Skubėt neskubėjom, nes man abu gimdymai planiniai zc, tai viskas vyko iš lėto - atsikėlėm, nusiprausėm, vyras pavalgė, tašę į bagažinę ir pirmyn
Man gimdymas prasidejo savaime- reguliarus saremiai jau neleido buti ramiai. Nusiprausiau, patikrinau ar visus daiktus turiu ir sedom i nuosava masina ir nuvykom. Vyras vaziavo gan nervingai, o as kiekviena duobute kelyje jutau
Jei butu nutekeje vandenys tai dar pagalvociau ar greitosios nekviesti nes zinau kad tada gali virkstele iskristi- o cia jau blogai ( bet tai nutinka retai).
Jei butu nutekeje vandenys tai dar pagalvociau ar greitosios nekviesti nes zinau kad tada gali virkstele iskristi- o cia jau blogai ( bet tai nutinka retai).
As tuo metu neturejau masinos, bet buvo diena, tai vyras paprase suneno ir nuveze us abu. Kazkaip net minties apie greitaja nebuvo. Neskubejau- neskubedama susiruosiau, pavalgiau, nusimaudziu...
Vaziavom masina savo. Greitosios neprisikvisi gi
As net neturejau tokios minties, kad greitaja kviesti
kai pradejau jaust saremius ramiai nusiprausiau, apsirengiau, perziurejau ar viskas sukrauta i tase ir nuvaziavom su savo auto
mielosios
, pamirskit apie greitaja, kai staigiai prireiks i GN, kvieskit vyra/uosvi/broli/drauge/taxi/tv3 pagalba
/greitasias oro pajegas etc
, nu tik ne greitaja. kadangi as susiruosiau i GN 20.00, o vyras dar dirbo, issikvieciau greitaja, pralaukiau iki 21.45, kol grizo vyras, atsiprases is darbo...
ne greitoji pas mus, o letoji...
Abu kartus su sava mašina.
nuvaziavom sava masina
siais laikais greitaja sunku issikviest, kol atvaziuos
su sava masina daug greiciau