Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos IV

[

Labutis,

Patologine medziaga duoda legaliai po parasu, ty paskolina, jei nori kur kitur konsultuotis,
[/quote]

kaija, gal tu domejaisi, kiek laiko jie saugo ta medziaga? ir kiekai laiko 'paskolina'. Mane sudomino tavo patirtis, nors ir veloka - as jau po jodo (manau, mano atveju jo tikrai reikejo, nes ir punkcija, ir patalogas patvirtino Ca), bet turejau daug problemu versdama dokumentus, nes juose uzsieninems klinikoms truksta informacijos.
Atsakyti
[quote=bertė,2006 12 01, 13:42]
[

Labutis,

Patologine medziaga duoda legaliai po parasu, ty paskolina, jei nori kur kitur konsultuotis,
[/quote]
kaija, gal tu domejaisi, kiek laiko jie saugo ta medziaga? ir kiekai laiko 'paskolina'. Mane sudomino tavo patirtis, nors ir veloka - as jau po jodo (manau, mano atveju jo tikrai reikejo, nes ir punkcija, ir patalogas patvirtino Ca), bet turejau daug problemu versdama dokumentus, nes juose uzsieninems klinikoms truksta informacijos.
[/quote]

Sveika, Berte, vien med korteles turi buti saugomos 25 metus, taip pat is su patologine medziaga. Taigi kai man ja davinejo, as sakiau, kad grazinsiu ja tik po keliu men., nes is tiesu ir dabar esu uzsieny, tai jie sake, kad nesvarbu, o esme tokia, kad kai ji patenka i tavo rankas, tai niekas tau neskambina ir nereikalauja atnesti atgal, jei perlaikei, niekas ten pas juos nieko nekontroliuoja, tik paima parasa:) Taigi Lietuva:)
Atsakyti
[quote=kaija,2006 12 01, 14:47]
[/quote]

Sveika, Berte, vien med korteles turi buti saugomos 25 metus, taip pat is su patologine medziaga. Taigi kai man ja davinejo, as sakiau, kad grazinsiu ja tik po keliu men., nes is tiesu ir dabar esu uzsieny, tai jie sake, kad nesvarbu, o esme tokia, kad kai ji patenka i tavo rankas, tai niekas tau neskambina ir nereikalauja atnesti atgal, jei perlaikei, niekas ten pas juos nieko nekontroliuoja, tik paima parasa:) Taigi Lietuva:)
[/quote]

Aciu, Kaija, o dabar ar gavai?
Papildyta:
QUOTE(silvija.ss @ 2006 11 22, 13:29)
Joliuke,berte,ačiū jums labai už palaikymą,net nuotaika pagerėja.Stiprinančius pradėjau gerti dabar-vitaminus.Baranauskas visada kartodavo , kad nereikia gerti jokių vitaminų,tik mityba.Sutinku mityba pareguliuoja savijautą,bet vitaminų vistiek reikia,ypač  prieš žiemą.Pradėjau naudoti Triovit,ką geriate jūs?Dar pageriu kalcio,dar kalį panaudoju,nes širdutė streikuoti pradėjo.Berte,kai turėsi laiko,parašyk ,ką prirašė tau Ruolia.Ir dar kartą ačiū.

Silvija.ss., ar tu gavai mano laiska i az?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bertė: 01 gruodžio 2006 - 13:04
QUOTE(velniukshte @ 2006 11 30, 22:08)
kaip tu joliuke?

Sveikute. Pas mane viskas lyg ir neblogai, tik kažkokį virusą pasigavau, tai šiandien sėdžiu namie. Man irgi Kazanavičius liepė pasidaryt lytinį hormoną, bet taip ir navažiuoju blush2.gif Nu gal kaip nors prisiruošim mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Upytė @ 2006 12 01, 10:01)
Antradieni guluosi "po peiliu". Kazkodel turiu bloga nuojauta, nors punkcija ir neparode nieko blogo. Gal per daug cia prisiskaiciau  verysad.gif
Paniskai bijau  verysad.gif Bert nebera kito kelio. Ate...

Nepergyvenk, viskas bus gerai. Ir negalvok, kad tau bus taip kaip mums. Kiekvienam savo, bet net ir blogiausiu atveju nenusimink, nes prieš save matai daug pavyzdžių, kurie jau sėkmingai praėjo tai. Laikysim kumštukus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joliuke: 01 gruodžio 2006 - 13:13
gal galit parašyti, kiek pas Kazanavičių kainuoja TTH, FT4 ir visi kiti tyrimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanetux @ 2006 12 01, 13:18)
gal galit parašyti, kiek pas Kazanavičių kainuoja TTH, FT4 ir visi kiti tyrimai 4u.gif

Apie 150lt
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2006 12 01, 13:25)
Apie 150lt

na, jei už visus tyrimus, tai normaliai bigsmile.gif gal žinai, kiek iš viso hormonų tiria? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanetux @ 2006 12 01, 13:26)
na, jei už visus tyrimus, tai normaliai bigsmile.gif gal žinai, kiek iš viso hormonų tiria? ax.gif

Negaliu tiksliai pasakyt. 3 ar 4 g.gif Nu bet brangiausiai tai 160 esu mokėjus
Atsakyti
Merginos, parasykite, kiek mazdaug laiko jus skenavo, t. y. po jodo laike po tuo 'presu'.
Aciu ir sekmes visoms
Atsakyti
QUOTE(bertė @ 2006 12 01, 13:51)
Merginos, parasykite, kiek mazdaug laiko jus skenavo, t. y. po jodo laike po tuo 'presu'.
Aciu ir sekmes visoms

Sveika,berte,skenuoja greitai:3-5 min ir viskas.Kol kas nieko negavau,jei gali pakartok.Ačiū ir sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(silvija.ss @ 2006 12 01, 16:27)
Sveika,berte,skenuoja greitai:3-5 min ir viskas.Kol kas nieko negavau,jei gali pakartok.Ačiū ir sėkmės.

Supratau, aciu. Silvija.ss. gaila, kad nenuejo laiskas, as ten visa romana Ruolios tema prirasiau, vadinasi, kazka ne taip padariau, pabandysiu dar karteli, bet pirmiau patikrinsiu rysi, duok zinia, gerai, tada rasysiu.
Atsakyti
Sveikos. Jungiuosi ir aš prie jūsų. Nuėjau visiškai atsitiktinai pas endokrinologę, padarė echoskopiją ir įtarė kairėje pusėje izoechogeninį mazgą (niekur nerandu ką reiškia toks žodis "izoechogeninis"), tada liepė atlikti kraujo tyrimus (net nežinau kokius), bet pasakė, kad viskas tvarkoj, tik liepė du kartus per metus jodą gerti ir ateiti pasitkrinti po metų . Eisiu kitą savaitę, bet labai nerimauju. Šiaip jokių nusiskundimų neturiu, gal tik tiek, kad labai nervuota esu, nesitvardau. Ir vidinis nerimas neduoda ramybės (bet čia turbūt po mamytės mirties). Gal kuri buvo susidūrusi su tokiu mazgu? (Nors man nepatvirtino, kad tas mazgas pas mane yra, ti įtaria).
Atsakyti