Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinis bagažas į lėktuvo saloną

Sveikos,
o gal kuri matė rinkinuką su tuščiais buteliukais iki 100ml, jau gražiai sudėtus į maišelį? Tai tarsi skysčių kelioninis rinkinys.. mačiau tokį Londone.. gal kas matė ir lietuvoje g.gif nežinau ar aiškiai paaiškinau.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nebezinau:) @ 2010 03 29, 20:01)
Sveikos,
o gal kuri matė rinkinuką su tuščiais buteliukais iki 100ml, jau gražiai sudėtus į maišelį? Tai tarsi skysčių kelioninis rinkinys.. mačiau tokį Londone.. gal kas matė ir lietuvoje g.gif  nežinau ar aiškiai paaiškinau.. doh.gif

Berods Prismoj yra.Aš perku po 50ml.buteliukus Droge.
Atsakyti
QUOTE(Ruta1992 @ 2010 03 29, 21:10)
Berods Prismoj yra.Aš perku po 50ml.buteliukus Droge.

o, butinai eisiu pažiūrėti 4u.gif dėkui:)

Dar klausimas, o su kokiomis tašėmis/kuprinėmis Jūs keliajate? Kur perkate? Kalbu apie rankinį bagažą.. Tarkim, mane domintų tokie išmatavimai - 55×40x20 cm. Kadnagi pirmą kartą skrisiu tik su rankiniu, tad ir pilna klausimų blush2.gif
Atsakyti
Ar galima imt į rankinį bagažą sveriamus šokoladinius saldainius? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilminė @ 2010 03 29, 21:58)
Ar galima imt į rankinį bagažą sveriamus šokoladinius saldainius? smile.gif

Žinoma galima. Tik skysčių negalima.
Atsakyti
QUOTE(nebezinau:) @ 2010 03 29, 20:16)
o, butinai eisiu pažiūrėti 4u.gif  dėkui:)

Dar klausimas, o su kokiomis tašėmis/kuprinėmis Jūs keliajate? Kur perkate? Kalbu apie rankinį bagažą.. Tarkim, mane domintų tokie išmatavimai - 55×40x20 cm. Kadnagi pirmą kartą skrisiu tik su rankiniu, tad ir pilna klausimų blush2.gif

žinai mažą lagaminą?Paprastai būna 3 dydžiai,mažas,vidutinis ir didelis.Tai tas mažas atitinka išmatavimus.Aš tik 1 kartą skridau su kuprinę,bet suvokiau,kad padariau klaidą..maniau,kad bus patogiau 1 vidutinį lagaminą jamt ir kuprinę,bet 1 mažą lagaminą ir 1 vidutinį tikrai geriau...Daugiau vietos,nei kuprinėj...Bet žiūrėsiu,kaip pavyks man neviršyti 8kg rankiniam su lagaminu doh.gif doh.gif Nes pirmą kartą skrisiu su Star 1 airlines,tai nežinau,kaip čia bus...nes Ryanair 10kg.leidžia...
Atsakyti
QUOTE(Ruta1992 @ 2010 03 29, 22:43)
žinai mažą lagaminą?Paprastai būna 3 dydžiai,mažas,vidutinis ir didelis.Tai tas mažas atitinka išmatavimus.Aš tik 1 kartą skridau su kuprinę,bet suvokiau,kad padariau klaidą..maniau,kad bus patogiau 1 vidutinį lagaminą jamt ir kuprinę,bet 1 mažą lagaminą ir 1 vidutinį tikrai geriau...Daugiau vietos,nei kuprinėj...Bet žiūrėsiu,kaip pavyks man neviršyti 8kg rankiniam su lagaminu  doh.gif  doh.gif  Nes pirmą kartą skrisiu su Star 1 airlines,tai nežinau,kaip čia bus...nes Ryanair 10kg.leidžia...

Na mano atveju manau bus patogiau kuprinė.. bet reiktų iš ties didelės..talpios... Na reikės gal sportinių priekių parduotuvėse paieškoti. g.gif
Atsakyti
Sveiki, paaiškinkite man kas nors varnai, ieškau bilietų per ryanair ir noriu užsisakyti be bagažo (15kg), tai čia kaip suprantu tas ne rankinis yra, tai jei aš jo neužsisakau, tai man rankinis bagažas (10kg) priklausys? Ar galima jame vežti cigaretes ir kiek blokų į UK galima? Skristi planuoju iš Kauno į Liverpulį ir atgal. Ačiū už atsakymus.
Atsakyti
Gal kas zinote, kur galima nusipirkti mazos talpos (maziau negu 75 ml) dantu pastos? Zinau buna tokiu kaip bandinukai, taciau nezinau, kur gauti ax.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebuklinga @ 2010 04 19, 09:42)
Gal kas zinote, kur galima nusipirkti mazos talpos (maziau negu 75 ml) dantu pastos? Zinau buna tokiu kaip bandinukai, taciau nezinau, kur gauti ax.gif
Aciu  4u.gif

50 ml pastos būna kiekvienam prekybcentryje, paprastai kažkodėl apatinėse lentynose, o dėl bandinukų nežinau, kartą gavau dovanų vaistinėje smile.gif
Atsakyti
gal kvailas klausimas pasirodys,bet niekur nerandu kad butu parasyta-o ar rankiniam bagaze galima veztis presuota veido pudra? ax.gif na bronzanta? ax.gif noriu bent ja isideti,bet bijau kad gali tekt paskui ismest,o kainuoja nemazus pinigus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2010 05 25, 16:25)
gal kvailas klausimas pasirodys,bet niekur nerandu kad butu parasyta-o ar rankiniam bagaze galima veztis presuota veido pudra? ax.gif na bronzanta? ax.gif noriu bent ja isideti,bet bijau kad gali tekt paskui ismest,o kainuoja nemazus pinigus biggrin.gif

presuota pudra, tai cia miltukai paprasciausi suspausti ar ne? tik pasitikrinu termina - jei taip tai vezkis jos nors ir visa lagamina, apribojimu tokiems dalykams nera.
Atsakyti