Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinis bagažas į lėktuvo saloną

QUOTE(Shusha @ 2010 02 06, 01:03)
Gal kas nors gali man paaiškinti: kaip "susiorganizuoti" rankinį bagažą, kad jis tilptų į štai tokius, avia.lt psl. nurodomus matmenis  doh.gif : Rankinio bagažo išmatavimai paprastai negali viršyti 56x45x10 cm . Kas per idiotizmas? Ar tokių lagaminų, krepšių, maišų etc būna? 10 cm storio? Gal jie tyčiojasi? Jau vien mano palygint mažiukas fotoaparatas su visu dėklu atrodo labiau išsipūtęs nei 10 cm  g.gif Ar realiai teko patirt reikalavimus suplonint  biggrin.gif viską iki 10 cm?

Iš tikrųjų avia.lt rašo:
"Rankinis bagažas
Rankinio bagažo išmatavimai paprastai negali viršyti 56x45x10 cm, bet kiekviena aviakompanija nustato savo rankinio bagažo matmenis. Jei planuojate paimti su savim į saloną tam tikrų daiktų, prašome patikrinti ar aviakompanijos taisyklės tai leidžia.Bagažo svoris iki 5 kg."
Logiškai mąstant turėtų būti klaida unsure.gif O Jūs pažiūrėkite, su kokiomis oro linijomis skrendate ir jų tinklalapyje pasitikrinkite reikalavimus rankiniam bagažui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2010 02 07, 09:38)
Turiu klausimuką: ar skrendant su airbaltic sveria rankinį bagažą? Jų taisyklėse nurodyta, kad rankinis bagažas gali sverti 8 kg, o mano tuščias lagaminas 4 kg sveria  doh.gif

aš skraidau su airbaltic kelis kart per metus, tai man nė karto nėra svėrę ar klausę pamatuot dydžio, tik paklausia, ar turiu rankinį ir ar vieną ir psio.
o tikrai visada būna daugiau, apie 10-12 kg mirksiukas.gif o šiaip jei tuščias lagaminas sveria 4 kg tai jau turėtų būt nemažas ne g.gif žiūrėk, kad tilptų po kėde arba į tą kur lagaminams, na ten paprastai didesnis, nes kitaip neįsidėsi.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 02 07, 13:10)
aš skraidau su airbaltic kelis kart per metus, tai man nė karto nėra svėrę ar klausę pamatuot dydžio, tik paklausia, ar turiu rankinį ir ar vieną ir psio.
o tikrai visada būna daugiau, apie 10-12 kg  mirksiukas.gif o šiaip jei tuščias lagaminas sveria 4 kg tai jau turėtų būt nemažas ne  g.gif  žiūrėk, kad tilptų po kėde arba į tą kur lagaminams, na ten paprastai didesnis, nes kitaip neįsidėsi.

Tai matmenys jo standartiniai lėktuvo salonui: 50x40x20, tik kad pats sunkus...
Atsakyti
O jeigu sonai lagamino virsyja 20 cm? g.gif Del keliu cm tektu rankini bagaza atiduoti registruotam? unsure.gif Gal kam taip yra buve?
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2010 02 08, 12:05)
O jeigu sonai lagamino virsyja 20 cm? g.gif  Del keliu cm tektu rankini bagaza atiduoti registruotam? unsure.gif Gal kam taip yra buve?

Jei darbuotojams kiltų įtarimas, tektų patikrinti įkišus į rėmą - jei telpa - valio, jei ne - į registruotą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2010 02 07, 12:40)
O Jūs pažiūrėkite, su kokiomis oro linijomis skrendate ir jų tinklalapyje pasitikrinkite reikalavimus rankiniam bagažui mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Geras pasiūlymas!
QUOTE(grange @ 2010 02 07, 13:10)

O kada paskutinįkart skridai blush2.gif ? Nes jų taisyklės ne taip seniai keitėsi, ( berods rudenį) tai gal dabar jau išsidirbinės ir rankinius svert, matuot pradės doh.gif A-ū, kas tik ką skridot? Labai įdomu kaip dabar jie elgiasi?

Atsakyti
Sveikos, gal kas zinot ar galima imti i rankini bagaza baby bjorn gultuko rema, matmenys apie 92, 34 ir aukstis keli cm, nes susideda i plokstuma? I lagamina netelpa del ilgio doh.gif .
Kokiu budu galeciau ji pasiimt? Skrendam su carteriniu reisu.
Aciu
Atsakyti
QUOTE(Shusha @ 2010 02 08, 22:29)

O kada paskutinįkart skridai  blush2.gif ? Nes jų taisyklės ne taip seniai keitėsi, ( berods rudenį) tai gal dabar jau išsidirbinės ir rankinius svert, matuot pradės  doh.gif A-ū, kas tik ką skridot? Labai įdomu kaip dabar jie elgiasi?

na va skridau prieš kelias dienas airbalticu, ir grįžtu atgal už 2 dienų.
tai šiaip nesvėrė, bet iš briuselio tai dirbo du darbuotojai, ir viena liepė matuot tuose rėmuoe, kitas nesakė nieko.
man pasisekė, kad nereikėjo, nes kuprinė tikrai netilpo blush2.gif ir šiiap turėjau kurpinę ir rankinuką dar.
rygoj nesu problemų turėjus dėl rankinio, pažiūrėsim kaip bus dabar...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
gal esat Vilniuje kur nors pirkusios maišelių užsegamų, kur skysčius susidėt reikia? Norėčiau susitvarkyt namuose, kad oro uoste dėliot nereiktų smile.gif Kur jų būna?
Atsakyti
QUOTE(Limitless @ 2010 03 10, 19:10)
Sveikos 4u.gif
gal esat Vilniuje kur nors pirkusios maišelių užsegamų, kur skysčius susidėt reikia? Norėčiau susitvarkyt namuose, kad oro uoste dėliot nereiktų smile.gif Kur jų būna?

Neseniai pirkau Akropolio Maximoje kanceliariniu prekiu skyriuje.
Atsakyti
QUOTE(Limitless @ 2010 03 10, 12:10)
Sveikos 4u.gif

o tai supermarketuose nebuna taip paprastai LT?
Atsakyti
Stebuklinga, ačiū 4u.gif

Aš kažkodėl galvojau, kad tuose paprastuose supermarketuose maišiukų nepardavinėja, kažkaip niekad akys neužkliuvo, nors ir po kanceliarines prekes pasivaikštau smile.gif
Atsakyti